Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracın Altından Gelen ''çıt çıt'' Sesi?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Birileri bana mi seslendi? Şimdi cit cit sesi gercekten cit cit diyemi cikiyo? Once bunu arastirmak gerekir ki sonra Nuru Osman ustaya gidelim. Ha o da derse genlesmeden dolayi büyülüp küçülüyorsa sorunu bulur. Sonucta nuru osman bu sorunlari cozer. Dimi Semih×2 :)

NOT : adres üstü açık köy...

Yanıtlama zamanı:

Madem genleşme kaynaklı ki buna katılırım. İyide neden her arabadan gelmiyor? 

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Turhan Onat said:

Madem genleşme kaynaklı ki buna katılırım. İyide neden her arabadan gelmiyor? 

Aslında geliyor, bir adım ötesine geçelim... Isıl transfer işlemlerinin tümünde genleşme yaşanır. İstim hatlarından, enerji santrallerine, jet motorlarından tek silindirli pancar makinalara kadar ısıl  - kinetik dönüşümünde çıt-çıt'lar olmazsa olmazdır.

Neden bu sesi duyuyoruz veya duymuyoruz? Algıda seçicilik tabi ki... Bir kere duyarsanız o frekansı "dinlemeye" başlarsınız.  Kısa süreli hafızanın data filtrelemesi ile alakalı bir durum bu. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Kaan Yagizer said:

Aslında geliyor, bir adım ötesine geçelim... Isıl transfer işlemlerinin tümünde genleşme yaşanır. İstim hatlarından, enerji santrallerine, jet motorlarından tek silindirli pancar makinalara kadar ısıl  - kinetik dönüşümünde çıt-çıt'lar olmazsa olmazdır.

Neden bu sesi duyuyoruz veya duymuyoruz? Algıda seçicilik tabi ki... Bir kere duyarsanız o frekansı "dinlemeye" başlarsınız.  Kısa süreli hafızanın data filtrelemesi ile alakalı bir durum bu. 

Çok yerinde bir açıklama. Belki kullanılan malzemelerin genleşme katsayıları, cinsi,form durumları, kalınlık vb etkenlerde ile de ilgilidir ama  düne kadar duymadığım cırcır böcek sesleri bugün azap çektiriyor bana. Eminim hep vardı ama gürültü olduğunu beyin yeni algıladı. 

Yanıtlama zamanı:

O ses bende de oluyor. Üstelik kontak açıp kapatınca da 10sn kadar sürüyor.genleşme ile alakası yok.

Yanıtlama zamanı:

O ayrı bir ses bu ayrı bir ses.

Yine aynı şeye geliyoruz; ses konusunda böyle veri olmadan konuşmanın pek bir anlamı yok en azından akıllı telefonlar ile kayıt altına alıp dinlemek lazım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.