Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0 km focus 3 paspası 444 3673 ten aldım..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ya benimki tamamen açgözlülük.. bayiden bana paspasların yan sanayisini verdiler aslında, pedalların altına filan uzanıyor, fena değil.. orjinali de olsun diye... çirkeflik yapıyorum şimdi ;)

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 26,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilgilendirme için teşekkürler... Bir süredir Otosan'ın ciddi olarak müşteri memnuniyetine odaklandığını gözlemlemekteyim, bunu da daha önce birkaç kez yazdım. Otokoç'lar da bu stratejiye uygun da

• çalar tabi sabri hatta yavrum... karıya paspasın olayım demiş biraz önce...nediyim...

• teşekkürler diğer arkadaşlarında dikkatine diyelim...ford tüketiciyi dinliyor....

Yanıtlama zamanı:

abi ümitle bizim derdimiz orjinallik orjinalini bile bazı arkadaşlara parayla satmıyorlarmış yoksa ben hemen arabayı aldığım gün paspas ve döşeme yaptırdım,bazılar boş ver dedi değmez sen kirletmeyeceksin arabayı satıcan elin adamı tertemiz alacak dedi.belki de 0 km araba heyecanı ondan dolayı aldım gayet memnunum :)

211220111864.jpg

o kemer tokaları oldu mu şimdi? ;)

Yanıtlama zamanı:

Pintiler sizi ;) Bari burda söylemeyin :)

gördünmü 22.aralık.2011...13.03.2012 bu tarihler arası paso paspas muhabbeti...bu ne ya..vermişler işte...başka marka yüzünüze bile bakmaz çat kapatıverir telefonu...nolucak al 50 tl..3 kere arabamı yıkattım de geç git...bu ne ya bıdıbıdı...ağlama duvarı alla alla..yok kaucuk yok halı..binemediniz bi huzurla şu arabalarınıza ona kızıyom ben.... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

o kemer tokaları oldu mu şimdi? ;)

resim eski,geçenlerde de bu resmi yayınlamıştım baya tepki topladım :)

haklısın şuanda onlar yok kemer takıyorum :)

Yanıtlama zamanı:

abi ümitle bizim derdimiz orjinallik orjinalini bile bazı arkadaşlara parayla satmıyorlarmış yoksa ben hemen arabayı aldığım gün paspas ve döşeme yaptırdım,bazılar boş ver dedi değmez sen kirletmeyeceksin arabayı satıcan elin adamı tertemiz alacak dedi.belki de 0 km araba heyecanı ondan dolayı aldım gayet memnunum :)

211220111864.jpg

kışın kar çok olduğu için bu havuzluları kullanıyorum.yazın ise orjinalleri takarım.

221220111872.jpg

bide döşeme yaptırdın ha....vala nasıl kızdım...ulen sanki şahine biniyon..millet gülüyor artık döşeme taktıranlara elaleme ver temiz temiz için gitsin...hiç acımayacaksın araba bu...canlı değil...eskiyecek çizilecek lekelenecek...bu neya..dantelde koyarsınız siz torpido ve gögüslüğe.. ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bide döşeme yaptırdın ha....vala nasıl kızdım...ulen sanki şahine biniyon..millet gülüyor artık döşeme taktıranlara elaleme ver temiz temiz için gitsin...hiç acımayacaksın araba bu...canlı değil...eskiyecek çizilecek lekelenecek...bu neya..dantelde koyarsınız siz torpido ve gögüslüğe.. ;)

:) :) abi senin gibi herkes tepki gösterdi :) 17 yaşında iken şahin almıştım araba maceram böyle başlamıştı :) belkide bundan dolayı kronikleşmiş hastalık gibi duruyor :)
Yanıtlama zamanı:

dedik işte...one öyle ya....hiçbirşeyini acımayacaksın araba bu...sıkıldın satarsın...bizde sanki aile bireyi muamelesi görüyor...kendinden calıp arabaya harcamak boşuna...binin gidin...ya...siz cocuklarınıza oyuncak falanda alıp oynatmazsınız şiştt öle yapma bozarsın bak benim gibi yapıcan deyip kendiniz oynarsınız.... ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dedik işte...one öyle ya....hiçbirşeyini acımayacaksın araba bu...sıkıldın satarsın...bizde sanki aile bireyi muamelesi görüyor...kendinden calıp arabaya harcamak boşuna...binin gidin...ya...siz cocuklarınıza oyuncak falanda alıp oynatmazsınız şiştt öle yapma bozarsın bak benim gibi yapıcan deyip kendiniz oynarsınız.... ;)

haklısın abi :) :)
Yanıtlama zamanı:

Valla ne yalan söyliyim, benimkisi de aç gözlülük ve çirkeflikten. Yoksa paspas aldık almasına da, fazla paspas kime ne zarar verir. Satarken deriz, orjinal paspasları bile kullanılmadı, Sanki arabayı kullanmadık hiç ;):) :) :) :) 6000 km yi geçtim bu gün, koruyacaksan az bineceksin. Eşşek gibi biniyorum. koltuk dayadığımız göz var ya, orası paso mazot fişleri ile dolmuş :):D :D :D

Yanıtlama zamanı:

bizim millet öyledir ..işte 70000 bine gıkı cıkmaz 50 tl.lik paspas için ortalıgı yıkar.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

bizim millet öyledir ..işte 70000 bine gıkı cıkmaz 50 tl.lik paspas için ortalıgı yıkar.... :kıhkıh:

70bin/1300kg ... arabanın kilosu 55 TL ediyor. kauçuk paspaslar 5 kg olsa 275 TL eder. arabayla birlikte alırken 275TL, ayrı alırsan 50 TL.

Yanıtlama zamanı:

70bin/1300kg ... arabanın kilosu 55 TL ediyor. kauçuk paspaslar 5 kg olsa 275 TL eder. arabayla birlikte alırken 275TL, ayrı alırsan 50 TL.

pekim...bu arabayı alırken bir önceki partide start-stop sistemi varken dizellerde...sonrakilerde hiçbir acıklama yapılmaksızın kaldırdılar...olan ve olmayanlar arasında bence o sistem 1000-2000 tl arasında...bizimkiler neden bizde yok..sorusunu bastırmadılarda...uyduruk bi paspas için uğraşıyorlar..onuda bilelim yusuf bey...bi izah ediverin...

Yanıtlama zamanı:

pekim...bu arabayı alırken bir önceki partide start-stop sistemi varken dizellerde...sonrakilerde hiçbir acıklama yapılmaksızın kaldırdılar...olan ve olmayanlar arasında bence o sistem 1000-2000 tl arasında...bizimkiler neden bizde yok..sorusunu bastırmadılarda...uyduruk bi paspas için uğraşıyorlar..onuda bilelim yusuf bey...bi izah ediverin...

bizim gönlümüz geniş işte pinti değiliz. ikinci bir örnek vereyim; kilosu 14 milyardan 135gr cep telefonu alabiliyoruz. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

tamam ozaman kahve dünyasına gittin...iki kahve içtin hesap 8.00 tl..geldi 10 tl.mi koyarsın kalkar gidersin yoksa...geriye kalan 2.00 tl için...50 yada 100 tl mi koyarsın...gelincede o iki metal lirayı alıp almamak için...mücadele eder...kalkarken ani bir hamleyle alıp cebine koyarsın de bakayım angaralı kardeşim yusuf... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

tamam ozaman kahve dünyasına gittin...iki kahve içtin hesap 8.00 tl..geldi 10 tl.mi koyarsın kalkar gidersin yoksa...geriye kalan 2.00 tl için...50 yada 100 tl mi koyarsın...gelincede o iki metal lirayı alıp almamak için...mücadele eder...kalkarken ani bir hamleyle alıp cebine koyarsın de bakayım angaralı kardeşim yusuf... :kıhkıh:

bahşiş konusu derin mevzu. mesela çıkışta arabaya su tutmuşlarsa ve gelen 2 tl den başka bozuk yoksa? ikilem budur.

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.