Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

araba tasarımları.


oğuz mete

Önerilen Mesajlar

Sizce de günümüz de araba tasarımları gitgide birbirine benzemiyor mu? Benzerlikler o kadar çoğaldı ki uzaktan gelen araçların markalarını tahmin bile etmek güçleşiyor..japonlar mı almanları,almanlar mı japonları yoksa fransızlar mı amerikalıları taklit ediyor..Anlamış değilim.Sanırım farklılık dış tasarımdan çok son zamanlarda elektronık aksamlara yansıdı..f3 lerde otomatik park özelliği gibi..mazda32b.jpgyegeliyorlatitude20arka.jpgh338.jpg2012fordfocussedanresim.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu kadarı da terbiyesizlik canım artık. Öndeki amblemi değiştir, al sana merso. Allah bilir içi de aynıdır. Kalite farklı olsada. Kim anıyacak ki. :yeah:

çin malı merso benim bir yakınım da vardı neden aldı bende anlamadım. ama içerisinin işçiliği rezalet malzeme kalitesiz.tasarım berbat olmuş..adamlar taklit i sadece dış tasarım olarak ele almışlar..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İçinide merso gibi yapsalardı zaten o fiyatlara satılmazdı. Ama Dışını çok benzetmişler yaa. Sarkozy denen şerefsizin de taklidini yapıp Türkiye'ye satsınlar, Aynı boyda, aynı özelliklerde, onun hakkında planlarım var :claps: :claps: :claps: :claps: :claps::yeah::zha::):D :D

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.