Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3, hoparlör sorunu..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Mrb arkadaşlar bu konuyu görünce bende araya gireyim dedim bende aracımı 2012 başında aldım focus 3 titanium ben ses konusunda fazla hassasım bundan önceki aracım 2009 megan2 idi garantisi bitmeden sattım. Renault servisleri beni yakından tanır hepsine işgence ettim sesler yüzünden ve cogunu halletim .Bu aracımıda aldığım gün arka sağ kapıdan aynı arkadaşımın videoya çektiği ses geliyor uygun bir zamanda servise uğrayıp yaptırmayı düşünüyordum sizdende duyunca ilgimi çekti demekki ortak problem en azında yüzdesi yüksek bir problem.Normalde bunlar cok büyük sorunlar değil ama servisedeki arkadaşların konuyu anlamaları ve biraz zeki olmaları yeterli.Megandaki konsol tıkırdaması için 5 kere servise gittim hepsinde tamam dediler daha servis den çıkarken sesleri tekrar duyuyordum .yorum olarakta Türkiye yollarında normal dediler ve her açıcılarında konsola ufak tefek zarar verdiler en son kendim acdım konsolu ve 2 dakika inceleyip nerelerden ses gelecegini anladım kapı süngerlerinden kendim yalıtım yaptım ses tamamen kesildi.Kısaca servisdeki ustanın ilgilenmesi zeki olması iş kısa sürede düzeltecek ama bunu bulmak hayli zor.

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 49,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• E sürekli tit ile diğerleri arasında bir fark yaratmaya çalışıyorsunda ondan.. Farklılık hissetmen herşeyden kaynaklanıyor olabilir. Ama "his" ve "hissetmek" tümüyle subjektif bir konu. Dolayısı

• Ulen Bora ulen Bora...şuanki focusun tam 125 sayfasında sony diye tutturan sen...sonsysiz binilirmi o para verilirmi diyen sen...sırf sony yok diye arabayı 6 almayıp 6000 tl kaçan yine sen....şimdi tü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

İş sevilmez, çalışmak sevilir, çalışmayı sevende ne iş olsa hakkıyla yapar...! (Cem'den uydurma Alman ata sözü)

Yanıtlama zamanı:

Türkiye şartlarında çoğu çalışan kendi tercihleri olarak bulundukları mevkide değillerdir,hemen hepsi hayatın sürüklemesiyle o işi yapıyolardır dolayısıyla severek işini yapanda bi okadar azdır.Severek yapılmayan işte ancak okadar olur denetimde zayıfsa.Aracınızı seviyorsanız bi yerde ustaya ustalık yapmak zorundasınız malesef.

Yanıtlama zamanı:

Alper bey bu tespitinizde çok haklısınız severek yapmıyorlar.Ama insanların paralarına zamanlarına yazık cok basit bir iş için 5 defa servise gitmek çok kötü ve aşırı zaman kaybı bu insanlar işlerini severek ve bilerek yapmak zorunda.Biz insanlar işlerini kaybetmesinler zarara uğramasınlar diye sessiz kalıyoruz bu yüzdende bu tarz hatalar devam edip gidiyor.Ben buna nokta koymaya karar verdim ve bu aracımı alırken beni yanlış yönlendiren satış temsilcisinden şikayette bulundum üzülüyorum ama arkadaş cezasını almak zorunda kaldı.

Yanıtlama zamanı:

ÜzÜcÜ ama malesef böyle,çalışandan daha fazla işveren sorumlu ama onlarda genelde sıcak paranın peşindeler daha Üstlerinden farklı bi baskı yoksa.

Yanıtlama zamanı:

Bazı konularda işin peşini bırakmamak en iyisi bilinçli olarak işe yaklaşınca, arkadaşlar daha iyi ve daha hızlı çözüyorlar.Bakalım bu konuyu nasıl halledecekler servisten önce direkt ford a mesaj attım ve bunun genel sorun olduğunu anlatarak çözmelerini sitedim bakalım sonuç ne olacak

Yanıtlama zamanı:

Çalışmak sevilmez, iş sevilebilir, eğer Çok sevilirse, belki yapılabilir, şanslı günündeysen, bu arada maÇ ne oldu? :kıhkıh: (Uydurma Türk atasözü :P )

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aracımdaki bassdan memnunum ama tweeterları çok güzçsüz geliyor ayarlardan en sona getirsemde kaliteli ses alamıyorum direk onları söküp kaliteli bir markayla değiştirsem aynı sesimi alırım istediğimimi? yoksa anfi falan gerekmez değil mi?

Yanıtlama zamanı:

aynı sorunu bende yaşıyorum,sol arka kapıdan geliyor ses.Serviste hoparlörü değiştirdiler ancak kullanılan malzeme çin malı 25w yazıyor.Hoparlör değişmesine rağmen aynı sıkıntı devam etmekte.

Yanıtlama zamanı:

Aracımdaki bassdan memnunum ama tweeterları çok güzçsüz geliyor ayarlardan en sona getirsemde kaliteli ses alamıyorum direk onları sÖküp kaliteli bir markayla değiştirsem aynı sesimi alırım istediğimimi? yoksa anfi falan gerekmez değil mi?

Ben kapılardaki hoparlÖrleri Hertz marka 120 W coax larla değiştirdim ses kalitesi baya yükseldi fakat kapılarında izolasyonunun yapılması gerekir. Bana sorarsanız bir kaç ay bekleyin sony hoparlÖrler geldiğinde servisten istersiniz o vakitte izolasyon falan yaparsınız kapıları tekrar tekrar sÖküp takmanıza gerek kalmaz benim gibi :)

Bu bağlantıdan nasıl değiştiğine bakabilirsiniz.

http://www.focusfana...ad.php?t=276050

Bülent Candan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben kapılardaki hoparlÖrleri Hertz marka 120 W coax larla değiştirdim ses kalitesi baya yükseldi fakat kapılarında izolasyonunun yapılması gerekir. Bana sorarsanız bir kaç ay bekleyin sony hoparlÖrler geldiğinde servisten istersiniz o vakitte izolasyon falan yaparsınız kapıları tekrar tekrar sÖküp takmanıza gerek kalmaz benim gibi :)

Bu bağlantıdan nasıl değiştiğine bakabilirsiniz.

http://www.focusfana...ad.php?t=276050

Baktim simdi adam tweeteri iptal etmis. Amfi kullanmadan direk degistirilebiliyor demekki. Sony gelse ben serviste benim hoperlorlerim yerine sony takin diyebilirmiyim? Yaparlarmi? Olursada fiyati cok yuksek olur bence. Profesyonel ses sistemi yapan bir yerden daha kaliteli bir ses sistemi + izolasyon yapilabilir bence

Yanıtlama zamanı:

Baktim simdi adam tweeteri iptal etmis. Amfi kullanmadan direk degistirilebiliyor demekki. Sony gelse ben serviste benim hoperlorlerim yerine sony takin diyebilirmiyim? Yaparlarmi? Olursada fiyati cok yuksek olur bence. Profesyonel ses sistemi yapan bir yerden daha kaliteli bir ses sistemi + izolasyon yapilabilir bence

Hocam tweeter iptal olmuyor merak etme. HoparlÖrün soketini çıkarıp takıyosun sadece, kablo sistemi değişmiyor sadece hoparlÖr yuvası kasnak dediğimiz üç tane vida tutuyor onuda. Sony hoparlÖr için fahiş bir fiyat çıkacağını zannettmem. Bunu yapmanızı Önermemin sebebi aracın orijinalliği bozulmaz en azından daha sağlam olur. Bu konuda deneyimim olduğu için :)

Sony hoparlÖrde bu, gÖrünüşte pek farklı değil zaten :)

http://s17.postimage...gv/IMG_1005.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hoparlör ile aracın orjinalliği falan bozulmaz yahu. Abartmayın.

Bir arabanın orjinalliğinin bozulması demek, aracın üreticinin yayınladığı değerlere uymayan ve geri dönülemez şekilde yapılan tamir ya da modifikasyon sonrasında olur. örneğin arabanın arka çamurluğunu değiştirtir ya da tamir ettirirseniz o arabanın orjinalliği bozulur. Ama kapısını komple değiştirirseniz o orjinalliğin bozulması anlamına gelmez. Ancak kapısını kaportacıda düzelttirir yada sacını değiştirtirseniz o da orjinalliğini bozar. çünkü fabrikanın standartlarında tamir ettirme imkanınız malesef yok. Ama hoparlörmüş teypmiş ıncık cıncıkmış bunlarla orjinalliğinin bozulduğunu falan düşünüyorsanız bu yanlış.

Yanıtlama zamanı:

Hocam tweeter iptal olmuyor merak etme. HoparlÖrün soketini çıkarıp takıyosun sadece, kablo sistemi değişmiyor sadece hoparlÖr yuvası kasnak dediğimiz üç tane vida tutuyor onuda. Sony hoparlÖr için fahiş bir fiyat çıkacağını zannettmem. Bunu yapmanızı Önermemin sebebi aracın orijinalliği bozulmaz en azından daha sağlam olur. Bu konuda deneyimim olduğu için :kızgın:

Sony hoparlÖrde bu, gÖrünüşte pek farklı değil zaten :yeah:

http://s17.postimage...gv/IMG_1005.jpg

Aklimda olucak bu işlem hele bir gelsinde sony :)

Buarada tweeterin iptal olmasi olayi sizin gonderdiginiz yabanci forumdan. Ordaki adam tweeteri iptal etmis

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.