Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386135 Abiler selamun aleyküm. yaklaşık 1 hafta önce 2009 focus titanyum aldım. 59 binde benzinli. aracı birz çalıştırıp 10 dk yol yaptığımda motoru açıp bakıyorum ve bir hayli ısınmış gibi. araç icindeki gostergede herhangi bi ısınma yok ama motoru elledgmde birz elimi yakıyor . bu normal mi yoksa motorda bi sorun mu var. ilk arabam olduğu için birz bilgisizim. vereceğiniz cevaplar için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Solution comment_386137 Normal, niye elliyorsunuz ki? Siz ellemeyin diye gösterge koymuşlar göz önünde Hayırlı olsun, keyfini çıkartın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386140 Motorun normal çalışma sıcaklığına gelmesi için 10 dk. rölantide bile yeterli bir zaman. Zira elinizi yakması normal. Elinizin dayanabileceği sıcaklık maximum 60-65 derece civarı diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Yazar comment_386141 Ya yakup abi valla birz bilgisizlik aslinda. yeni aldığım için acaba bişeyi mi var diye derde düştüm. ilk gün yokusta yarim debriyaj yaptım bi kac sefer üstüste ve eve geldiğimde cok fena yanik gibi koku oldu ondan beri korkuyrm acaba balatadan mi geldi o koku? --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler süleyman abim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386143 Doğrudur koku yapabilir. Ama 2. el almışsınız iyice bir bakımını yaptırmayı ihmal etmeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386145 Yokuşta gelen bütün kokuların %90'ı balatalardandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Yazar comment_386146 Teşekkürler ☺ birde bugün arabayi çalıştırdıgimda alttan tik tik tik diye ses geldi. kontağı kapattm motor kaputunu açtım trigere falan baktim bişe yoktu tekrar çalıştırdım ses gitti. ha bide bugun jantlarn icine bi baktim kapkara olmuş o neden Ekim 25, 20169 yıl Mehmet Tunahan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386147 2 dakika önce, Mehmet Tunahan yazdı: Teşekkürler ☺ birde bugün arabayi çalıştırdıgimda alttan tik tik tik diye ses geldi. kontağı kapattm motor kaputunu açtım trigere falan baktim bişe yoktu tekrar çalıştırdım ses gitti "Bence" siz arabanizi servise goturup checkup yaptirin. Varsa bir problemi toparlasinlar. Yoksa bir problemi duzgunce bakimlarini yapip binin. Boyle evhamlarla yurumez o araba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl Yazar comment_386148 Checkup ne kadr ortalama. yetkili serviste mi yaptiraym Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386150 5 dakika önce, Mehmet Tunahan yazdı: Checkup ne kadr ortalama. yetkili serviste mi yaptiraym Bakım ne zaman yapılmış veya yapılmış mı onu öğrenin önce sonra gelen bakımı yaptırın veya geçici olarak buna da uğrayabilirsiniz. http://www.ford.com.tr/kampanyalar/kis-servis-kampanyasi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 20169 yıl comment_386197 jantların içi balata tozu.yıkayınca geçer ama yine olur.aracını bilgisayara bağlat.bi sorun varsa çıkar zaten.motorunuda bi ustaya kontrol ettir.gönül rahatlığı ile bin.fordlar sağlam arabadır teybinde sesini biraz aç herşeyi duyma ben öyle yapıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20169 yıl Yazar comment_386252 Alp abik teşekkür ederm teyp zaten cok iyi sesi acar kulagimi tikarm ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 20188 yıl comment_476346 Merhaba. Benim de Focus 3 2014 powershift titanium 1.6 benzinli(46000den beri lpgli)53000 km'de bir aracım var. Şehir içinde 2-3 km bile gitsem fren disklerinin elle dokunamayacak kadar ısındigini ve tekere dogru egildigimde jantlardan yuzume sicaklik geldiğini fark ettim. Kisa mesafe sürmeme rağmen motorun aşırı ısındığını fark ettim. O kadar ki kaputu açarken kaput mandalı ve etrafındaki plastik kısım elimi yakıyor. Kaputu açınca fren hidroliğinin kapağında da ıslaklık (yağlılık)gördüm. Bu arada aracın hararet gostergesi normal. Acaba bu normal mi yoksa bir yerlerde bir problem olabilir mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın