Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376444 İyi aksamlar eşimle eve dönerken arabayı eşime verdim sadece koltuğu ileri aldı,eve yakın yerde arabayı vereceğinde elektrikli koltuğun hiç bir şekilde çalışmadığını söyledi. Sizce bu neden olmus olabilir? Sigorta attığını düşünüyorum. Yarın Antalya bilaller Ford servisten randevu alıp göstereceğim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376445 Sigorta atmıştır yada soketi çıkmıştır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376447 Hasan, yakın zamanda araba yıkandıysa soket çıkmış olabilir, malum yıkamacılar hoyrat davranıyor biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl Yazar comment_376449 Sigorta atmıştır yada soketi çıkmıştır Gündüz gözüyle yarın sabah bi bakarım soket falansa takarım değilse servis yolu açılır [emoji3] Hasan, yakın zamanda araba yıkandıysa soket çıkmış olabilir, malum yıkamacılar hoyrat davranıyor biraz [emoji4] Yok abi hep kendim yıkıyorum,yıkamaya arabamı emanet etmem.arabaya bindiğimizde yok garajda tozlanıyor öyle,.yarın sabah bi bakayım koltuğun altına Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 201610 yıl comment_376461 Bir saat önce, Hasan EKİN yazdı: Gündüz gözüyle yarın sabah bi bakarım soket falansa takarım değilse servis yolu açılır Yok abi hep kendim yıkıyorum,yıkamaya arabamı emanet etmem.arabaya bindiğimizde yok garajda tozlanıyor öyle,.yarın sabah bi bakayım koltuğun altına Öncelik sigortada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 201610 yıl comment_376507 Soket dusuk ihtimal, sigorta yuksek, kotusu elektrik motoru. Fakat bildigim kadariyla iki motor var, ikiside calismiyorsa soket ve sigorta ihtimalleri kaliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201610 yıl Yazar comment_376680 Sabah servisi gösterdik sağolsun Antalya ford bilaller bizi kırmadı randevusuz kayıt açmadan arabamızı kontrol ettiler. Sigortalarında bişey çıkmadı biraz baktı bişey bulamadı randevu alın aracı bilgisayara bağlayalım çıkar dediler belki düğmeden kaynaklanıyor olabilir dedi. Perşembe sabah bırakacam bakalım sonuç ne olacak göreceğiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201610 yıl comment_376681 Kontrol düğmelerinde (özellikle deniz kıyısı şehirlerinde) oksitlenme görülebiliyor, büyük ihtimal ile basit bir iştir ... Bilaller halleder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl Yazar comment_377409 Bilaller sorunu çözdü,koltuk altından bi soket çıkmış ve sigortayı değiştirerek memnuniyetimi kazandılar [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377415 53 dakika önce, Hasan EKİN yazdı: Bilaller sorunu çözdü,koltuk altından bi soket çıkmış ve sigortayı değiştirerek memnuniyetimi kazandılar Basit şekilde hallolmasına sevindim Bilaller'e de alkışlar ??? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın