Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370063 Şimdi, Ozan Kar said: Freemontta öyle var demek ki bi sebebi. Sebebi de varsa yine de kullanim olarak sacma olmus. Usengec muhendis isi bir cozum uygulanmis sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370065 Şimdi, Servet Özkan said: Sebebi de varsa yine de kullanim olarak sacma olmus. Usengec muhendis isi bir cozum uygulanmis sanki. Neden ki? var olan bir şeyi bile kaldırıp bu hale çeviriyorlarsa üşengeçlik vs aramam ben, güvenlikle ilgili bir şey vardır diye düşünüyorum. Çoluk çocuk kolayca çalıştıramasın vs diye mesela. not: debriyaj hariç, sadece düğmeye basılı tutmaktan bahsediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370068 Şimdi, Ozan Kar said: Neden ki? var olan bir şeyi bile kaldırıp bu hale çeviriyorlarsa üşengeçlik vs aramam ben, güvenlikle ilgili bir şey vardır diye düşünüyorum. Çoluk çocuk kolayca çalıştıramasın vs diye mesela. not: debriyaj hariç, sadece düğmeye basılı tutmaktan bahsediyorum. Coluk cocuk icin debriyaj engeli var iste. Aciklamasi olmadigi icin anca cenemizi gereksiz yorariz bu konuda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın