Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Takas İstiyorlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam beyler

Şimdi birkaç telefon geldi bana aracımla takas istiyorlar araçlar şunlar

http://www.sahibinde...69968380/detay/

http://www.sahibinde...70000490/detay/

2 tane hgt var ve km baya düşük hepsi orjınal km istediğin ustaya götür diyor , sizce ne yapmalıyım

buda benım aracım

http://www.sahibinde...70407367/detay/

Yanıtlama zamanı:

Satıştaki amacınız tam olarak ne bilmiyorum ama ben yanaşmazdım.Sizin aracınız diğerlerinden 2 gömlek üstün

Yanıtlama zamanı:

Burak aracı satıyormusun ? Amacın üste para almaksa olabilir ama değilse bencede senin aracın bunlardan daha iyi ve üstün.

Yanıtlama zamanı:

Eğer üste para almak gibi bir durum yoksa, yani mecburiyet diyim, asla yapmazdım, zaten bu kasa focusa deli gibi hastayım, hele bir arkadaş vardı, mavi 1.6 sport u vardı, rs e çevirmişti, onu gördüm göreli Focus 1 bakıyorum. Yapma arkadaşım, kendini üzme. Focus'unla mutlu mesut yaşa :)

Yanıtlama zamanı:

Burak senin araban bir klasik, böyle düşün, takas teklif edilen araçlar da sadece sorun yaratırlar ve çok ararsın Focus'u.

Sport Trendin yerini alabilecek ancak yeni bir EB Focus olabilir.

Ben öyle yaptım :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burak aracı satıyormusun ? Amacın üste para almaksa olabilir ama değilse bencede senin aracın bunlardan daha iyi ve üstün.

askerlık zamanı geldi :) üstüne az para veriyorlar bunlarda performans çok iyi diyorlar ama benımde aklıma pek yatmıyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burak sen napyonnnn :)

kafayı yedim sanırım şef :excl:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eğer Üste para almak gibi bir durum yoksa, yani mecburiyet diyim, asla yapmazdım, zaten bu kasa focusa deli gibi hastayım, hele bir arkadaş vardı, mavi 1.6 sport u vardı, rs e çevirmişti, onu gördÜm göreli Focus 1 bakıyorum. Yapma arkadaşım, kendini Üzme. Focus'unla mutlu mesut yaşa :)

tamam hocam o zaman ben focusla kalıyorum :excl:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada kesinlikle mecburiyetten değil performans açısından bakmmıştım ben sadece :)

Yanıtlama zamanı:

Senin aracına çok güzel turbo uygulaması mümkün, o zaman da tadına doyum olmaz bence.

Mertol az kaldı kandırıyordu beni, ama tutucu yaşlı adam kimliğim ağır bastı. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Senin aracına çok güzel turbo uygulaması mümkün, o zaman da tadına doyum olmaz bence.

Mertol az kaldı kandırıyordu beni, ama tutucu yaşlı adam kimliğim ağır bastı. :)

turbo nasıl uygulanıyor yanı bır zararı yok mu bunun ve sanırım biraz masraflı bir iş ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.