Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi AVM girişlerinde aracın bagajını kontrol ediyorlar. Frene basıp durduktan sonra, aracı istop etmeden hatta vites D konumundayken kapıları kilidini sağ kapıdaki tuş ile açıyorum. Ancak bagajın kilidi açılmıyor. Güvenlik görevlisi de beklediği için aracı istop edip kapıyı açtığımda bagaj kilidi kalkıyor yada aracı istop ettikten sonra anahtardan bagajx2 tuşuna basıyorum. İkinci bir kişi gerektiği için başka yöntemleri test etme şansım olmadı.
Aracın kapısını açmadan ve aracı istop etmeden bagajı açma yada bagaj kilidini açma yöntemi varmıdır?
Soru
Erhan Er.
Merhaba aracım 2015 model focus,
Bildiğiniz gibi AVM girişlerinde aracın bagajını kontrol ediyorlar. Frene basıp durduktan sonra, aracı istop etmeden hatta vites D konumundayken kapıları kilidini sağ kapıdaki tuş ile açıyorum. Ancak bagajın kilidi açılmıyor. Güvenlik görevlisi de beklediği için aracı istop edip kapıyı açtığımda bagaj kilidi kalkıyor yada aracı istop ettikten sonra anahtardan bagajx2 tuşuna basıyorum. İkinci bir kişi gerektiği için başka yöntemleri test etme şansım olmadı.
Aracın kapısını açmadan ve aracı istop etmeden bagajı açma yada bagaj kilidini açma yöntemi varmıdır?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Popular Days
Haz 15
27
Haz 20
7
Haz 19
1
Haz 16
1
Top Posters For This Question
Mert Yürüyen 6 posts
Doğan Kurban 4 posts
Murat Kav. 3 posts
Semih G. 3 posts
Popular Days
Haz 15 2016
27 posts
Haz 20 2016
7 posts
Haz 19 2016
1 post
Haz 16 2016
1 post
Popular Posts
Mert Yürüyen
istinye otokoçtan çıkmışım, istinye parkta bir yemek yiyelim dedik hanımla... o otopark kapısındaki salaklıklarımızı, maymunluklarımızı anlatamam güvenlikler bana gülüyor ben arabaya gülüyorum S
Cem Kamil
Zaman zaman ben bile bagaja koyduklarımı bulamıyorum, benim bagajda birşey bulabilecek güvenlik görevlisi K-9 sertifikası alır. Ben de P ye almadan açmıyor anahtardan, P ye alıp iki kere
Alperen G.
Nioahahahahha...
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap