Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk2 Ses Sisteminin ön Kısmından Ses Geliyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dostlar 2009 titanium x paket focus sahibiyim. Ses sistemi Sony malumunuz. Bugün yolda giderken aniden şarkı çalarken bas vurduğunda cız cız yapmaya başladı. Ses seviyesini 15-16 yapınca böyle bir sorun baş gösteriyor bu seviyenin altında herhangi bir sorun yok. Ayrıca sesleri sadece arka hapörlere verdiğimde böyle bir sorun yok. Sorun sadece ön iki hapörlerde. Sorun nedir acaba bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.. Acil yardım edin lütfen...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ya trimlerde sorun var ya da hoparlör patlamış.

Yakup bey trim dediğiniz şeyi biraz daha açıklama şansınız var mı ? Ayrıca aynı anda iki hapörlerin patlama şansı nedir çünkü ön camlardaki tizlerde cızırdıyor bas vurduğu anda ? 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Aykut Bakır yazdı:

Yakup bey trim dediğiniz şeyi biraz daha açıklama şansınız var mı ? Ayrıca aynı anda iki hapörlerin patlama şansı nedir çünkü ön camlardaki tizlerde cızırdıyor bas vurduğu anda ? 

Hopörlörün etrafındaki parçalar; yalıtım malzemesi ve dışındaki plastik kaplamalar vs. 

Olma ihtimali varsa ki var, olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
14 dakika önce, Aykut Bakır yazdı:

Teşekkür ederim Yakup bey. Bu hafta iyi bir ustaya baktırayım umarım büyük bir problem değildir yoksa yakar bizi bu iş..

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Aykut Bakır yazdı:

Teşekkür ederim Yakup bey. Bu hafta iyi bir ustaya baktırayım umarım büyük bir problem değildir yoksa yakar bizi bu iş..

Yakar derken? 4 Sony hoparlor 100TL :) niye yaksin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Yakar derken? 4 Sony hoparlor 100TL :) niye yaksin.

Servet Bey bugün Gaziantep Ford servisine bizzat gidip sordum tanesine 170 tl dediler :) orjinal Focus hapörleri dediler ama fiyat normal değil :)

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Aykut Bakır yazdı:

Servet Bey bugün Gaziantep Ford servisine bizzat gidip sordum tanesine 170 tl dediler :) orjinal Focus hapörleri dediler ama fiyat normal değil :)

Cikmacilardaki fiyati soylemistim ben :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10.08.2016 - 14:20 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

Servet bey çıkma işi biraz sakat sonuçta arabam daha 75.000 km de inanın içim rahat etmez olacaksa sıfır olmalı ama fiyat da tuzlu bende şaşırdım kaldım :)

Aykut Bakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Aykut Bakır yazdı:

Servet bey çıkma işi biraz sakat sonuçta arabam daha 75.000 km de inanın içim rahat etmez olacaksa sıfır olmalı ama fiyat da tuzlu bende şaşırdım kaldım :)

Anlam kargasasi yasamamak elde degil, aldigin parca hoparlor biliyorsun degil mi? Yani turbo vs degil ha.

--0 dakika sonra eklendi--

Not: Araba 7 yasinda ve 75bin km de. Yani oyle gelinlik kiz moduna sokup havaya girdirmeyin arabayi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11.08.2016 - 17:54 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

Anlam kargasasi yasamamak elde degil, aldigin parca hoparlor biliyorsun degil mi? Yani turbo vs degil ha.

--0 dakika sonra eklendi--

Not: Araba 7 yasinda ve 75bin km de. Yani oyle gelinlik kiz moduna sokup havaya girdirmeyin arabayi :)

Arabam gelinlik kız gibidir ayıptır demesi ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merhabalar. Arabam bir kaç gün önce sağ ön hapörlerden cızırtı yapmaya başlamıştı. Buradan bir kaç arkadaşımız ve ben hapörlerin patladığını düşündük. Fakat az önce arabama bindim ve ortada ne cızırtı ne de başka birşey kendiliğinden düzelivermiş. Ama 15 dk sonra tekrar aynı yerden cızırtı tekrar gelmeye başladı. Özelliklede bas vurduğunda ve sesi yükseltiğimde. Sorun teypde mi veya kablolarda mı acaba cevabınızı bekliyorum.. Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Aykut Bakır yazdı:

Merhabalar. Arabam bir kaç gün önce sağ ön hapörlerden cızırtı yapmaya başlamıştı. Buradan bir kaç arkadaşımız ve ben hapörlerin patladığını düşündük. Fakat az önce arabama bindim ve ortada ne cızırtı ne de başka birşey kendiliğinden düzelivermiş. Ama 15 dk sonra tekrar aynı yerden cızırtı tekrar gelmeye başladı. Özelliklede bas vurduğunda ve sesi yükseltiğimde. Sorun teypde mi veya kablolarda mı acaba cevabınızı bekliyorum.. Teşekkürler

Aynı sorun için yeni başlık açmanıza gerek yok. Yazıldığı üzere trimleri kontrol edin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
24 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

Aynı sorun için yeni başlık açmanıza gerek yok. Yazıldığı üzere trimleri kontrol edin.

Kusura bakmayın haklısınız. Daha dikkatli olurum :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.