Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 lerde otomatik katlanan aynaların iptali?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

F3 xtitanyum aynaları nasil katlanır yapabilirim fikri olan var mı veya yapan :P

Zaten ufak ve çok da çıkık olmayan aynalar, katlansa da bir katlanmasa da...

Bence uğraşmaya değmez, ama tabii tutku meselesi.

• Yanıt 81
  • Görüntüleme 42,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Onların ayrı sigortası yok. Üzerini örtmek çözÜm olabilir. Ya da benimkilerle takas edersiniz elektrikli katlanan aynalarınız olmaz Üç beş birşeylerde kazanırsınız.. (çok çakal gördÜm kendimi.. )

• Aynaları inerken manuel olarak kapatma düğmesinden kapatırsanız ve aracı o şekilde kilitlerseniz,araca bir dahaki binişinizde aracınızın katlanır aynaları açılmaz,sadece kapılar açılır....Bunun nedeni

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Sarıp sarmalamanın en kolay yolu aynaya galoş ya da poşet geçirmek, poşet geçirildiği takdirde don lastiği diye tabir ettiğimiz araçla düşmesini engelleyebiliriz Sonrada yoldan geçenleri seyredebi

Yanıtlama zamanı:

Aynaların katlanması çok işe yarıyor Cem Bey,özellikle dar alışveriş merkezi parklarında ve yol kenarı parklarında süper faydalı...Ayrıca katlanır aynaların altındaki lambalarda çok iyi karanlık mekanlarda...Ayna katlandığında yanda parkeden arabanın aynasıyla tokuşmada olmuyor....Yani tamamen faydasız ve gereksiz bir özellik değil kesinlikle....

Yanıtlama zamanı:

Bende henüz yapmadım ve açıkcası onunla ilgilenecek zamanım olmadı. Dolayısı ile bunu Mertol Kip bilmez. :D

Bence olsa da olur olmasa da.. Olması için acayip paralar vermem ama makul bir ücret karşılığı (100-200 gibi mesela) yaptırırım. Ancak 500 falan harcamam onun için. Standart olmuş olsaydı fena olmazdı. En azından titaniumda..

Ancak genel itibari ile CemBo ile aynı fikirdeyim. Olsa da olur olmasa da..

Yanıtlama zamanı:

İyi güzelde benim aracın sağ aynası arızalandı ilk problem yarattığında kendiliğinden düzeldi şimdi aynısı oldu hareketsiz kaldı ayna servis garanti kapsamında değişecek ama ya garantisi bitince bunun kolayı yokmu yazılım ile ilgili benim insiyatifim altında olsun istediğim zaman kapatabileyim içeride zaten kapatma düğmesi var ne kadar elektronik o kadar arıza birde araç yeniyse ilerde ne problem çıkaracak belli değil...yaşayıp görecez artık...

• 10 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ayna katlanma iptalini bende servise sordum. cam açma/kapama butonlarının üzerindeki minik düğmeye basıp kapatarak aracı stop edin dediler. Böylelikle aracı açmak için kumandaya bastığınızda aynalar açılmıyor. ön reziztans düğmesine bastığınızda ön camlarla beraber yan aynalarda ısınıyor. 2 dakikalık bekleme ardından yan aynalarda rahatlıyor. zaten ön cam buzlu ise mecburen eriyene dek bekleme yapmak zorundasınız. dolayısıyla ön camların normale gelmesini beklerken yan aynalar da erimiş oluyor... ama özelliği açma/kapama işleminin yol bilgisayarından yapılabilmesi lazım bence de...

Yanıtlama zamanı:
Ayna katlanma iptalini bende servise sordum. cam açma/kapama butonlarının üzerindeki minik düğmeye basıp kapatarak aracı stop edin dediler. Böylelikle aracı açmak için kumandaya bastığınızda aynalar açılmıyor. ön reziztans düğmesine bastığınızda ön camlarla beraber yan aynalarda ısınıyor. 2 dakikalık bekleme ardından yan aynalarda rahatlıyor. zaten ön cam buzlu ise mecburen eriyene dek bekleme yapmak zorundasınız. dolayısıyla ön camların normale gelmesini beklerken yan aynalar da erimiş oluyor... ama özelliği açma/kapama işleminin yol bilgisayarından yapılabilmesi lazım bence de...

Madem öyle biz sizden bir tanışma birde benim arabam konusu bekleyelim artık :)

Smart + Tekno detayları alalım mesela :)

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
Madem öyle biz sizden bir tanışma birde benim arabam konusu bekleyelim artık :)

Smart + Tekno detayları alalım mesela :)

Teşekkürler

tabiki hemen ;)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Zaten ufak ve çok da çıkık olmayan aynalar, katlansa da bir katlanmasa da...

Bence uğraşmaya değmez, ama tabii tutku meselesi.

Bora Bey'e katılıyorum; oldukça işe yarıyor; nereye girip çıkacağın belli olmadığı için; yanda oturan yolcuya " şunları bir katla be! " demekten ya da kimse oturmuyorsa; kemeri çözüp uzanıp, katlamaya çalışmaktan kurtuluyorsun. İstanbul'da olur olmaz her yere park etmiş taksiler ve ticari otolar yanından geçerken de rahatlık... Otoparklarda; özellikle bizim apartman otoparkında çok iş yapıyor ( apt. otoparkı oldukça dar ve küçük)

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Elbette bütün ek özellikler işe yarar. İşe yaramayan ek özellik yoktur. Örneğin bende dijital klima yok, olsa da olur olmasa da olur diyemem ki.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yan ayna katlanması önemsiz demeyin. Başıma geldiği için yazıyorum.

Babamların evinin önü dar bir sokak. Önceki arabamda yan aynayı herzaman kapardım bu yüzden. Birgün biraz acelemmi vardı öyle bişeydi ve aynayı kapamadan eve girdim. Sabah dışarı çıktığımda yan ayna paramparça olmuş ve kalan kısmı da kablolarla sarkık vaziyetteydi :) sadece bir kez kapatmayışımın tesadüfü işte. Neyseki sadece ayna gitmiş. kapıda çamurlukta birşey yoktu. Katlanan ayna iyidir iyi ;)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ah bide şu aynalar tam katlansa diger marka araçların aynaları tamamen katlanırken bizimkiler yarım katlanıyo gibi

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus 3 Style plus aracının kapıları kilitledigim aynalari kapanıyor bu açık bırakmak için her hangi bir ayarı varmıdır 

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

iyi akşamlar arkadaşlar formda bir göz attım ama göremedim.yanlış açtıysam admin ilgili yere alabilir.focus 3 sytle plus aracımı  kitlediğimde yan aynalar kapanıyor.gerek kumanda gerekse anahtarla kitlesemde.malum kış ayındayız ve eksi 7 leri görüyorum.hele birde kar yağdığında geçen yıl geceleri eksi 28 dahi olmuştu.sorum kar ve yağmur yağdığında don  olup katlanırken dişliler kırılacak diye korkuyorum.katlanma devre dışı nasıl bırakabiliriz.

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Alparslan Özaslan yazdı:

iyi akşamlar arkadaşlar formda bir göz attım ama göremedim.yanlış açtıysam admin ilgili yere alabilir.focus 3 sytle plus aracımı  kitlediğimde yan aynalar kapanıyor.gerek kumanda gerekse anahtarla kitlesemde.malum kış ayındayız ve eksi 7 leri görüyorum.hele birde kar yağdığında geçen yıl geceleri eksi 28 dahi olmuştu.sorum kar ve yağmur yağdığında don  olup katlanırken dişliler kırılacak diye korkuyorum.katlanma devre dışı nasıl bırakabiliriz.

Şuan forumun ilgili konusundayız :) 

ELM ile belki kapatılabilir bir özelliktir. Uzmanları görürse mesajı kontrol edebilirler :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.