Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar benim f3 style plus aracım var.Bulunduğum şehrin kış şartları çok ağır geçiyor her sabah arabamın üzerinde 5 cm buz tabakası oluyor.Bu tabaka aynalarında üzerini kapladığı için ilk açılırken otomatik katlanan aynalar baya zorlanıyor..bunun iptalini kullanma kılavuzunun .73.sayfası dahil baktım bulamadım yada göremedim bilgisi olan varsa rica etsem yardımcı olabilir mi .? teşekkürler..
Soru
oğuz mete
Arkadaşlar benim f3 style plus aracım var.Bulunduğum şehrin kış şartları çok ağır geçiyor her sabah arabamın üzerinde 5 cm buz tabakası oluyor.Bu tabaka aynalarında üzerini kapladığı için ilk açılırken otomatik katlanan aynalar baya zorlanıyor..bunun iptalini kullanma kılavuzunun .73.sayfası dahil baktım bulamadım yada göremedim bilgisi olan varsa rica etsem yardımcı olabilir mi .? teşekkürler..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
11
9
6
Popular Days
Ock 8
23
Ock 3
11
Ock 7
8
Ock 12
7
Top Posters For This Question
oğuz mete 12 posts
Bora A. 11 posts
Mertol Kip 9 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Popular Days
Ock 8 2012
23 posts
Ock 3 2012
11 posts
Ock 7 2012
8 posts
Ock 12 2012
7 posts
Popular Posts
Mertol Kip
Onların ayrı sigortası yok. Üzerini örtmek çözÜm olabilir. Ya da benimkilerle takas edersiniz elektrikli katlanan aynalarınız olmaz Üç beş birşeylerde kazanırsınız.. (çok çakal gördÜm kendimi.. )
Bora A.
Aynaları inerken manuel olarak kapatma düğmesinden kapatırsanız ve aracı o şekilde kilitlerseniz,araca bir dahaki binişinizde aracınızın katlanır aynaları açılmaz,sadece kapılar açılır....Bunun nedeni
Ümit Vaysaloğlu
Sarıp sarmalamanın en kolay yolu aynaya galoş ya da poşet geçirmek, poşet geçirildiği takdirde don lastiği diye tabir ettiğimiz araçla düşmesini engelleyebiliriz Sonrada yoldan geçenleri seyredebi
Bu soruda 81 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap