Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50742 Sanamı soracam neye deyip deymeyeceğini demedinizmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50917 yalnız benim bahsettiğim ses ordan gelmiyor.. bariz şekilde sağ arka hoparlörden geliyor... tok bir cuzurdama.. hatta böözzzrr bözzzr diye bir ses... hayko cepkin kaçmış olmasın....dinliyon ya paso... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50920 hayko cepkin kaçmış olmasın....dinliyon ya paso... paso hayko cepkin dinlediğimi nereden çıkardın abi? forza metallica Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50921 farketmez...onlarda unforgivendan beri bögürüyor....zaten.metallica demişken kapışmıştık ah ne günlerdi o günler....deme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50923 farketmez...onlarda unforgivendan beri bögürüyor....zaten.metallica demişken kapışmıştık ah ne günlerdi o günler....deme abi böğürüyor filan ayıp oluyor... ne zaman böğürmüş? james hetfield'ın vokali kimde var? lütfen "metallica black album'den sonra bozdu" geyiklerine girmeyelim.. hiçbir zaman bozmamıştır metallica kendini.. yeaaah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50928 abi böğürüyor filan ayıp oluyor... ne zaman böğürmüş? james hetfield'ın vokali kimde var? lütfen "metallica black album'den sonra bozdu" geyiklerine girmeyelim.. hiçbir zaman bozmamıştır metallica kendini.. yeaaah konserine giden bir seyirci yorumu....bak bakalım bögürüyormuymuş.... hayatımda dinlediğim en kötü konser performansıdır s&m'deki master of puppets =) senin zevke doyduğun "master" bölümlerinde, yani james'in böğürüşlerinde ben kusmak istiyorum... bir insan kendi şarkısının içine bu kadar edebilir diyorum hatta. adam bütün şarkıyı, çok kötü biçimde seyirciye söyletiyor zaten, kalan bölümlerde de böğürüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50932 konserine giden bir seyirci yorumu....bak bakalım bögürüyormuymuş.... hayatımda dinlediğim en kötü konser performansıdır s&m'deki master of puppets =) senin zevke doyduğun "master" bölümlerinde, yani james'in böğürüşlerinde ben kusmak istiyorum... bir insan kendi şarkısının içine bu kadar edebilir diyorum hatta. adam bütün şarkıyı, çok kötü biçimde seyirciye söyletiyor zaten, kalan bölümlerde de böğürüyor. sayın abim, münferit yorumlarla değerlendiremeyiz... aynı kişiyi bir de 2008 istanbul ve sonisphere istanbul (2010) kopnserlerine davet etmek lazım... ayrıca sadece s&m içindeki master of puppets performansı için söylemiş.. bu arada konu dağılıyor, konumuz f3 hoparlör sorunu.. Mart 1, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50935 alla alla...geyik yapınca o begenen zatı muhteşem dörtlü...bişi yok biz yapınca sorun ha...bak sen..yapcam işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201313 yıl comment_151505 Herkese merhaba, Arka sağ hoparlörden cızırtı gelmesi nedeni ile dün aracımı servise götürmüştüm. (BURSA-OTOKOC) Ben bas ayarlarımı 2 tık azaltıp dinlememe rağmen bazı şarkılarda sıkıntı çektiğimi söyledim fakat yine de herhangi bir yardımları olmadı. Yaptıkları inceleme sonucu olarak bana geri dönüşleri şu şekilde oldu ; - OTOSAN belli bir seviyeye kadar gelen cızırtıya normal diyor - Müziğinizi biraz kısıp dinlerseniz bir sorun çıkmayacaktır Bilginiz için... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201313 yıl comment_151556 Valla ben kapılara pioneer kompanent arka panzota 2 adet pioneer 4 kanallı oval haporlol bir adet pioneer amfi ve bagaja pioneer slim active subwoofer koydum ne cızırtı var ne bişi cızırsada bile duyulmuyor zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201313 yıl comment_151566 - OTOSAN belli bir seviyeye kadar gelen cızırtıya normal diyor - Müziğinizi biraz kısıp dinlerseniz bir sorun çıkmayacaktır Ses sistemi bas ayarı sıfırda iken sonuna kadar da açılsa cızırdama yapmamalı, ya da cızırdayacağı düzeye çıkmasına izin vermeyecek bir anfi ayarı otomatik olarak sağlanmalı. Uğraşmak istiyorsanız servisten bu söylediklerini yazılı belge olarak alın ve ayıplı mala müdahale edilmedi diye bölge tüketici mahkemesi/heyetine başvurun. Bu konuda benzer başvuruları servis tarafından olumlu karşılanan ve giderilen arkadaşları da emsal göstermek mümkün.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201313 yıl comment_152564 benimde aynı şekilde sağ ayna altına denk gelen twitter dan cızırtı geliyordu servise götürdüm garantiden değiştirdiler. bilginiz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153036 Ses sistemi bas ayarı sıfırda iken sonuna kadar da açılsa cızırdama yapmamalı, ya da cızırdayacağı düzeye çıkmasına izin vermeyecek bir anfi ayarı otomatik olarak sağlanmalı. Uğraşmak istiyorsanız servisten bu söylediklerini yazılı belge olarak alın ve ayıplı mala müdahale edilmedi diye bölge tüketici mahkemesi/heyetine başvurun. Bu konuda benzer başvuruları servis tarafından olumlu karşılanan ve giderilen arkadaşları da emsal göstermek mümkün.. Servisten memnuniyet anketi doldurmak için aradılar geçen gün... Memnun kalmadığımı belirttim epey de bi yüklendim kendilerine telefonda... Ertesi gün beni aradılar ve arka sağ hoparlörünüzü garanti kapsamında değiştirmeye karar verdik dediler. Her neyse bugün gidip değiştirttim sağ arka hoparlörümü. Sonuç ne mi ? KOCAMAN bir "0" .. Ses hala devam ediyor. Belki daha bile kötü olabilir Sanırım sorunun hoparlör ile hiçbir alakası yok. Konunun geçmişinde bahsettiğiniz gibi hoparlörün dayandığı alüminyum saclarda sıkıntı var... Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. Konu ile ilgili sıkıntısını giderebilen birisi var ise yardımlarını rica ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153039 Koray bey lütfen üyeliğinizi eksiksiz tamamlayın lütfen. Size mesaj gelmesi gerekiyordu. Kolay Gelsin Konunun çözümü veya detayı için mevcut konuları okumanızı tavsiye ederim zaten cevabı bulunuyor diye hatırlıyorum. Sorun tabiki hoparlör. Ama yenilenince kalitesi değişmiyor bunu unutuyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153052 Koray bey lütfen üyeliğinizi eksiksiz tamamlayın lütfen. Size mesaj gelmesi gerekiyordu. Kolay Gelsin Konunun çözümü veya detayı için mevcut konuları okumanızı tavsiye ederim zaten cevabı bulunuyor diye hatırlıyorum. Sorun tabiki hoparlör. Ama yenilenince kalitesi değişmiyor bunu unutuyorsunuz Yakup Bey merhabalar, Üyeliğim ile ilgili herhangi bir mesaj gelmedi tekrar yollayabilir misiniz ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın