Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394567 Cok yoruldun abi cok, alti ustu baslangic motoru, al birini kullan. Begenmezsen satarsin. Alperenin araba secimine dondu senin olay. Vaaaay demek icindeki zehri akittin sonunda... Vay be Servetim.. Ha benim yigidime.. Ha benim tosunuma.. Vay be.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394591 2 saat önce, Alperen G. yazdı: Vaaaay demek icindeki zehri akittin sonunda... Vay be Servetim.. Ha benim yigidime.. Ha benim tosunuma.. Vay be.. Ne zehri yahu, sende bocaladın araba alacam diye, o başlıktada susamayıp laf etmiştim hatta. Yogusa seni severiim sayarım, Cenk abimi de. Kıvırmayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394593 Ne zehri yahu, sende bocaladın araba alacam diye, o başlıktada susamayıp laf etmiştim hatta. Yogusa seni severiim sayarım, Cenk abimi de. Kıvırmayalım [emoji4] Sonuna smiley koymadik diye mi bu ciddi aciklamalar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394594 1 dakika önce, Alperen G. yazdı: Sonuna smiley koymadik diye mi bu ciddi aciklamalar? He ya, adliyede bulmayım kendimi dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 20169 yıl comment_394595 He ya, adliyede bulmayım kendimi dedim [emoji3] Alemsin...Konuya donersek Cenk abi bence hic motor isine girme.. Not: Motor konusunda tam bir bağnazım.. Evet.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20169 yıl comment_394681 Tatmayanlar bilemez avukat beeeğ! Yeni euro emisyonunda olmayan, gelmeyecek bir motor al abi, zarar etmezsin en azından değiştirmek istersen. Bir de bak forumlarına, hangisininki en samimiyse onu al Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın