Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

siyah f3 e beyaz tavan

Featured Replies

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne içtin sen? Havalar soğuk diye konyağı fazla kaçırmış olamazsın değilmi ?

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Bu işler birazda kişisel zevktir bana kötü gelen başkalarına güzel gelebilir Ama bu konudaki şahsi görüşüm çift renk uygulaması çeşitli şekiller v.s aracın tasarımına ve karakterine uygun olmalıd

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu Bayadır sataşmıyoruz birbirimize

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir..

Yanıtlama zamanı:

tuning car studio diye bir program var bi türlü kurup deneyemedim...sağlam progran linki bilen varsa link atarsa çok memnun olurum...bu program da denemek gerekir..

Bu iş görür heralde

http://hotfile.com/d...Studio.rar.html

birde bu var hangisi güncel bilmiyorum bakmak lazım

https://rs84l3.rapid...e|41703|R~0|0|0

rar şifresi: pirateS

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla :D zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir :kıhkıh::rolleyes::D şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim..

Yanıtlama zamanı:

abi herkes bizi APAÇİ yaptı valla :D zamanın da beyaz üzerine siyah yapıcam diyen kişilerde belki de aynı tepkilerle karşılaşmıştır..bazı moda lar ilk önce alay edilir,sonra yaygınlaştıkÇa takdir edilir :kıhkıh::rolleyes::D şaka bir yana bu konuda sadece görüş alış verişi yapmak istedim..

Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben :(

GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu :D Bayadır sataşmıyoruz birbirimize :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hocam bizde takılıyoruz işte kötü mü ediyoruz :rolleyes:

ESTAĞFURUULLAAHH bende şaka yapıyorum... :kıhkıh:

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Estağfurullah apaÇi olarak nitelendirmek istemedim şahsen ben :D

GenÇler birliği yorumundada yakuba takılmak istedim. oda bana takıldı. Yakupla aramızda yani o konu :rolleyes: Bayadır sataşmıyoruz birbirimize :D

Anladım canım bende şaka yapıyorum... :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

f3 ü shelby le kıyaslamak tabiki haksızlık olur.ama bu tarz bir şey fena olmaz sanırım :kıhkıh:

0102101120135671.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oğuz bir dene bakiim,bende merak ettim aslında nasıl görüneceğine..Ama kanaatim olabileceği yönünde....

ABİ kusura bakma programı indirdim ama kuramadım...yaparsam hemen yükleyeceğim..
Yanıtlama zamanı:

F3 e de yukarıdaki tarz bişey gayet güzel durur bence..Özgün ve farklı olursun..Kişiselleştirilmiş tasarım...Geçenlerde ben beyaz bir focusta japonca yazılar yazılı ve gÖzyaşı damlaları yaptırılmış halde gÖrdüm..İlginç gelmişti...

Yanıtlama zamanı:

BURDA geceler çook soğuk az önce abartmıyorum derece -32 yi gösteriyor...bir şey içmekten ziyade daha çok insanın içini ısıtıcak ceviz.pestil :) tarzı şeyler yiyoruz :) abi cidden olmaz mı diyorsun tepki çok sert kaçtı..aynı bora abiye yaptığından oldu :kıhkıh:

Bora'nın kalimizde yeri başka.. O bizim ruhumuzun hakimi.. İstesende onun yerini alamazsın.. :P

Boşver Mertolu,o artık yaşlanmış,evlenmiş ve göbeklenmiş,böyle şeylere bir baba gözüyle bakıyor artık...ehehehehüüüeee..... :P:kıhkıh:

Sarmıyacam sana bu akşam.. Boşuna uğraşma.. :)

Ya yapmayın Allah aşkına.. Altı üstü focus. Ne şeridi ne daması.. Bunları ayık kafayla yazıyorsanız gidin bi ufak falan devirip öyle yazmaya devam edin.. Birazda öyle deneyelim :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.