Umit Kara Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2011 Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Uygun yer bulamamıştır demekki.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Eğer sorunun park yerinden kaynaklanmadığından eminseniz servise bildirin, muhtemelen park modülü arızalıdır. Aslında buna benzer elektronik sistem çalışma istikrarsızlıkları bolca var. Bizde Fiesta'da otomatik yanıyor ışıklar fakat otomatik sönmüyor her zaman, keyfine bağlı, bazen hiç sönmüyor, düğmeden bile, ancak kontağı kapatmak gerekiyor. Ama bu sorunu asla serviste yapmıyor tabii. Focus'ta ise tek kapı kildi açtığımda bazen iç aydınlatma yanıyor, bazen kokpit ışıkları yanıyor, bazen de tamamiyle karanlık kalıyor kapıyı açana kadar. Yani özgür ruh kafasına göre takılıyor. Stop-Start da öyle bazen bir ışıkta duruyor, şartlar görünürde değişmediği halde bir sonraki ışıkta çalışmaya devam ediyor. Tabii bu sistemin tetiklenmesini engelleyen çok parametre var, o yüzden arıza var demek zor. Araç elektroniği geliştikçe böyle sürprizlere hazırlıklı olmak gerekiyor. Hele ki üretimin ilk serilerindeysek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Benimde oto-parkın düğmesine bastığımda direk park yeri bulundu diyor bazen, kapatıp tekrar açıyorum, park yeri aranıyor diyor, bulmuyor, yani son bir kaç kez çalışmadı, bende genelde trafikte olduğum için senin keyfini bekleyemem deyip, park sistemini kapatıyorum ve kendim otomatik park ediyorum. Onunla mı uğraşacağım, ya Kastamonu'da servisin olmaması çok kötü. Bu tür ufak tefek arızalar yüzünden 200-400 km arası yol yapmam mı lazım yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Elektronik donanım sorunları çok var evet,çünkü çok yeni bir sistem Ford Focusta..Mercedes BMW oto elektroniğinde fersah fersah ilerdeler,çünkü çok önceden başlamışlar bu işe..Focus ise bebek daha,ford bu kadar komplike elektronik sistemleri ilk kez uyguluyor otomobillere ve bir sürü saçma sapan sorunlar çıkıyor maalesef.çoğuda yazılımsal..Mesela benim arabadaki geniş göstergede de uzun yol yolculukları sonrasında geç algılama yaşanıyor,kapıyı açıp kapı açık uyarısının ekrandaki süre çubuğu dolmadan kapıyı kaparsanız ekranda kapı açık uyarısı donup kalıyor,ancak kontağı açıp kapatınca düzeliyor....Sanırım yazılımda bazı sorunlar var ve bu sorunlar güncellemelerle düzelecek..Otomatik park sistemi ise gayet hassas bende ve hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Meşe Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Benım trend de hiçbir sorun yaşamıyorum elektronik olarak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Trendde zaten elektronik ne var ki?? ) Trend Focus 2,5 lardaki donanım seviyesi idi zaten...Focus 2,5 larla Focus 3 ler arasında teknolojik olarak bisürü farklılıklar var..Focus 2,5 ,elektronik sistem anlamında Focus 3 ün yanında el feneri ile bilgisayar kıyaslaması gibi ....Ama bu kadar çok elektronik donanımda haliyle birçok sorun ve arıza getiriyor maalesef...Aslına bakarsanız arabayı sadece taşıma vasıtası olarak görüyorsanız ewlektronik donanımı mümkün olduğunca düşük araba almak çok daha akıllıca.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umit Kara Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Anladığım kadarıyla bir tek sorun yaşayan ben değilmişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Anladığım kadarıyla bir tek sorun yaşayan ben değilmişim Yok diilsin de senin sorunlar bayağı fazla bena göre...Ama moralini bozmaya değmez,çünkü çoğu çok kolaylıkla halledilebilecek şeyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umit Kara Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yok diilsin de senin sorunlar bayağı fazla bena göre...Ama moralini bozmaya değmez,çünkü çoğu çok kolaylıkla halledilebilecek şeyler... Sorun yazılımsal ise dert etmem zaten bir şekilde düzeltme yapılabilir daha öncede yazılımsal olarak motor arızası göstermişti serviste eskisi silinip yeni yazılım yüklenince sorun düzeldi umarım bu sorunlardada öyle olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umit Kara Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2011 Eğer sorunun park yerinden kaynaklanmadığından eminseniz servise bildirin, muhtemelen park modülü arızalıdır. Aslında buna benzer elektronik sistem çalışma istikrarsızlıkları bolca var. Bizde Fiesta'da otomatik yanıyor ışıklar fakat otomatik sönmüyor her zaman, keyfine bağlı, bazen hiç sönmüyor, düğmeden bile, ancak kontağı kapatmak gerekiyor. Ama bu sorunu asla serviste yapmıyor tabii. Focus'ta ise tek kapı kildi açtığımda bazen iç aydınlatma yanıyor, bazen kokpit ışıkları yanıyor, bazen de tamamiyle karanlık kalıyor kapıyı açana kadar. Yani özgür ruh kafasına göre takılıyor. Stop-Start da öyle bazen bir ışıkta duruyor, şartlar görünürde değişmediği halde bir sonraki ışıkta çalışmaya devam ediyor. Tabii bu sistemin tetiklenmesini engelleyen çok parametre var, o yüzden arıza var demek zor. Araç elektroniği geliştikçe böyle sürprizlere hazırlıklı olmak gerekiyor. Hele ki üretimin ilk serilerindeysek... sorun kesinlikle park yeriyle alakalı değil daha önce girdiği yere bir sonraki seferde girmiyor aslında çoğu kez park noktasını bulamıyor kendim park etmek zorunda kalıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Meşe Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 (düzenlendi) napalım 39000 e ancak bunu alabildik. Aralık 25, 2011 Ahmet Meşe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Ahmet en iyisini yapmışşın ne kadar çok o kadar arıza başka bişey değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2011 Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören park niye tıkanıyor bilemiyecem ama f3 çok güzel çıkmış kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 napalım 39000 e ancak bunu alabildik. En iyisini yapmışsın. Focusun sürüş keyfi ve yol tutuşu tüm modellerinde var nasılsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2011 çok Şükür benim aracım benden iyi park ediyor. ben bu sistemi kullana kullana artık normal park yapmayı unutucam acemi bayan sürücüleri gibi olmaktan korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Umit Kara
Sorunları şu şekilde sıralamam gerekirse
Sistem bazen çalışmıyor kontağı kapatıp tekrar açtıktan sonra eskisi gibi çalışmaya başlıyor
Diğer bir sorun park noktasını buluyor ileriye sürün diyor o şekilde kilitleniyor devam et edebildiğin yere kadar
Bazı durumlarda ise bariz olan park alanını bulamıyor park noktasını arıyorda kalıyor
bu gibi sorunlar yaşayanlar oldu mu hiç yada benzerlerini gören
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ara 24
11
May 20
10
Ock 12
5
Ock 13
4
Top Posters For This Question
Bora A. 6 posts
Yigit Celik 5 posts
Umit Kara 4 posts
Cevat Yıldız 3 posts
Popular Days
Ara 24 2011
11 posts
May 20 2012
10 posts
Ock 12 2012
5 posts
Ock 13 2012
4 posts
Popular Posts
Ahmet Meşe
Benım trend de hiçbir sorun yaşamıyorum elektronik olarak.
Yakup Ç. A.
Uygun yer bulamamıştır demekki..
Bora A.
Elektronik donanım sorunları çok var evet,çünkü çok yeni bir sistem Ford Focusta..Mercedes BMW oto elektroniğinde fersah fersah ilerdeler,çünkü çok önceden başlamışlar bu işe..Focus ise bebek daha,for
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap