Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl Yazar comment_366916 4 saat önce, Cihan Buğdaycı said: Usta'nın tavrı hiç hoş olmamış.Düzgün bir tavır takınsa belki canın sağolsun bile denip geçilebilecek bir hasar.Bence göğüs'ün değişimine gerek yok zaten 1-2 hafta sonra unutursunuz bile.Şuan çok taze olduğu için gözünüze batıyordur.Bakım indirimi yeterli olur. Benim merak ettiğim konu öğrencileriniz kasten mi kırdı camınızı Zaten benim içime dert olan da ustanın küstahlığı... Adam özür dilese, canın sağolsun deyip çıkacağım. Öğrencilerle bir sıkıntım yoktu, orada hangi araç olsa o aracın camını kıracaklardı. 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bedirhan geçmiş olsun. Tamamen haklı olmakla beraber sakın değişim yoluna gitme derim. Mertcan'ın dediği gibi başka sorunlar yaşayabilirsin. Diğer taraftan servisteki elemanlarında bir ders alması gerek tabiki... Gürkan Hocam teşekkür ederim. Otosandan gelecek cevaba göre bir karar vereceğim artık. 1 saat önce, Cem Boneval said: Fotoğraftan verilen zarar çok net anlaşılmıyor. Ben de grubun çoğunluğu gibi zararın tazmini talebinin doğru, değişimin ise kendince sakıncalı olacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun. Tabii ustayı uyarmak konunun bir yanı iken, cam kıracak kadar saldırgan öğrencilerin varlığı diğer ve daha elim yanı. Teşekkür ediyorum Cem Abi. Malesef öğrencilerimizin bir kısmının insan olmakla ilgili sıkıntıları var. Nedenini anlayamadığımız birşey onların ahlaki gelişimini bloke ediyor, engelliyor. 46 dakika önce, Bayram Işık said: Hocam geçmiş olsun, muhtemelen kesici bir cisimle kırılan camın yapıştırıcısını kazırken kesmişler. Ustanın hatasını kabul etmesi lazım. Komple göğüs değişimi bence de mantıklı değil. 36 dakika önce, Ahmet A. said: Geçmiş olsun... Gerekenler yazılmış... Çok göze batacak yerde değil.... Bence de göğüs değişimindense hediye bakım vs işine bakmak daha mantıklı... Yalnız şunu yapan öğrenci(ler) yarının ebeveyni olacak, bu ülkede birlikte yaşayacağımız yeni bireyler yetiştirecek ve onlara rol model olacak... Asıl ürküten o... 39 dakika önce, Ramazan V. said: Sanki araya levye sokup kazımışlar gibi. Benim ön cam da değişmişti ama böyle bişey olmamıştı nasıl becerdilerse artık. Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Haziran 8, 201610 yıl Bedirhan Doğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366941 Geçmiş olsun peki bu cam değişimi kaskoyu bozuyormu yoksa kaskosuna göre ücretsizde değişim oluyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366950 9 dakika önce, Yasin Taşcı said: Geçmiş olsun peki bu cam değişimi kaskoyu bozuyormu yoksa kaskosuna göre ücretsizde değişim oluyormu? kaskosuna göre değişir. poliçenizi okumanız lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl Yazar comment_366977 1 saat önce, Yasin Taşcı said: Geçmiş olsun peki bu cam değişimi kaskoyu bozuyormu yoksa kaskosuna göre ücretsizde değişim oluyormu? Kaskoyu bozmuyor. İki kez cam değişim hakkım var. Üçüncü cam vakası olursa kasko deliniyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_366996 gecmis olsun. burda birden fazla mevzu var bence. 1. servisteki usta kendi hatasinin faturasini arac sahibine yuklememeli. yapilabilecek hersey sikayete konu olmadan yapilabilmeli. 2. ogrencilerin kulaklari cekilmeli, ama neden caminiza kastettikleri de bence sorulmali... ogrencilerin mesajini okumadan gecmeyin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl Yazar comment_367051 4 saat önce, Ibrahim U. said: ogrencilerin mesajini okumadan gecmeyin derim. Teşekkür ediyorum. Öğrencilerin kimler oldukları belli, dersine girdiğim öğrenciler olsa, zayıf not vermiş olsam veya bir yerde rencide etmiş olsam bunu anlarım. Madde bağımlısı bu öğrenciler o gün madde almışlar, sadece benim aracıma değil okulun da bazı kapılarına, lavabolarına da zarar vermişler. Hem de aynı demir çubukla... Zaten (umarım) gereken cezayı alacaklar, okuldan da atılacaklar inşallah. Konu biraz sapacak ama bu tipler, geri dönüşümünün mümkün olmadığı tiplerdir malesef. Bugüne kadar bu öğrencilere katlanmamızın tek sebebi ise, okuldan uzaklaştıklarında dağa çıkıp terör örgütüne katılmalarından endişe etmemizdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201610 yıl comment_367054 Benim aracındada ön cam rezistansları çalışmadığı için değişti. Serviste dışarıdan usta çağrılmış. Söylememe rağmen hgs si ve kurum stickları hiç zarar verilmeden çıkartılmış ve yeni cam sorunsuz montajlanmış. Servise neden dışarıdan usta çağırıyorsunuz dediğimde camcı ustamız yok at binenin kılıç kuşananın herkes kendi işini doğru yapmalı dedi, benide mest etti. Sizin durumda kim yaptı Nasıl yaptı bilemem, ama rahatsız olduysanız tazmini konusunda gayet haklısınız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın