Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403423 39 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Otomatikte olmasının nedeni, sadece otomatikler euro 6 motor olduğu için. Manueller euro 5 motor. Euro 5'lerin, daha doğrusu ilk seri focus mk3'lerin ilk serilerinde varmış sadece start stop. Aslında E5'de de var ama otosan s&s'siz getirtiyor. Misal mondeo e5'de s&s var gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403436 Benim araç da maşallah çalışıyor. Ne 0 derece nede soğuk motor demiyor çalışıyor. Nerdeyse arabayı rölantide çalıştıramıyorum. Hemen stop ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403440 9 saat önce, Ibrahim T. yazdı: 2013 model 1.6 dizel Bildiğim kadarı ile bu seride SS yok. Orta panelde düğmesi var mı? Resimdeki gibi Şubat 2, 20179 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403443 Start-stop 1.5 tdci pws de mükemmel çalışıyor . Deneyimleme fırsatı bulmuştum. Ilaveten; Arıza kodu varsa araçta P ile başlayan (Örn.P0430) çalışmıyor. U ile başlayan hata kodlarinda problem olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403445 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Start-stop 1.5 tdci pws de mükemmel çalışıyor . Deneyimleme fırsatı bulmuştum. aynen öyle, motor ısındıktan sonra dışarıdaki sıcaklık -12 mi falan hiç dinlemiyor stop moduna geçiyor hemen. çoğu zaman ben iptal ediyorum zırt pırt durmasın diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403472 Bir saat önce, Aşkın K. yazdı: dışarıdaki sıcaklık -12 mi falan hiç dinlemiyor Demek ki yazılımı değiştirmiş ve koşulları biraz gevşetmişler. İlk serilerde 0o altı ve 30o üstünde çalışmıyordu. Son kılavuza göre çalışmama koşulları: Motor çalışma sıcaklığı düşük olduğunda İç mekan sıcaklığını korumak için, özellikle klima açıksa Akü şarj seviyesi düşükse Dış hava sıcaklığı çok yüksek veya çok düşük olduğunda. Hareket halinde sürücü kapısının açılması durumunda Sürücü emniyet kemeri takılmamış ise Ön cam ısıtması açıksa Dizel parçacık filtresinin yenilenme işlemi sırasında. Vites kutusu Spor veya Manuel kipte ise (sadece otomatik vites kutusu) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl Yazar comment_403528 11 saat önce, Cem Boneval yazdı: Bildiğim kadarı ile bu seride SS yok. Orta panelde düğmesi var mı? Resimdeki gibi Hayir böyle bir tuş yok .. led testi yaptigimdada ss ışığı yanmiyordu geri kalan hersey yaniyordu ..Ama ss'in sembolü panelde var Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl Yazar comment_403538 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu tuş yoksa, sistem yoktur aracınızda O zaman bosuna çabalıyorum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20179 yıl comment_414100 Aracımda 8-9 aydır start stop çalışmıyordu. Akü zayıfladığından diye düşünmeye başlamıştım. Van da kışın zaten pek çalışmıyordu. Şubat ayında antalyaya gittim aracımla. Uzun yolda şarj oldu sanırım iyice antalyada tıkır tıkır çalışmaya başladı. Antalyada hava sıcak olduğundan mı çalıştı acaba diye düşünmeye başladım. Ancak tekrar van a döndüğümde de bir müddet çalışmaya devam etti soğuk havalara rağmen. Şimdi burada da havalar ısındı ancak hiç devreye girmiyor start stop. Bugün serviste aküyü ölçtürdüm. Şarj edilmesi gerek dediler. 4 seneyi geçti orijinal akünün ömrü. Sanırım değişmesi gerekecek. Şarj etmenin uzun süre idare edeceğini sanmıyorum. Servisin elinde start stoplu akü yok. Fiyat vermediler dolayısıyla. Tahminim 700 tl den az değildir. Mayıs ayında ankaraya gitmeyi düşünüyorum, orada dışarıdan uyumlu bir akü alacam. Nerden alırım kaça alırım bilmiyorum. Standart bir akünün 200 tl olduğunu varsayarsak bizim araca uygun akünün de 500 tl ye yakın olacağını düşünüyorum. Kafama takılan start stop özelliği aradaki fiyat farkı kadar tasarruf ettirmişmidir bana. Pek sanmıyorum. Ne marka ve nereden alabilirim fikri olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20179 yıl comment_414103 Şuralarda da bahsedilmiş biraz akü bilgileri de var. https://www.focusclubtr.com/topic/8852-start-stop-çalışmıyor/ https://www.focusclubtr.com/topic/5045-start-stop-sorunu/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın