Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Bahadır Altınok

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Bahadır Altınok Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus tdci Titanium 2016
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Bahadır Altınok's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. İçinde ki hız gösterge ekranını saymazsak ben arabayı genel hatlarıyla beğendim. Hız göstergelerinin güncel mondeoda ki gibi yarı hayalet gösterge şeklinde olmasını beklerdim. Bunun dışında getirdiği yeni teknolojiler epey iyi görünüyor. Eğer fiyat makul olursa 1.5 ecoboost 180 lik olan modelden almayı düşünürüm. Tabi bir de opsiyon listesi çok önemli. Umarım şuan ki gibi paketler halinde değil de tane tane alabiliriz.
  2. Merhaba arkadaşlar. Aracımda normal seyrederken bir mola verdim ve motoru durdurmadım. Daha sonra tekrar giderken motor 3500 deviri geçmedi ne kadar gaza basarsam basayım 3500 devirde kaldı. Bunu her viteste denedim, hatta otobanın kenarında durup boşa alıp da denedim ama yinede 3500 devirde takıldı kaldı. Herhangi bir arıza lambası da yanmadı. Araç sanki 115 beygir değilde 75 beygirmiş gibi davranmaya başladı. Daha sonra stop edip tekrar çalıştırınca normale döndü. Teknik servisi arayıp sorunu bildirdim fakat arıza lambası yanmadıysa bir şey olmaz dediler. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  3. Son 4 senedir Ford kullanyorum. İlk aracım 2012 Ford Fiesta titanium tdcı idi. Nisanda sattım ve Focus aldım. Alalı daha 3 4 ay oldu ama bu güne değin müzik sistemi dışında bir sorun yaşamadım. Onu da servise götürdüğümde reset atıp çözdüler saolsunlar. Ford Fiesta ile 3,5 yıl boyunca yetkili servise gittim ve hiç bir sorun yaşamadım. Aracın bakımından sonra reset atmayı unuttukları için yağ lambası yanmıştı. Arabayı evimin önünden çekici ile alıp sorunu halledip çekici ile tekrar evimin önüne kadar bırakmış olan bir servisle çalıştım ve çok çok çok memnunum. Kaza yaptım eksik noksan yaptıkları şeyler oldu arabanın üzerinde ama sadece söylemem yetti. Arabayı getirin düzeltelim dediler ve dediklerini de yaptılar ve bu hata onlardan kaynaklandığı için mutlaka bir şeyler hediye ettiler.(mesela Pasta-cila).Evet sizin bu sorunları yaşamış olmanız yetkili servisler adına bir talihsizlik, keşke olmamış olsaydı.Ama sizin böyle sorunlar yaşamış olmanız bütün Ford yetkili servislerinin kötü olduğu anlamına gelmiyor, aynen benim yaşadıklarımın da bütün Ford yetkili servislerinin iyi olduğu anlamına gelmediği gibi. Yetkili servis ismi vermedim ama gerekirse verebilirim. Bana bugüne kadar tek bir sorun çıkarmadılar. Ne garantiden ne de diğer işlemlerden.
  4. tekrar yerine tam olarak oturtamıyorlar diye biliyorum o bölgeyi ama başka da çarem yok gibi görünüyo mecbur gidecegim
  5. virüs olsa bile ondan kaynaklandıgını sanmıyorum çünkü farklı farklı usb lerde de yapıyo böyle bir sorun için de servise gitmek istemiyorum nedeni ise multimedia yı tamamen sökmek isteyeceklerdir.
  6. genelde usb den dinliyorum ama ses kesildikten sonra radyoyu da açsam ses gelmiyor
  7. merhaba arkadaşlar aracımı alalı 2 hafta oldu focus 1.6 dizel titanium arabada şöyle bir sorun oluşuyo normal müzik dinlerken birden ses kesiliyo ve geri gelmiyo ancak arabayı stop edip 5 dakika durduktan sonra tekrar açılıyo acaba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
  8. bende haftaya arabayı teslim alacağım o yüzden sordum:D
  9. tüketiciye dönük son derece yerinde bir uygulama. bu uygulamanın ne zaman başlayacağını biliyomusunuz peki??
  10. hem manuel hem pws deneme fırsatı buldum hemde birkaç kere pws nin vites geçişleri sanki bana biraz yavaş geldi aracı yüksek devirlerde kullanmak istediginiz zaman tepkimeleri biraz gecikiyo gibi ama sunroof vageçilmez bi opsiyon bence:)
  11. ben genel manada otomatik vitesli araba pek sevmiyorum kontrolün bende olması daha çok hoşuma gidiyo diger etken ise otomatik vites farkı için 7000 8000 tl vermek hiç hoş bi durum degil bir diger etken ise aracı daha çok şehirlerarası seyahatlerde kullandıgım için otomatik vitese pek ihtiyacım olmuyo motor konusuna gelince evet yeni bir motor euro 6 emisyon degerlerine sahip fakat yola çıktıgınızda emin olun yakıt degerleri aynı
  12. 1.6 tdci manuel 115 hp titanium ford 3 hb mca magnetic gri+sunrof 15 mart 2016 da 85,500 e aldım aracı mayıs ayında teslim alacagım sizce fiyat nasıl?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.