Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Levent Bey bence fena olmamış. Çok sırıtmıyor. Elinize sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih büyükkale Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 sadece kapılara yapsak, elektriği nereden alacağız acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Sürekli yanacaksa. Ya da kontajla beraber yansın diyorsanız mecbur kontaktan hat çekilecek. Çok uzun iş kapılar. Ben üşenirdim valla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Sürekli yanacaksa. Ya da kontajla beraber yansın diyorsanız mecbur kontaktan hat çekilecek. Çok uzun iş kapılar. Ben üşenirdim valla. Sen ve üşenmek, inanmam Beğenmediğin bir şeyi yapmazsın o ayrı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sen ve üşenmek, inanmam Beğenmediğin bir şeyi yapmazsın o ayrı... Kışın cidden içimden gelmiyor abi. Ayak aydınlatmaların tesisatı bile hazır ama takmadım düşün. --0 dakika sonra eklendi-- Daha bagajın aydılatmasını düzeltecem. Kolçağa anahtarlı sistem takacam. Peeee uzun iş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 güzel olmuş özelliklede kapılardakiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Kışın cidden içimden gelmiyor abi. Ayak aydınlatmaların tesisatı bile hazır ama takmadım düşün. --0 dakika sonra eklendi-- Daha bagajın aydılatmasını düzeltecem. Kolçağa anahtarlı sistem takacam. Peeee uzun iş Ayak aydınlatma? Ben de istiyorum bundan ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Ayak aydınlatma? Ben de istiyorum bundan ama Ben zaten var abicim. Ama kırmızı hiç sevmediğim renk. Onları maviye çevirdim sadece. Tesisatını hazırladım ledlerin gelmesini bekliyorum. Gelsin yapınca detay atarım.Ha sende yoksa elektrikçiye git tavandan hat çekip yaparlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2017 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Çok beğendim. Elinize sağlık. Yakından normal ledler gibi çirkin görünmüyor dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Birol Bilgin Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Usta ellerine sağlık mavi seçmen kalite arttırmış tabikide herkes aracında ufak ama etkili dokunuşları sever. İyi günlerde kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan İlker Özmen Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2017 bu ledlerin elektiriksizi var yani fosforlu gibi olanları ki bana buda öyle geldi eğer elektirkliyse elektiriği nereden aldınız eğer aldıysanız ucunda neden kablo vb. uzantı yok? --2 dakika sonra eklendi-- usta bu arada on numara olmuş bu abartı olmuş diyen arkadaşlar oemci ( orjinalci ) yani fabrika arabayı bu şekil verse evet beğendim on numara çok sade durmuş diycekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2017 cok guzel Olmus ben kapıları kırmızı yapacağım resim atarım. Ayrıntılı kapı kapı fotoğraf atsaniz.:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Kökez Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 taktırması kaç liraya mal oldu acaba bende kapılara yaptırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Kuzuoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2017 Arkadaşlar 2013 Trend X'ime İstanbul Avrupa yakasında kime yaptırabilirim Birde ne kadar bir masraf yaptığınızı sorabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap