Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motor Sesi Ve Rüzgar Sesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2015 Trendx Ford Focusta motor sesi ve rüzgar sesini azaltabileceğimiz bir yöntem ya da bir işlem yapabilir miyiz? Varsa bunları yaptırabileceğimiz yer neresidir?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Lastikten zaten şuan çok geliyor. Falken marka kış lastiği var. Ama sanki rüzgar seside alıyor. Günde 60 km yol gidiyorum.

Yanıtlama zamanı:

2015 dizel otomatik Focus test ettim, yalıtımı gayet iyiydi. Pek kurcalamayın bence. Ha, bir tık daha iyi olsun diyorsanız Golf alın :DDD

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Ramazan Çakır said:

2015 dizel otomatik Focus test ettim, yalıtımı gayet iyiydi. Pek kurcalamayın bence. Ha, bir tık daha iyi olsun diyorsanız Golf alın :DDD

Golf'ün yalıtımı makyajlı Focus'tan iyi değil ki. Siz mutlu olun diye alabilir ama :) 

Şu bir tık iyileri anlayan kişilere hayranım, ne kulak ve imkan varmış :) Birebir aynı şartlar gibi.

6 saat önce, Furkan Ş. said:

Lastikten zaten şuan çok geliyor. Falken marka kış lastiği var. Ama sanki rüzgar seside alıyor. Günde 60 km yol gidiyorum.

Rüzgar sesinin girmeme şansı hiç bir otomobilde yok zaten. Ama değer arttıkça girdiği hız artıyor diyebiliriz!

Önemli olan rahatsız edici seviyeye gelmemesi. Dediğim şeyleri kontrol edebilirsiniz daha fazlasını almanız mümkün değil.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugun tekrar test ettim. Telefonumdan gürültü ölçtüm. Gerçi ne kadar sağlıklı bilmem ama 70db civarı gidip geliyor 90 km hızda.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Furkan Ş. said:

Bugun tekrar test ettim. Telefonumdan gürültü ölçtüm. Gerçi ne kadar sağlıklı bilmem ama 70db civarı gidip geliyor 90 km hızda.

mümkün değil okadar sesin içeri girmesine. 70 db lik sesleri bir arama motorlarına yazın neler çıkacak... ölçümde yanlış var bence...

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Furkan Ş. said:

Bu tür basit ölçümler ile kıyas yaparsınız ancak. O da sağlıklı olmaz.

Konumuz ses düzeyi vs değil zaten. Dediğim gibi başka yapacağınız bir şey yok. Burada istediğimiz kadar konuşalım.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Furkan Ş. said:

70db(A) ciddi gürültü demek bizim telekomünikasyon sitemlerin olduğu bölümde bu seviyede ses oluştuğunda kulaklık takmadan girilmez.

Yanıtlama zamanı:

Bir iki gün daha dandik yalıtımlı japon arabayla gidin o yolu sorun çözülür. ;) Jazz'dan sonra ben focus'a binince dedim bu ne [emoji3]

Yanıtlama zamanı:

Bende de aynı araç var lastikler michelin normal lastikler rahatsız edici rüzgar ve yol sesi almadım daha doğrusu 2007 TDCI Fiestadan inip binince dedim bu arabaysa öbürü ne :D

Yanıtlama zamanı:

Kesin çözüm

Bu kasa gayet sessiz, sonradan birşey taktıysanız sökün (mügen rüzgarlık vs) kapı ayarlarınızı ve fittilleri kontrol ettirin, müziği açın keyfinize bakın.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.