Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

siyah f3 e beyaz tavan

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracım aşağıdaki gibidir..piyasa da hep beyaz üzerine siyah tavanlı arabaları göre göre midem bulandı...Bunlara tepki olarak :smiley2k: bende tavanı beyaz kaplatmak istiyorum..sizce olur mu? (Mertol abi, biraz apaçi liğe mi kaçar?) yorumlarınızı bekliyorum...

favorim.jpg

oğuz mete tarafından düzenlendi

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ?

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Bu işler birazda kişisel zevktir bana kötü gelen başkalarına güzel gelebilir Ama bu konudaki şahsi görüşüm çift renk uygulaması çeşitli şekiller v.s aracın tasarımına ve karakterine uygun olmalıd

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize

Yanıtlama zamanı:

Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ? :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ? :smiley2k:

BURDA geceler çook soğuk az önce abartmıyorum derece -32 yi gösteriyor...bir şey içmekten ziyade daha çok insanın içini ısıtıcak ceviz.pestil :) tarzı şeyler yiyoruz :D abi cidden olmaz mı diyorsun tepki çok sert kaçtı..aynı bora abiye yaptığından oldu :smiley2k:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sanırım düşüncem forum dakilerde mide bulantısı etkisi yaptı :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Beyaz tavan mı? Hımmm,aslında olabilir ,neden olmasın ki...Yalnız bunu yaparsanMini Cooper tarzı bişey yapmalısın,camların kenarına damalı şeriy falan gibi..Yada yandan 2 siyah şerit çekersin tavanda..Güzel olur,özgün olur,neden olmasın ...Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... :rolleyes::kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Beyaz tavan mı? Hımmm,aslında olabilir ,neden olmasın ki...Yalnız bunu yaparsanMini Cooper tarzı bişey yapmalısın,camların kenarına damalı şeriy falan gibi..Yada yandan 2 siyah şerit çekersin tavanda..Güzel olur,özgün olur,neden olmasın ...Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... :rolleyes::kıhkıh:

Ben daha bekarım :D

Ama olmaz :D

MC değil abi bu araba :D Fiat 500 de değil

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi bu sözlere mertol abi den hemen cevap gelebilir :D şerit i hiç düşünmemiştim ,denemek lazım....

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben daha bekarım :rolleyes:

Ama olmaz :D

MC değil abi bu araba :D Fiat 500 de değil

bekar,ve hb olsa nasıl olurdu ? :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Bu işler birazda kişisel zevktir bana kötü gelen başkalarına güzel gelebilir

Ama bu konudaki şahsi görüşüm çift renk uygulaması çeşitli şekiller v.s aracın tasarımına ve karakterine uygun olmalıdır.

Lemans şeritler damalı bayraklar v.s aracın tasarımı eskiyi yansıtıyorsa yapılmalıdır

örneğin BMW Z8 in kaputuna ve bagajına Lemans şeritler çekilebilir. çünkü retro tasarımdı. Fakat BMW Z3 te yamalı gibi durur.

Diğer bir konu siyah tavan. Siyah renk otomobil modifiyesinde tamamlayıcı renktir. Siyah her zaman şık gelir göze. Eskiden kaputlar siyah olurdu. Sonra kaputlarla bagajlar siyah olmaya başladı sonradan carbonfiber v.s değişti. :kıhkıh:

Aracınız zaten siyah ve hb de olsa beyaz tavan sanki tavanı değişmiş gibi bir görüntü meydana çıkartır benim gözümde.

Şahsen ben 1 numara cam filmi, -50 mm yay 17 veya 18 çok kollu abartısı olmayan dış ofsetli silver renk bir jant takar dış görünümde sade ve şık bir görünüm hedeflerdim.

Yanıtlama zamanı:

Ogüncüm,siyah arabada modifiye zordur,rengiyle çok oynayamazssın...Belki ateş desenleri veya kırmızı şeritlerle bir kombinasyon sırıtmaz ...Hatta siyah renge renkli jant yapanlarda oluyor...Öte yandan siyah arabann tavanını cam gÖrüntülü yapabilirsen o da hoş..Fakat beyaz olması da mümkün kanımca..Hiçbir kÖtü gÖrüntüde vermez..Önce Fotoşopla değişik açılardan bir deneyip gÖrmek lazım aslında...

Yanıtlama zamanı:

Abicim siyah arabaya renk olarak dokunamazsın. Siyah ağırlığın ve zerafetin rengidir. O yüzden farklı renk kombinasyonlarını denerken oldukça iyi düşünmek ve hayal etmek lazım.

Ayrıca aracın genel karakteride bence bu iş için önemli.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.