Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364313 merhaba arkadaşlar aracımı alalı 2 hafta oldu focus 1.6 dizel titanium arabada şöyle bir sorun oluşuyo normal müzik dinlerken birden ses kesiliyo ve geri gelmiyo ancak arabayı stop edip 5 dakika durduktan sonra tekrar açılıyo acaba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364317 Nereden müzik dinlerken oluyor? Sadece radyo ile oluyor mu? Sisteme herhangi bir cihaz bağlanmadan (usb,aux veya cd) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl Yazar comment_364321 genelde usb den dinliyorum ama ses kesildikten sonra radyoyu da açsam ses gelmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364322 10 dakika önce, Bahadır Altınok said: genelde usb den dinliyorum ama ses kesildikten sonra radyoyu da açsam ses gelmiyor USB'niz de virüs vs olabilir. Belli bir süre kullanmayın sadece radyo ile devam edin bakalım hala olacak mı? Arızalandıktan sonra radyo'dan da ses gelmemesi doğal gibi duruyor. Sorunu bulmak lazım önce En nihayetinde yazılımda arıza varsa zaten servise gitmeniz gerekecek bizim/kullanıcının çözebileceği şeyler değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl Yazar comment_364396 virüs olsa bile ondan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü farklı farklı usb lerde de yapıyo böyle bir sorun için de servise gitmek istemiyorum nedeni ise multimedia yı tamamen sökmek isteyeceklerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364397 virüs olsa bile ondan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü farklı farklı usb lerde de yapıyo böyle bir sorun için de servise gitmek istemiyorum nedeni ise multimedia yı tamamen sökmek isteyeceklerdir. Fabrika ayarlarına çevirdinizmi cihazı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364398 7 dakika önce, Doğan Kurban said: Fabrika ayarlarına çevirdinizmi cihazı Hangi ayar aletin calismasini durdurup sesini kesecek ki? Fabrika ayarlarina geri donus care olsun? 11 dakika önce, Bahadır Altınok said: virüs olsa bile ondan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü farklı farklı usb lerde de yapıyo böyle bir sorun için de servise gitmek istemiyorum nedeni ise multimedia yı tamamen sökmek isteyeceklerdir. Soksunler ne olacak ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl comment_364401 9 dakika önce, Servet Özkan said: Soksunler ne olacak ki? Bişe olmuyor ben 50 kez sökyütdüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201610 yıl Yazar comment_364429 7 saat önce, Servet Özkan said: Soksunler ne olacak ki? tekrar yerine tam olarak oturtamıyorlar diye biliyorum o bölgeyi ama başka da çarem yok gibi görünüyo mecbur gidecegim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201610 yıl comment_364473 13 saat önce, Bahadır Altınok said: tekrar yerine tam olarak oturtamıyorlar diye biliyorum o bölgeyi ama başka da çarem yok gibi görünüyo mecbur gidecegim Yerııne oturmasında bir problem yok. Gergin bir trim parçası değil neticede. Dert etme. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın