Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

yalnız benim bahsettiğim ses ordan gelmiyor.. bariz şekilde sağ arka hoparlörden geliyor... tok bir cuzurdama.. hatta böözzzrr bözzzr diye bir ses...

hayko cepkin kaçmış olmasın....dinliyon ya paso... :D

Yanıtlama zamanı:

farketmez...onlarda unforgivendan beri bögürüyor....zaten.metallica demişken kapışmıştık ah ne günlerdi o günler....deme :D

Yanıtlama zamanı:

farketmez...onlarda unforgivendan beri bögürüyor....zaten.metallica demişken kapışmıştık ah ne günlerdi o günler....deme :D

abi böğürüyor filan ayıp oluyor... ne zaman böğürmüş? james hetfield'ın vokali kimde var? lütfen "metallica black album'den sonra bozdu" geyiklerine girmeyelim.. hiçbir zaman bozmamıştır metallica kendini.. yeaaah :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

abi böğürüyor filan ayıp oluyor... ne zaman böğürmüş? james hetfield'ın vokali kimde var? lütfen "metallica black album'den sonra bozdu" geyiklerine girmeyelim.. hiçbir zaman bozmamıştır metallica kendini.. yeaaah :kıhkıh:

konserine giden bir seyirci yorumu....bak bakalım bögürüyormuymuş....

hayatımda dinlediğim en kötü konser performansıdır s&m'deki master of puppets =)

senin zevke doyduğun "master" bölümlerinde, yani james'in böğürüşlerinde ben kusmak istiyorum... bir insan kendi şarkısının içine bu kadar edebilir diyorum hatta. adam bütün şarkıyı, çok kötü biçimde seyirciye söyletiyor zaten, kalan bölümlerde de böğürüyor. :D

Yanıtlama zamanı:

konserine giden bir seyirci yorumu....bak bakalım bögürüyormuymuş....

hayatımda dinlediğim en kötü konser performansıdır s&m'deki master of puppets =)

senin zevke doyduğun "master" bölümlerinde, yani james'in böğürüşlerinde ben kusmak istiyorum... bir insan kendi şarkısının içine bu kadar edebilir diyorum hatta. adam bütün şarkıyı, çok kötü biçimde seyirciye söyletiyor zaten, kalan bölümlerde de böğürüyor. :kıhkıh:

sayın abim, münferit yorumlarla değerlendiremeyiz... aynı kişiyi bir de 2008 istanbul ve sonisphere istanbul (2010) kopnserlerine davet etmek lazım... ayrıca sadece s&m içindeki master of puppets performansı için söylemiş..

bu arada konu dağılıyor, konumuz f3 hoparlör sorunu..

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

alla alla...geyik yapınca o begenen zatı muhteşem dörtlü...bişi yok biz yapınca sorun ha...bak sen..yapcam işte...

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba,

Arka sağ hoparlörden cızırtı gelmesi nedeni ile dün aracımı servise götürmüştüm. (BURSA-OTOKOC)

Ben bas ayarlarımı 2 tık azaltıp dinlememe rağmen bazı şarkılarda sıkıntı çektiğimi söyledim fakat yine de herhangi bir yardımları olmadı.

Yaptıkları inceleme sonucu olarak bana geri dönüşleri şu şekilde oldu ;

- OTOSAN belli bir seviyeye kadar gelen cızırtıya normal diyor :)

- Müziğinizi biraz kısıp dinlerseniz bir sorun çıkmayacaktır :)

Bilginiz için...

Yanıtlama zamanı:

Valla ben kapılara pioneer kompanent arka panzota 2 adet pioneer 4 kanallı oval haporlol bir adet pioneer amfi ve bagaja pioneer slim active subwoofer koydum ne cızırtı var ne bişi :) cızırsada bile duyulmuyor zaten :)

Yanıtlama zamanı:

- OTOSAN belli bir seviyeye kadar gelen cızırtıya normal diyor - Müziğinizi biraz kısıp dinlerseniz bir sorun çıkmayacaktır  

Ses sistemi bas ayarı sıfırda iken sonuna kadar da açılsa cızırdama yapmamalı, ya da cızırdayacağı düzeye çıkmasına izin vermeyecek bir anfi ayarı otomatik olarak sağlanmalı.

Uğraşmak istiyorsanız servisten bu söylediklerini yazılı belge olarak alın ve ayıplı mala müdahale edilmedi diye bölge tüketici mahkemesi/heyetine başvurun.

Bu konuda benzer başvuruları servis tarafından olumlu karşılanan ve giderilen arkadaşları da emsal göstermek mümkün..  

Yanıtlama zamanı:

benimde aynı şekilde sağ ayna altına denk gelen twitter dan cızırtı geliyordu servise götürdüm garantiden değiştirdiler.

bilginiz olsun.

Yanıtlama zamanı:

Ses sistemi bas ayarı sıfırda iken sonuna kadar da açılsa cızırdama yapmamalı, ya da cızırdayacağı düzeye çıkmasına izin vermeyecek bir anfi ayarı otomatik olarak sağlanmalı.

Uğraşmak istiyorsanız servisten bu söylediklerini yazılı belge olarak alın ve ayıplı mala müdahale edilmedi diye bölge tüketici mahkemesi/heyetine başvurun.

Bu konuda benzer başvuruları servis tarafından olumlu karşılanan ve giderilen arkadaşları da emsal göstermek mümkün..  

Servisten memnuniyet anketi doldurmak için aradılar geçen gün... Memnun kalmadığımı belirttim epey de bi yüklendim kendilerine telefonda...

Ertesi gün beni aradılar ve arka sağ hoparlörünüzü garanti kapsamında değiştirmeye karar verdik dediler. :hmm:

Her neyse bugün gidip değiştirttim sağ arka hoparlörümü. Sonuç ne mi ? KOCAMAN bir "0" .. Ses hala devam ediyor. Belki daha bile kötü olabilir :)

Sanırım sorunun hoparlör ile hiçbir alakası yok. Konunun geçmişinde bahsettiğiniz gibi hoparlörün dayandığı alüminyum saclarda sıkıntı var... 

Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.. Konu ile ilgili sıkıntısını giderebilen birisi var ise yardımlarını rica ederim...

Yanıtlama zamanı:

Koray bey lütfen üyeliğinizi eksiksiz tamamlayın lütfen. Size mesaj gelmesi gerekiyordu. 

Kolay Gelsin

Konunun çözümü veya detayı için mevcut konuları okumanızı tavsiye ederim zaten cevabı bulunuyor diye hatırlıyorum. Sorun tabiki hoparlör. Ama yenilenince kalitesi değişmiyor bunu unutuyorsunuz :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Koray bey lütfen üyeliğinizi eksiksiz tamamlayın lütfen. Size mesaj gelmesi gerekiyordu. 

Kolay Gelsin

Konunun çözümü veya detayı için mevcut konuları okumanızı tavsiye ederim zaten cevabı bulunuyor diye hatırlıyorum. Sorun tabiki hoparlör. Ama yenilenince kalitesi değişmiyor bunu unutuyorsunuz :yeah:

Yakup Bey merhabalar,

Üyeliğim ile ilgili herhangi bir mesaj gelmedi tekrar yollayabilir misiniz ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.