Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37385 Benim göstergede yazıyor motor sıcaklığı Cem Bey...Sanırım geniş göstergenin bir özelliği...Fotosunu çekerim size....O yıldızlar arabadan diil sürücünün arabayı doğru kullanmasından kaynaklanıyor sanırsam..Hatta ideal puana ulaşınca Kazandınız gibi bişey yazıyor.... Sayın abim, göstergeyi sonradan mı taktırdınız yoksa full+full candy red olanlara mı takıyorlar göstergeyi? eğer sonradan taktırdıysanız size ne kadara mal oldu? nerede taktırdınız? gerçekten güzl görünüyor bulabilirsem ben de taktırmak isterim. bir de aracın garantisi üzerinde olumsuz bir etkisi oluyor mu? yani sisteme müdahale gibi algılanmıyordur herhalde.. sonuçta orijinal parça.. Aralık 19, 201114 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37389 Sayın abim, göstergeyi sonradan mı taktırdınız yoksa full+full candy red olanlara mı takıyorlar göstergeyi? eğer sonradan taktırdıysanız size ne kadara mal oldu? nerede taktırdınız? gerçekten güzl görünüyor bulabilirsem ben de taktırmak isterim. bir de aracın garantisi üzerinde olumsuz bir etkisi oluyor mu? yani sisteme müdahale gibi algılanmıyordur herhalde.. sonuçta orijinal parça.. Şu konudan detaylı bilgiyi alırsın Alperen....Mertol KİP sayesinde haberim olan bir yerden Mertol (sağolsun) yardımıyla aldım ve kendim taktım...O gösterge olmadan arabanın ön konsoluna bakamıyorum artık,çok farkediyor ön görüntüde..Harika bişey....Garantiye falan bir etkisi de yok,yani sadece o parça garanti dışı kalır bişey olursa ki zaten bozulacak bişeyde diil çok zor bozulması..Ha sen içini açar kurcalarsan bilemem,kaldı ki ben içini açtım,sildim falan yine de bi sorun olmadı yani... Neresinde yazıyor? Test modunu kastetniyorsun değilmi? Hayır yahu,ortalama yakıt tüketimine gel,sonra direksiyondaki tuşla sağa git,oradan da aşağıya doğru in..Motoru hangi sıcaklıkla kullandığını gösteriyor...Bende bazen Yüzde 25 bazen 30 bazen 50 falan oluyor...Yazıyor hatta motor sıcaklığı diye... Aralık 19, 201114 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37390 Mertol abimizle irtibata geçeyim o zaman ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37391 Bu arada ideal motor sıcaklığını bilemem,araba motorun tam ısınmadan kullanıldığını anlatmaya çalışıyor sanırım,yüzde 50,30,40 diye o yüzden yazıyor sanırsam Cem Bey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37399 Yüzde olarak yazması çok ilginç geldi bana. Genelde hep derece görüyordum çeşitli marka ve modellerde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37402 bana yüzde olarak yazması mantıklı geldi.. sonuçta derece yazması bilmeyen için birşey ifade etmeyecek zira birşey ifade etmesi için motorun optimum çalışma sıcaklığının bilinmesi lazım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37406 Valla yüzde yazıyor..Akşam fotoları yüklerim buraya...Benim araba da yüzde 50 diyor şu an..Yani genellikle arabayı ısıtmadan bir yerden bir yere varıyorum demekki,o da yakıt tüketimini arttırıyor haliyle....Genelde 3,5 km iş,3,5 km ev şeklinde çalışınca garibim motor ısınmadan varıyor hemen ..Ben kurum yapmasından korkuyorum o nedenle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37408 Anlattığın yol Ford Eco Mode menüsü ki orada vites değişimlerin, hızın ve trafiği takibinle ilgili verilere göre çiçeğin yaprakları doluyor veya boşalıyor. Bunun alt menüsünde hiçbir kullanıcı kitabında (ABD; İng., Alm vb.) motor ısısı ile ilgili bir veriye rastlamadım. Zaten %50 diye birşey olamaz, motor sonuçta oldukça dar bir ısı aralığında çalışır ve su soğutma sistemi termostat vasıtası ile düşük ısılarda devre dışı kalarak optimal çalışma ısısına gelmesini sağlar, tabii buna aktif ızgara sistemini de eklemek mümkün. Zaten içten patlamalı motoru istesen de soğuk çalıştıramazsın. Ayrıca yine soruyorum %50 ne demek? Söz gelimi motor yağı ısısı normalde 100 derece civarında olur, bu durumda sen 50 derece ile mi gidiyorsun, ve eğer evetse bu nasıl bir mucize? Su ısısı da 90 derece civarında ise şimdi %50 olunca nasıl banyo kıvamında kalabiliyor, su ısı göstergen kaç gösteriyor mesela %50'de ? Bora bence sen kullanım performansı ile ilgili alakasız bir veriye bakıyorsun. Aralık 19, 201114 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37413 %50 gösterirken normal hararet kaç derece göstermekte? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37431 Bence o zımbırtı toplam sürüşün % 50 si normal ısıda falan anlamına geliyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37912 Bence o zımbırtı toplam sürüşün % 50 si normal ısıda falan anlamına geliyordur. Evet sanırım..Fakat ben 1-2 gündür o yazıyı arıyom bulamıyom göstergede,nerede çıkıyordu yahu..Sanki beni yalancı çıkartmak istiyormuş gibi kayboldu ortadan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_37956 Valla bende benimkinde bulamadım ama kalp gözüm kapalıdır diye düşündüydüm.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201114 yıl comment_37985 Bulucam onu ve fotosunu koycam buraya inat ettim bak şimdi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201214 yıl comment_44121 Neresinde yazıyor? Test modunu kastetniyorsun değilmi? İşte sorunun tam cevabı Mertol : http://hizliresimyuk...84/img_0537.jpg Ocak 22, 201214 yıl Bora A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201214 yıl comment_44131 Ben senin mesajını değil göstergede nerede çıktığını sormuştum. Gerçi bendeki göstergeyi sattığım için bir anlamı da kalmadı ya neyse.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın