Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416268 Merhaba arkadaşlar. Aracımda normal seyrederken bir mola verdim ve motoru durdurmadım. Daha sonra tekrar giderken motor 3500 deviri geçmedi ne kadar gaza basarsam basayım 3500 devirde kaldı. Bunu her viteste denedim, hatta otobanın kenarında durup boşa alıp da denedim ama yinede 3500 devirde takıldı kaldı. Herhangi bir arıza lambası da yanmadı. Araç sanki 115 beygir değilde 75 beygirmiş gibi davranmaya başladı. Daha sonra stop edip tekrar çalıştırınca normale döndü. Teknik servisi arayıp sorunu bildirdim fakat arıza lambası yanmadıysa bir şey olmaz dediler. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416272 bir çok nedeni olabilir, DTC kaydetmiştir. ekranda çıkmadığı için bi daha yapana kadar önemsemezdim ben olsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 20179 yıl comment_416298 3 hours ago, Bahadır Altınok said: Merhaba arkadaşlar. Aracımda normal seyrederken bir mola verdim ve motoru durdurmadım. Daha sonra tekrar giderken motor 3500 deviri geçmedi ne kadar gaza basarsam basayım 3500 devirde kaldı. Bunu her viteste denedim, hatta otobanın kenarında durup boşa alıp da denedim ama yinede 3500 devirde takıldı kaldı. Herhangi bir arıza lambası da yanmadı. Araç sanki 115 beygir değilde 75 beygirmiş gibi davranmaya başladı. Daha sonra stop edip tekrar çalıştırınca normale döndü. Teknik servisi arayıp sorunu bildirdim fakat arıza lambası yanmadıysa bir şey olmaz dediler. Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. EGT artmış olabilir, MAF veya MAP toleranslar içerisinde kalmamış olabilir. Araba basınç kaybı yaşamış olabilir. DPF rejenerasyonu yapıyor olabilir. Yani zilyon sebebi var. Normalde arıza çıkaracak durumlarda motor ışığı yanar. Yanmıyorsa dert etmeyin, yakın zamanda tekrarlarsa servise gidip cihaza bağlatın (usta görünümlü kasaplara vermeyin, onlara okutmaya çalışmayın arabayı). Bence şimdilik dert edecek birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 20188 yıl comment_460668 Jetta tdi aracim varken aynı durumu yaşadım. Enjektorler değişmişti. Yakit sistemiyle alakali olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın