Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Max Hız Denemesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hız tehlikeli ama o yol da çok güzeldi.. Dümdüz.. Aynı Karaman-Konya arası gibi ama yol daha iyi.. :) O yolda Octavia ile gidince mahvolmuştum. Solda Lagunalar, Passatlar felan 150-160-170 kaptırmış gidiyorlar.. :D Biz benzin parasının derdine düşmüş 110 CC açık gidiyoruz.. :D

Aynen öyle dümdüz yol, özeliikle Kulu makastan sonra Konya'ya kadar olan bölüm.. Ortalama 140 150 ile gidilebilcek bi yol :D Babam yoktu yanımda annem vardı, babam olsa o da benzin parasını düşünüp bastırmazdı o kadar :D
  • Yanıt 105
  • Görüntüleme 28k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yüksek hızlarda hava direnci en büyük yavaşlatıcıdır. Araç, içindeki farklı ağırlık dağılımı ile daha düşük hava direnci gösterebilir. Ama daha da önemlisi hız denemesi yaptığınız zamanki rüzgardı

• Tamer Tekin
    Tamer Tekin

Yılda aşağı yukarı 60-70 Bin km. civarı araba kullanıyorum, hızlı gitmek ile yasal hız sınırları içinde gitmek arasında şehirler arasında yarım saat ile bir saat arası fark ediyor. Fakat hızlı gittiği

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bak şimdi sen böyle yazınca aklıma hemen "Black Hawk Down" geldi hiç de sevimli olmadı, vaz geçtim gitmekten. Videoya gelince, kaç kere rica ettim Trafik Şube Amirliğinden ama inatla fotoğraf çekiyo

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arabayı yeni aldığımda 1 kez 229 yapmıştım :aman:

Çok acelem olduğunda 200+ hılarda gidiyorum ama pek nadir :aman:

Genelde 80-90 CC aÇık takılıyorum yolda :) Yakıt tüketiminde rekor kırmak iÇin Çabalıyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Arabayı yeni aldığımda 1 kez 229 yapmıştım :aman:

Çok acelem olduğunda 200+ hılarda gidiyorum ama pek nadir :aman:

Genelde 80-90 CC aÇık takılıyorum yolda :) Yakıt tüketiminde rekor kırmak iÇin Çabalıyorum :D

Aynı kendim yazmış gibi....

Sadece 229 yapmadım hiÇ :D:) :) :) :) :)

Yanıtlama zamanı:

Aynı kendim yazmış gibi....

Sadece 229 yapmadım hiÇ :aman: :aman: :):D:) :)

RÜzgarı arkama almıştım yolda pek bi mÜsaitti. Dibini görmeyenin kaynanası ölsn dedik bastık gaza :)

F3 leri bilmiyorum ama F2 ler 180 den sonra gÜven hissini kaybediyor :) Korku değil ama tedirgin ediyor :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bugün karşıyakada 93 km/h hızla radara yakalandım :yeah: sınır 70 km/h olan bi yoldu.

319 lira cezayı yedim. 200 km/h hızlardan bahsederken bu hızla yakalanmak içime oturdu.

Sanırım erken ödeyince bir miktar indirim oluyormuş bunun oranı nedir bilen varmı acaba?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün karşıyakada 93 km/h hızla radara yakalandım :yeah: sınır 70 km/h olan bi yoldu.

319 lira cezayı yedim. 200 km/h hızlardan bahsederken bu hızla yakalanmak içime oturdu.

Sanırım erken ödeyince bir miktar indirim oluyormuş bunun oranı nedir bilen varmı acaba?

çok geçmiş olsun,indirimle ilgili bilgim yokda ceza miktarı çok değilmi %50 sinide geçmemişsiniz hız sınırının.Radar cezası okadar oldumu ?

Yanıtlama zamanı:

F3 leri bilmiyorum ama F2 ler 180 den sonra güven hissini kaybediyor :yeah: Korku değil ama tedirgin ediyor :)

Bende 200 km üstü o korkuyu,tedirginliği yaşamıştım,direksiyonu okşar gibi tutan ben elimden kaçmasın diye sıkı sıkı yapışmıştım direksiyona.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.