Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394345 Vaktiniz olursa çorluda görüşürüz bir gün konuşuruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl Yazar comment_394346 @Özer Aksu bu tatil kismet olursa goruscez Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl comment_394349 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: Tekrar merhaba arkadaşlar, Uzun süre yazmadım ve konuyu güncellemedim malum arabadan emin olmadan vede test etmeden adam gibi , bekleyeyim dedim. Geçen hafta salı sabahı aracı Tuzcular Lüleburgaz Ford servisinden aldım. Aracın direksiyon kutusu ve ön takım yenilenirken birtek Z rot kolu değişmemiş, sorunu da test ettikten sonra bu parçadan yapıyor diye hemen değiştirmişler. Neredeyse 1 haftadır geziyorum kuZu ile şuanda söyleyecek tek şey keyfimin yerine geldiğidir ☺️şu anda sorun çözülmüş diyelim. --30 dakika sonra eklendi-- @Mehmet Demir benim sorun simdilik Z rot'un degismesi ile bitti gibi duruyor. Toplam maliyet? Birde varsa parca listesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 20169 yıl Yazar comment_394354 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Toplam maliyet? Birde varsa parca listesi. Bir ara yazicam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395172 @Servet Ö. kışlık bakım listesini atiyorum ekstradan silecekler degisti buji degisti sondan ikinci kalem baglanti Z rot icin listelenmis , liste fiyati 478 idi.Bana ise ozel fiyat . Kusura bakma biraz gec attim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395173 Şimdi, Tamer Perperek yazdı: @Servet Ö. kışlık bakım listesini atiyorum ekstradan silecekler degisti buji degisti sondan ikinci kalem baglanti Z rot icin listelenmis , liste fiyati 478 idi.Bana ise ozel fiyat . Kusura bakma biraz gec attim. On takim muhabbeti icin sormustum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl Yazar comment_395174 Anladim on takim faturasi komple debriyaj ile var onu sonra ozelden atarim @Servet Ö. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 20169 yıl comment_395182 Anladim on takim faturasi komple debriyaj ile var onu sonra ozelden atarim @Servet Ö. Benim de görmem de sakınca var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 20197 yıl comment_507916 Benim direksiyon da ses yapmaya başladı.Rölantideyken sağa sola 10-15 cm bile çevirsem tak tak önden ses geliyor.İnşallah direksiyon kutusu değildir.Sanırım ilk önce ön takıma baktırmak gerekecek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın