Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39868 Bu focus 3 lerin gozluk bolmesinin ordaki resim paleti seklindeki dugme ne ise yariyor ben bir turlu aydinlatma isigini degistiremiyorum ozel bir kombinasyon mu var bunu yapmak icin birde bu global cam acma kapama sistemi icin cam hafizasi seklinde bir ifade var kullanim kilavuzunda bu konuda bana bilgi verebilecek var mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39871 Eğer hafızalar bozulursa tam aç tam kapa gibi ayarlar var evet ... Bozulursa ordaki yönergeleri yaparsın.. Renkler ise, kontak açık far açık konumda değiştirmeyi dene Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39872 Cam hafızası için bak: Estetik iç aydınlatmada sorun ne? Yanıyor ama renk mi değişmiyor? Yoksa hiç mi yanmıyor? Ocak 2, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl Yazar comment_39874 Cam hafızası için bak: Estetik iç aydınlatmada sorun ne? Yanıyor ama renk mi değişmiyor? Yoksa hiç mi yanmıyor? yaniyor ama rengini degistiremiyorum farlar otomatik te ust aydinlatmada beyaz yaniyor basincada degismiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39875 yaniyor ama rengini degistiremiyorum farlar otomatik te ust aydinlatmada beyaz yaniyor basincada degismiyor Rengi değişiecek olan kapı kolları, orta konsol ve ayak bölmesindeki ledler tavan aydınlatması değil. Aynı şeyi konuşuyoruz değil mi? Soldaki palet renk değiştirtiyor, ortadaki yuvarlak düğme şiddeti ayarlıyor, sağdaki ise estetik aydınlatmayı açıp kapatıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39879 Abi bu resmine bakıyorumda " bu saçlar senin mi" gerçekten demekten kendimi alamıyorum ve maşallah diyorum Şşşşist, geyiğe gireceğiz, konuyu bozmayalım, peruk o peruk, lazımsa adres tel vereyim... Konuya dönmek için: Estetik iç aydınlatmada tepedeki aynaya doğru sağlı sollu çizgi tarzında iki ünite beni rahatsız ediyor, göz alıyor, onlar ayrıca kapatmak mümkün değil sanırım, bu konuda bilgisi olan var mı? Tek seçenek herhalde kablosunu sökmek olur.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39949 Şşşşist, geyiğe gireceğiz, konuyu bozmayalım, peruk o peruk, lazımsa adres tel vereyim... Konuya dönmek için: Estetik iç aydınlatmada tepedeki aynaya doğru sağlı sollu çizgi tarzında iki ünite beni rahatsız ediyor, göz alıyor, onlar ayrıca kapatmak mümkün değil sanırım, bu konuda bilgisi olan var mı? Tek seçenek herhalde kablosunu sökmek olur.... Onları iptal edemezssiniz,sadece şiddetini azaltabilirsiniz bildiğiniz üzere...Ancak benim yol bilgisayarında bazı ayarlar var ama ben çözemedim tam ne olduğunu,aydınlatma otomatik manuel falan diyor..Kullanıcı klavuzuna bakmak ve ona göre arabada uygulamak lazım ama ankara öyle soğukki arabada oturup özelliklerini keşfetmeye pek cesaretim yok açıkçası....Arabayı aldık,1 hafta sonra havalar bozdu,soğudu,soğuyuş o soğuyuş,şöyle ağız tadıyla tam bir mıncıklama yapamadık yahu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39953 valla ben hiç mıncıklama yapmadım, neredeyse artık binmiyorum bile, fakat şunu gördüm, europadan daha az yakıyor dizel focus, 19 lpgli olsada bu aralar tg krş a yükseldi km başı yakıt, anlık yakıt tüketimini de söylemek ister gönül ama ne mümkün, bu arada lpg Kastamonu'da 2.440 tl. Ledlerden hiç rahatsız olmadım, benim camlarda da bir problem yok, olursa eminim servisten yardım isterim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39962 Şşşşist, geyiğe gireceğiz, konuyu bozmayalım, peruk o peruk, lazımsa adres tel vereyim... Konuya dönmek için: Estetik iç aydınlatmada tepedeki aynaya doğru sağlı sollu çizgi tarzında iki ünite beni rahatsız ediyor, göz alıyor, onlar ayrıca kapatmak mümkün değil sanırım, bu konuda bilgisi olan var mı? Tek seçenek herhalde kablosunu sökmek olur.... Cem abi yol bilgisayarında var kapatıp açabiliyorsun ledleri bakmam lazım, ortam aydınlatması diye geçiyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl Yazar comment_39987 Rengi değişiecek olan kapı kolları, orta konsol ve ayak bölmesindeki ledler tavan aydınlatması değil. Aynı şeyi konuşuyoruz değil mi? Soldaki palet renk değiştirtiyor, ortadaki yuvarlak düğme şiddeti ayarlıyor, sağdaki ise estetik aydınlatmayı açıp kapatıyor. aynen o ledler vide tavandaki iki serit varya on sensorlerin oradaki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40010 Cem abi yol bilgisayarında var kapatıp açabiliyorsun ledleri bakmam lazım, ortam aydınlatması diye geçiyor sanırım Emre tüm iç aydınlatmadan bahsetmiyorum, sadece tavanda aynanın dibindeki çizgi şeklinde iki ledden sıkıntım, kapı kolları falan güzel duruyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40042 Aslında o lambalar müziğin ritmine göre falanda değişse iyi olur.. Şöyle Adana işi pavyon hesabı kımıl kımıl.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40115 Emre tüm iç aydınlatmadan bahsetmiyorum, sadece tavanda aynanın dibindeki çizgi şeklinde iki ledden sıkıntım, kapı kolları falan güzel duruyor... Pardon abi ben tüm ledler zannettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145636 tittanyum smart paketli olanlarında bu özellik varmı, araç içi rengi kırmızı,mavi olsaydı keşke diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 201313 yıl comment_145640 tittanyum smart paketli olanlarında bu özellik varmı, araç içi rengi kırmızı,mavi olsaydı keşke diyorum Titanium kırmızı (kapı kolları felan ) Diğer renkler sadece x paket ile ekleniyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın