Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ayak Altı Aydınlatma Yaptırdım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracıma ayak altı aydinlatma yaptirdim arkadaslar tam konsoldaki renkte led bulamadim bulursam rengini degistirecegim genede gayet guzel oldu. 

Önerebileceğiniz konsolla ayni renkte led var mı?

Zdv5bA.jpg

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 19,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Arkadaşlar,Ayak altı aydınlatmalarımı otomatik yaptım.Peki nasıl yaptım. Aliexpresten  ldr li gece gündüz ışık sensörü aldım.Kabloyu yolcu bölmesinde ki 85 nolu (klima olan sigortadan artı ucu şase yi

• Osman Türkol
    Osman Türkol

Aslında bu kadar aydınlık değil fakat fotoda böyle çıkıyor birazdan diğer kendi yaptığım ledleri takarım --18 dakika sonra eklendi-- Bunlarda benim yaptığım ledler bunlar az olursa öncekile

• benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı.  farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi.   ay

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elektrigi ben park lambalarindan aldirdim. 

Gece otomatik farlar devreye girince yaniyor. 

Kapiyi acinca parklar yandigi icin onlarda yaniyor cok iyi mantik oldu. 

Tavan lambasina baglansa sadece kapiyi acinca yanacakti cunku

Yanıtlama zamanı:

benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı. 

farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi.

aynı rengi 3led RGB alıp yapabilirdiniz. kumandayı sol yandaki küöük bölmeye koyardınız istediğinizde rengini değiştirirdiniz

güzel durmuş, iyi günlerde kullanın

Yanıtlama zamanı:

Güzel olmuş güle güle kullanın. Şerit led mi uyguladınız yoksa gerekli parçalarımı aldınız?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracta yeri vardi zaten sadece Cikmacidan aydinlatma kapagini aldim icine serit led taktirdim. 

Lambalar Disardan bakinca orjinal yerlerinde yani. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı:

Bende yaptırmayı düşünüyorum bağlantı yerlerinin resmini atabilir misiniz? Ya da detaylı resimlerini?

Hocam elektrikci parklarla yanmasi icin bayagi ugrasti torpido gözunun altindaki parklara giden kablodan aldi elektrigi. 

Yanıtlama zamanı:

Tavan lambasindan alabilirsiniz .sürekli yanmaz ama anahtar dan acinca,kapı açılınca yanar.

Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler.

Ampul lü bir tipse değiştirebilirsiniz.led ise işlem yapmadan malesef değişmez.

Yanıtlama zamanı:
11.08.2016 - 14:25 tarihinde, Serhat Turan yazdı:

değişmez, led voltajlarıda renge göre değişir ledleri değiştirmek yetmez.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanirim orjinal rengi yakalatim

turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. 

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:
25.08.2016 - 23:23 tarihinde, BulentGulsahin yazdı:

Sanirim orjinal rengi yakalatim

turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. 

image.jpeg

Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... 

Bir kaç sorum olacak;

-Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek...

-Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
41 dakika önce, Berat Hasbek yazdı:

Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... 

Bir kaç sorum olacak;

-Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek...

-Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba?

Gece yaniyor sadece led lerin fazla bi problem cikaracagini sanmiyorum sonucta cogu lüx araclardada gece surekli yaniyo eski astra aracimdada vardi sigorta falan baglatmadim elektrigi park lambalarindan aldilar usta bayagi ugrasti parklara giden kabloyu bulmak icin 40 tl iscilik verdim. 

Lambalarin orjinal kapaklarinida bi arkadas cikmacidan temin etti. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.