Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374450 Aracıma ayak altı aydinlatma yaptirdim arkadaslar tam konsoldaki renkte led bulamadim bulursam rengini degistirecegim genede gayet guzel oldu. Önerebileceğiniz konsolla ayni renkte led var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201610 yıl comment_374451 Gayet güzel olmuş. Sürekli yanıyor mu? Elektriği nerden alındı? Yaptırdım derken, sizde yapabilirdiniz. Güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl Yazar comment_374532 Elektrigi ben park lambalarindan aldirdim. Gece otomatik farlar devreye girince yaniyor. Kapiyi acinca parklar yandigi icin onlarda yaniyor cok iyi mantik oldu. Tavan lambasina baglansa sadece kapiyi acinca yanacakti cunku Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374534 benim arabada da aynı mantıkla çalışıyor orjinal olanı. farlar yanınca ambiyans yanıyor gece stop edince ambiance ben çıktıktan 15-20sn sonra sönüyor. sizinki ile farkı gecikmesi. aynı rengi 3led RGB alıp yapabilirdiniz. kumandayı sol yandaki küöük bölmeye koyardınız istediğinizde rengini değiştirirdiniz güzel durmuş, iyi günlerde kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl comment_374585 Güzel olmuş güle güle kullanın. Şerit led mi uyguladınız yoksa gerekli parçalarımı aldınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201610 yıl Yazar comment_374617 Aracta yeri vardi zaten sadece Cikmacidan aydinlatma kapagini aldim icine serit led taktirdim. Lambalar Disardan bakinca orjinal yerlerinde yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 201610 yıl comment_375207 Bende yaptırmayı düşünüyorum bağlantı yerlerinin resmini atabilir misiniz? Ya da detaylı resimlerini? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl Yazar comment_375226 8 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: Bende yaptırmayı düşünüyorum bağlantı yerlerinin resmini atabilir misiniz? Ya da detaylı resimlerini? Hocam elektrikci parklarla yanmasi icin bayagi ugrasti torpido gözunun altindaki parklara giden kablodan aldi elektrigi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375284 Tavan lambasindan alabilirsiniz .sürekli yanmaz ama anahtar dan acinca,kapı açılınca yanar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201610 yıl comment_375286 Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201610 yıl comment_375677 Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. Ampul lü bir tipse değiştirebilirsiniz.led ise işlem yapmadan malesef değişmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201610 yıl comment_375731 11.08.2016 - 14:25 tarihinde, Serhat Turan yazdı: Herkese selamlar bende de 2012 otomatik focus sedan var ve araçta olan özellikleri kullanarak iç aydınlatmaları çalıştırdım fakat tek renk olarak kırmızı yanıyor. Bu rengi sistemin kendisinden değiştirebilirmiyim yoksa farklı renkte led alıp onları mı takmalıyım? şimdiden teşekkürler. değişmez, led voltajlarıda renge göre değişir ledleri değiştirmek yetmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl Yazar comment_377473 Sanirim orjinal rengi yakalatim turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201610 yıl comment_378213 25.08.2016 - 23:23 tarihinde, BulentGulsahin yazdı: Sanirim orjinal rengi yakalatim turkuaz renk led piyasada malesef yok benim yaptirdigimda cok mavi oldugu icin led lerin önune sari elektrik bandi koydum ve gostergelerdeki renklere tam uydu. Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... Bir kaç sorum olacak; -Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek... -Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201610 yıl Yazar comment_378225 41 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Ben de yakın zamanda yapmayı planlıyorum ama... Bir kaç sorum olacak; -Araç seyir halinde iken fazla ısınmıyor mu? Sonuçta uzun yolculuklarda yolculuk bitene değin sönmeyecek... -Aydınlatma devrelerine de sonradan sigorta bağladınız mı ve aydınlatmaların maliyeti nedir acaba? Gece yaniyor sadece led lerin fazla bi problem cikaracagini sanmiyorum sonucta cogu lüx araclardada gece surekli yaniyo eski astra aracimdada vardi sigorta falan baglatmadim elektrigi park lambalarindan aldilar usta bayagi ugrasti parklara giden kabloyu bulmak icin 40 tl iscilik verdim. Lambalarin orjinal kapaklarinida bi arkadas cikmacidan temin etti. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın