Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Tdci Fiyat Yorumlarınızı Merak Ediyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Eski kasa efsane focusumu sattım.2010 model dizel titanium focus 2 alma üzereyim 48.500 e fiyat nasıl fikirlerinizi paylaşırmısınız..

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 5,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kafa karisacak bir sey yok.   Degerlendirilebilecek ilanlar.   Iyi duruyor https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-model-hatasiz-kazasiz-boyasiz-ilk-sahibind

• Sıfır düşünmeniz isabet olur. Yeni Megane'da bakılası bir araç. LPG düşünmek yerine az yakan benzinli bence daha iyidir. 

• Ben olsam 0 alacaksam atmosferik araç almam. Geçen bir arkadaşımın atmosferik F3.5 aracını kullandım, alışkanlıklardan olsa gerek yarı yolda yer değiştirmek istedim. 1.0eb üzmez. Bekleyip 1.5eb de alı

Yanıtlama zamanı:

Ben ocak ayında 2010 model focus titanium x aracımı 39.000 tl'ye vermiştim.Sadece km 193.000 de idi.Bu araçların piyasasını çok bilmem ama birazcık yüksek sanki.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ekstraları var mavigasyon 18 inç cant bulutut vs 60000 km geri görüş kamera vs..aynen öyle oldu zor oldu efsaneden ayrılmak

Araba ilanda yazdığı gibiyse hafta içi alıcam inş. Daha önce dizel arabam olmadı. Traktör gibi gürültülümü biraz ondan çekiniyorum.

Efsane kasada hiç bi sıkıntı yaşamadım.umarım focus 2de de yaşamam. Focus 2 ile tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Gürkan bey f2 lerin herhangi bi kronik problemi varmı....

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, İsa Emre said:

Eski kasa efsane focusumu sattım.2010 model dizel titanium focus 2 alma üzereyim 48.500 e fiyat nasıl fikirlerinizi paylaşırmısınız..

Heh :) O fiyata f3 dizel alan var. Peki size guzel gorunun yani nedir? Ekstra oyuncaklariysa yanlis yoldasin hocam.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bagaj hacmi öncelikli temizolması f3 dizel bu fiyatlara bulamadım.

Yanıtlama zamanı:

Problemleri nedir?

Forumun sorunlar kısmına ve genel bilgi kısmına bakabilirsiniz. Daha iyi bir kaynak olabilir mi? 

İki araç arasında oldukça fazla teknoloji farkı var ve teknoloji arttıkça maalesef sorun riski artıyor. Bunları düşünmek yerine düzgün aracı bulmaya çalışmak daha mantıklı olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ok teşekkür herkese servet kardeşi kafamı karıştırdın....

Yanıtlama zamanı:

bizim focus 2009 kaza boya hasar kaydı hiç birşey yok tam 2 yıl önce 39 bine almıştık 100binde km120 bin oldu şimdi 45 isteyen var veriyomuyuz tabiki hayır bundan iyisinimi bulcaz  yakıt süper modelden dolayı vergisi süper bakım ucuz özellik olarakda çok dolu bir araç bundan 1-2 ay önce kadarda halam gile otomatik 1.6 comfort otomatik 38.500 aldık fikir olarak bulunsun :) 

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, İsa Emre said:

İsa bey ektralara takılma bence, f/p olarak bak olaya.

Focus 3 daha mantıklı gibi. Yıllık kullanım km niz kaç?

Uygun fiyatlı F3 bulamadım demişsiniz, bakmak lazım tabiki bizlerde yardımcı olmaya çalışırız eğer aceleniz yoksa.

Yanıtlama zamanı:

Temiz araç her zaman 2-3 fazladır. Sorunlu ve yüksek km. bir araç alıp soru işaretleriyle binmektense . Biraz fazla verip güvenle binmek daha iyi.  Ayrıca önümüz bayram, araç bulmak zorlaşacak. İllaki alın diyemem fakat fiyat ve araç içinize sindikten sonra neden almıyasınız. O kadar para verdikten sonra 1-2 bin tl çok büyük fark değildir.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, İsa Emre said:

Kafa karisacak bir sey yok.

Degerlendirilebilecek ilanlar.

Iyi duruyor

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2013-model-hatasiz-kazasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-301931683/detay

Makyajli kasa (hasar kaydi yok diyor ama boya degisen var mi bilemedim, vardir herhalde)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2015trafik-cikisli-yeni-kasa-29binkm-servis-garntisi-devam-ediyr-299452242/detay

Dedigine gore hatasiz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-orjinal-ford-focus-trend-x-299993777/detay

50bin bandinda neden mk2 almak ister insan pek bilemedim, hani 40binim var deseniz eyvallah. Ama siz bilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Fiyat biraz yüksek gibi bende Servet arkadaşa katılıyorum ben olsam o fiyatlara 2-3 parça boyalı focus 3 style veya titanyum alırdım .Sonuçta yeni kasa , focus 2.5 göre birçok artısı ve özelliği var .50bin tl ye çok rahat focus 3 titanyum veya style ,km si çok fazla olmayan bulunabilir.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, İsa Emre said:

Ekstraları var mavigasyon 18 inç cant bulutut vs 60000 km geri görüş kamera vs..aynen öyle oldu zor oldu efsaneden ayrılmak

Araba ilanda yazdığı gibiyse hafta içi alıcam inş. Daha önce dizel arabam olmadı. Traktör gibi gürültülümü biraz ondan çekiniyorum.

Efsane kasada hiç bi sıkıntı yaşamadım.umarım focus 2de de yaşamam. Focus 2 ile tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Gürkan bey f2 lerin herhangi bi kronik problemi varmı....

Araç yalıtım olarak biraz zayıf ama abartılacak kadar değil.Ben kullandığım 5 sene boyunca sadece yüksek hızlarda rahatsız ediyordu onun dışında 90-100'le giderken pek rahatsız olmuyordum.Herhangi bir kronik problemi yok düzgün güzel bir araba.

Ben bu link'te aldığımdan satana aklımda kalan herşeyi yazdım.İncelerseniz en azından bir kullanıcı yorumu alabilirsiniz.:)Gelelim aracın fiyatına.50.000 bandında bence tercih edilecek bir otomobil değil.Evet kesinlikle çok güzel bir araba ama bu fiyat bandına daha yeni ve güncel arabalar bulabilirsiniz.Yukarda Servet abi focus 3 demiş ki bulunabilir yada 1.2 motorlu golf veya leonda bulabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

2013 tdci trend x 84 binde hatasız boyasız 54.500:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.