Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_379987 Arkadaşlar uzun zamandır aracımın direksiyononu kaplamak istiyordum bugün fırsattan istifade yaptım nasıl beyendiniz mi? --1 dakika sonra eklendi-- Ürün aliexpres ten 23 dolara aldım 3 hafta bagajda gezdi sonunda yerini buldu --1 dakika sonra eklendi-- --3 dakika sonra eklendi-- Bu arada buluşmaya yetiştirebilirsem foruma bir süprizim olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_380006 Güzel olmuş malzeme 23 dolar verdiğinize göre malzeme deridir kendinizmi diktiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_380007 Elinize sağlık,güzel olmuş.Sanırım çin den aldığınız,aliexpresten almışsınız güzel bir çalışma olmuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl comment_380012 Osman eline sağlık, başarılı olmuş ?? Sürpriz mi didin, hiç sevmeyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 20169 yıl Yazar comment_380027 2 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Güzel olmuş malzeme 23 dolar verdiğinize göre malzeme deridir kendinizmi diktiniz? Evet kendim diktim 3 saatimi aldı --1 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Osman eline sağlık, başarılı olmuş ?? Sürpriz mi didin, hiç sevmeyiz Süprüz güzel çoğu kişinin yapmak istediği bir modifiye --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Atakan Kobatli yazdı: Elinize sağlık,güzel olmuş.Sanırım çin den aldığınız,aliexpresten almışsınız güzel bir çalışma olmuş... Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380041 8 saat önce, Osman Türkol yazdı: Evet kendim diktim 3 saatimi aldı Eline ve sabrına sağlık, ama suni deri olma şüphesi, direksiyonu şişmanlatmış gibi görünmesi ve bir süre sonra kendini salar korkuları ile bana cazip gelemedi. Yine de güle güle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl Yazar comment_380050 36 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Eline ve sabrına sağlık, ama suni deri olma şüphesi, direksiyonu şişmanlatmış gibi görünmesi ve bir süre sonra kendini salar korkuları ile bana cazip gelemedi. Yine de güle güle kullan. Sağol Cem abi,bakıcam duruma gerçi çok sıkı oldu ama ileride nasıl olur bilmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl comment_380052 başarılı gözüküyor güle güle kullanın elinize sağlık ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20169 yıl Yazar comment_380080 5 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: başarılı gözüküyor güle güle kullanın elinize sağlık ... Eyvallah Serkan ilk tecrübem Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20169 yıl comment_380211 Eline ve sabrına sağlık, ama suni deri olma şüphesi, direksiyonu şişmanlatmış gibi görünmesi ve bir süre sonra kendini salar korkuları ile bana cazip gelemedi. Yine de güle güle kullan. Abi herşeyin bi ömrü var atar çöpe neolcak orjinalliğide bozan bişey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20169 yıl Yazar comment_380233 Orjinallik her konuda takılacak birdurum değil bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 20169 yıl comment_380764 Emeğine sağlık abi güzel olmuş yanlız kapı açma kolu etrafı ve petek etrafı krom cercevelerden getirtebilirmiyiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380952 Emeğine sağlık abi güzel olmuş yanlız kapı açma kolu etrafı ve petek etrafı krom cercevelerden getirtebilirmiyiz. Ben getirdim. Klima düğmesi, kapı açma kolu çerçevesi, 25 günde geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 20169 yıl comment_380953 Ben getirdim. Klima düğmesi, kapı açma kolu çerçevesi, 25 günde geldi Klima düğmeleri var fakat diğerlerini arıyorum kredi kartı kullanmadigim için aliexpres alışveriş yapamıyorum malesef. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın