Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 km focus 3 paspası 444 3673 ten aldım..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ümit altı ÜstÜ bir kauçuk paspas için dert etmeye gerek yok, 6 aya kalmaz envai çeşit dolar piyasaya, hatta sol ayak yerini ve pedal altını örtecek tipleri bile çıkar merak etme sadece sabret.

• 2 ay sonra...
  • Yanıt 80
  • Görüntüleme 26,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilgilendirme için teşekkürler... Bir süredir Otosan'ın ciddi olarak müşteri memnuniyetine odaklandığını gözlemlemekteyim, bunu da daha önce birkaç kez yazdım. Otokoç'lar da bu stratejiye uygun da

• çalar tabi sabri hatta yavrum... karıya paspasın olayım demiş biraz önce...nediyim...

• teşekkürler diğer arkadaşlarında dikkatine diyelim...ford tüketiciyi dinliyor....

Yanıtlama zamanı:

Araci alirken orjinal kaucuk paspasin olmadigini ama ellerine ulasinca gondericeklerini soylediler ama hala ses yok. 444 FORD'umu arasam bende? Veya soyle soriyim focus 3 icin orjinal kaucuk paspas varmi?

Yanıtlama zamanı:

Araci alirken orjinal kaucuk paspasin olmadigini ama ellerine ulasinca gondericeklerini soylediler ama hala ses yok. 444 FORD'umu arasam bende? Veya soyle soriyim focus 3 icin orjinal kaucuk paspas varmi?

Önce bayiyi ara,hala yok mok diye geçiştirdiklerini düşünüyorsan 444 lü numarıyı ara bence.

Yanıtlama zamanı:

Benim paspaslar kauçuk ve uzerinde focus logosu var, acaba orjinal mi? Tercih hakkim olsaydi alırken hali tipi olanları tercih ederdim.

Ahmet Meşe tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

orjinalliğini tam bilemem ama almadan söyleseydin.. keşke

Yanıtlama zamanı:

Israrla soyledim kaucuk kaucuk diye. Yok dediler hep orjinali yok C-max verelim isterseniz falan dediler yarin bir aricam 444FORDu :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sıcak Canlı Sohbet -0024 845 8444 burayı ara istersen.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sıcak Canlı Sohbet -0024 845 8444 burayı ara istersen.... :kıhkıh:

devamlı meşgül çalıyoorr :D:kıhkıh:

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

walla şu bayiileri anlamıyorum adamlar 60-70 bin tl ilk araç satıyorlar 60-70 tl lik paspasın pazarlığını yapıyorlar..

Yanıtlama zamanı:

devamlı meşgül çalıyoorr :kıhkıh::D

çalar tabi sabri hatta yavrum... :kıhkıh: karıya paspasın olayım demiş biraz önce...nediyim...

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çalar tabi sabri hatta yavrum... :kıhkıh: karıya paspasın olayım demiş biraz önce...nediyim...

genç adam der mi der :D:kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Hahahahah :D cok guldum ya :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

walla şu bayiileri anlamıyorum adamlar 60-70 bin tl ilk araç satıyorlar 60-70 tl lik paspasın pazarlığını yapıyorlar..

Oguz abi konuyu sen acmissin senin 444FORDdan aldigin paspaslar hali dimi kaucuk degil?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oguz abi konuyu sen acmissin senin 444FORDdan aldigin paspaslar hali dimi kaucuk degil?

bana ilk etap ta sana hediye orjinal olmayan kauçuk verelim dediler (!) bende orjinalini istedim bana erzincan ermot orjinali para ile verebiliriz dedi.270 tl fiyat çekti..bende kabul etmedim.444 ü aradım durumu izah ettim.otokoç yedek parça müdürü ortak konferans yaptı.ben,servis ve otokoç konferans yaptık tabii servis benden para istediğini inkar etti.ben de orjinal halı paspas istedim ..otokoç genel müdürlük tüm ford ailesi olarak benden Özür diledi.adresime yukarıda resimi bulunan halı paspası yolladı...bundan sonra 2 arkadaşım da aynı yolu izleyerek paspaslarını aldılar...
Yanıtlama zamanı:

bana ilk etap ta sana hediye orjinal olmayan kauçuk verelim dediler (!) bende orjinalini istedim bana erzincan ermot orjinali para ile verebiliriz dedi.270 tl fiyat çekti..bende kabul etmedim.444 ü aradım durumu izah ettim.otokoç yedek parça müdürü ortak konferans yaptı.ben,servis ve otokoç konferans yaptık tabii servis benden para istediğini inkar etti.ben de orjinal halı paspas istedim ..otokoç genel müdürlük tüm ford ailesi olarak benden Özür diledi.adresime yukarıda resimi bulunan halı paspası yolladı...bundan sonra 2 arkadaşım da aynı yolu izleyerek paspaslarını aldılar...

Anladim abi demek hali paspas icin geçerli bende hali var kaucuk istiyorumda iste daha cikmadi diyorlar sanki siteden biri tam uyan bir kaucuk bulmustu yanlis hatirlamiyorsam

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.