Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20169 yıl comment_396435 Ben superonline kullanıyorum. Youtube ve tewitter yok diğerlerinde sorun yok. Perşembe akşamı internet kökten koptu, muhtemelen hatta problem vardı. Aradım ertesi gün öğlen gelip hallettiler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20169 yıl comment_396436 43 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi Ankara'daki supero fiberde de YT ve TWT kapalı. Turkcell mobil free Aynı durumdayız. Mobil de açmayacak kadar yavaş. FB açık, Allah Allah... Yine, yeniden, haydi hep beraber Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20169 yıl comment_396486 vpn ile faLan uğraşmayın. Chrome tarayiciya ultrasurf eklentisi kurun. kayıt kuyut hiç bir şey lazım değil. tumlesik vpn oluyor her yere girebilirsiniz. Sadece biraz yavaslatiyor.mobilde uygulama olarak var Aralık 24, 20169 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20169 yıl comment_396488 17 dakika önce, H. Cenk yazdı: vpn ile faLan uğraşmayın. Chrome tarayiciya ultrasurf eklentisi kurun. kayıt kuyut hiç bir şey lazım değil. tumlesik vpn oluyor her yere girebilirsiniz. Sadece biraz yavaslatiyor.mobilde uygulama olarak var Abi aynen dediğin gibi yaptım. Bilgisayarda uyguladım. Ayrıca öyle çok yavaş falan da değil. İyi oldu bu. Aralık 24, 20169 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20169 yıl comment_396620 8 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: YT gelmiş yt gelmiş ama twitter gitmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20169 yıl comment_396638 Türk net özgür internet kullanıyorum. Paket avantajları gerçekten çok iyi 76mbt 150 Akn 1000 heryone ev telefonu . Gel görki 3 gündür internetim yok . Değiştirmeyi ciddi anlamda düşünüyorum. Bulunduğum bölgede kablo net ve fiber yok . Vdsl ise ttnet altyapısı kullandığı için sol, ttnet, trknet aralarında farklar olduğunu pek düşünmüyorum. Bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum . Tavsiyelerinize açığım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın