Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 20179 yıl comment_400932 Her güzelin bi kusuru olur abicim, sen arabadan keyif alıyorsan niye satasın ki ne sıkıntılı arabalar var ecoboost ayrıcalıktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401788 Aracı 21 Ocak 2017'de aracımı teslim aldım. Akşam 21:00 da showroom dahil servisi gezdik kimsecikler yoktu Yardımları için @Kaan Yagizer ,@Savaş Erdem teşekkür ederim. Yapılanlar; Debriyaj Alt merkez değişti (Garantiden) Baskı Balata değişti ( Alt merkez hidrolik akıttığı için baskı balatada garantiye sokulup değiştirildi) Motor yagı 0,5 lt eksiltmiş tamamlandı. ( Neden eksilttiği hakkında fikrim yok) Polen filtresi koku yapması nedeniyle değiştirildi (72 ₺) 105 ₺ ödedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401889 Oncelikle gecmis olsun. 13 saat önce, Özer Aksu yazdı: Motor yagı 0,5 lt eksiltmiş tamamlandı. ( Neden eksilttiği hakkında fikrim yok) Benim bir fikrim var, daha once de soyledim sana hatta. Hani bu normal diyen ustaya buradan selamlar olsun tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401896 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Oncelikle gecmis olsun. Benim bir fikrim var, daha once de soyledim sana hatta. Hani bu normal diyen ustaya buradan selamlar olsun tekrar. Sanırım turbo dan atan yağ ve eksilmesine sebep olan durum bu nedenle diye tahmin ediyorum . Sebebini soramadım geç teslim aldığım için. Bu konuda haklıymışsın. Peki bu katalizörü nasıl temizleyeceğiz Bu işe yarar mı? Malum yağ ile doldu sanırım. https://youtu.be/8yI0CeN4S2Q Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 20179 yıl comment_401900 Kullanmadim bilmiyorum, teoride metal yuzeylerde bir deformasyon yoksa eger, temizlenebilmesi lazim. Ama once kirlenme sebebini onlemen lazim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın