Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201610 yıl comment_359971 2 dakika önce, Murat Kavuk said: Kaan Abi, bir ara Yakup'un resmini koyduğu fiyat listesini de söyle. OK patron, aynen iletirim. 4 dakika önce, Murat Kavuk said: yoksa powershift oldu da biz mi bilmiyoruz Bizim elemanlar kafalarında "pws" diye fixlemiş, teknolojiden daha çok sözel bir alışkanlık (bence) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201610 yıl comment_360007 gorunce heveslenmistim... EB daha alinasi olmustur, bi hesap kitap isine mi girsem diyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201610 yıl Yazar comment_360415 Kuga konfigüratörü düzeltmişler. Ben de biraz fotoşop desteği ile eksikleri tamamladım .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361438 On 27.04.2016 at 00:02, Yakup Çağatay said: C-max'te de aynı hata varmış. Aslında hata diyemeyiz. Powershift, çift kavramalı ya da tork konvertörlü şanzımanların pazarlama ismi. Otosan bu ismi kullanmayı tercih ediyor. Ancak fiyat listelerinde standart tutturulabilmiş değil. Örneğin Nisan'16 fiyat listelerinde; Eski grafiklerde, C-max, Kuga, Mondeo araçlarda A/T yazıyordu, Yeni grafiklerde C-max, Kuga araçlarda PWS, Mondeo araçta Otomatik yazıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361444 20 dakika önce, Ilker Bas said: Aslında hata diyemeyiz. Powershift, çift kavramalı ya da tork konvertörlü şanzımanların pazarlama ismi. Otosan bu ismi kullanmayı tercih ediyor. Ancak fiyat listelerinde standart tutturulabilmiş değil. Örneğin Nisan'16 fiyat listelerinde; Eski grafiklerde, C-max, Kuga, Mondeo araçlarda A/T yazıyordu, Yeni grafiklerde C-max, Kuga araçlarda PWS, Mondeo araçta Otomatik yazıyor. Hatalı bilgi malesef hatadır bu bir bahane olamaz... powershift ile a/t arasında ciddi fark var ve bu fark alıcı için referans noktası niteliğinde. aracın içindeki neyse sitesinde ona uygun bilgiyi vermeli. pazarlamayı falan geçelim, önce doğru bilgi aktaralım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361472 1 saat önce, Ilker Bas said: Aslında hata diyemeyiz. Powershift, çift kavramalı ya da tork konvertörlü şanzımanların pazarlama ismi. Otosan bu ismi kullanmayı tercih ediyor. Ancak fiyat listelerinde standart tutturulabilmiş değil. Örneğin Nisan'16 fiyat listelerinde; Eski grafiklerde, C-max, Kuga, Mondeo araçlarda A/T yazıyordu, Yeni grafiklerde C-max, Kuga araçlarda PWS, Mondeo araçta Otomatik yazıyor. Aksine tüketiciyi %100 kandırmaktır hatta zorlasak suçlarız bile Editör'ün hatası bu hocam. Otosan iç yazışmalarında yazabilir onların keyfi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201610 yıl comment_367409 Powershift hataları otomatik ile değiştirilmiş Haziran listesinde. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın