Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201610 yıl comment_371051 Birileri bana mi seslendi? Şimdi cit cit sesi gercekten cit cit diyemi cikiyo? Once bunu arastirmak gerekir ki sonra Nuru Osman ustaya gidelim. Ha o da derse genlesmeden dolayi büyülüp küçülüyorsa sorunu bulur. Sonucta nuru osman bu sorunlari cozer. Dimi Semih×2 NOT : adres üstü açık köy... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201610 yıl comment_371095 Madem genleşme kaynaklı ki buna katılırım. İyide neden her arabadan gelmiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201610 yıl comment_371096 11 dakika önce, Turhan Onat said: Madem genleşme kaynaklı ki buna katılırım. İyide neden her arabadan gelmiyor? Aslında geliyor, bir adım ötesine geçelim... Isıl transfer işlemlerinin tümünde genleşme yaşanır. İstim hatlarından, enerji santrallerine, jet motorlarından tek silindirli pancar makinalara kadar ısıl - kinetik dönüşümünde çıt-çıt'lar olmazsa olmazdır. Neden bu sesi duyuyoruz veya duymuyoruz? Algıda seçicilik tabi ki... Bir kere duyarsanız o frekansı "dinlemeye" başlarsınız. Kısa süreli hafızanın data filtrelemesi ile alakalı bir durum bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201610 yıl comment_371102 2 saat önce, Kaan Yagizer said: Aslında geliyor, bir adım ötesine geçelim... Isıl transfer işlemlerinin tümünde genleşme yaşanır. İstim hatlarından, enerji santrallerine, jet motorlarından tek silindirli pancar makinalara kadar ısıl - kinetik dönüşümünde çıt-çıt'lar olmazsa olmazdır. Neden bu sesi duyuyoruz veya duymuyoruz? Algıda seçicilik tabi ki... Bir kere duyarsanız o frekansı "dinlemeye" başlarsınız. Kısa süreli hafızanın data filtrelemesi ile alakalı bir durum bu. Çok yerinde bir açıklama. Belki kullanılan malzemelerin genleşme katsayıları, cinsi,form durumları, kalınlık vb etkenlerde ile de ilgilidir ama düne kadar duymadığım cırcır böcek sesleri bugün azap çektiriyor bana. Eminim hep vardı ama gürültü olduğunu beyin yeni algıladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201610 yıl comment_371143 O ses bende de oluyor. Üstelik kontak açıp kapatınca da 10sn kadar sürüyor.genleşme ile alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201610 yıl comment_371144 O ayrı bir ses bu ayrı bir ses. Yine aynı şeye geliyoruz; ses konusunda böyle veri olmadan konuşmanın pek bir anlamı yok en azından akıllı telefonlar ile kayıt altına alıp dinlemek lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın