Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Araçlarda Güvenlik


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Güzel, blokaja antiblokaj sistemi geliştirmişler. Yakında hırsızlar antiblokaja blokaj sistemi geliştirirler ve bu iş böyle sürer gider.

Yahu bizim memlekette bu kadar teknolojik bilgiye sahip adam zaten kurumsal ya da özel bir işe sahip olarak yapar hırsızlığını, ne işi olur bagaj karıştırmakla...!

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben çok duydum ama bu sinyal kesici ile arabalardan hırsızlık yapıldığını...Özel bir alet de değil aslında,şu bas-konuş telsizlerin içine eklenen ekstra bir verici ile yapılan bişi galiba...Onuda yapmak biraz elektronik sistem bilgisi olan herkesin yapabileceği bişey..Mertol yapabilir mi ki acebaaa.... ;):P

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de diyorum niye Mazda görüp duruyoruz meğer onun sistem uyduruk olduğundanmış.

Haberlere çıkacak kadar çok olmakta bu sinyal bozucu sayesinde gerçekleşen hırsızlıklar. Ben hep aynaların kapanmasına bakıyorum onun dışında da yapacak bir şey yok alamımız yok :) .

Direksyonu da kitliyorum Allah kimseye göstermesin olur çabalarlarsa biraz daha uzun uğraşsınlar diye.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu yeni birşey değil. Amcalar reklamını yapmayı yeni akıl etmişler. Focus 1 lerde bile o tip kumanda kullanılmıyordu. RF kumandaya çok eski bir donanım. Kaldı ki RF de birebir taklit edilebiliyor.

Bunlar bildiğin denyo.. Hangihırsız bununla uğraşırki? Kırıyorlar kelebeği açıyorlar kapıyı.. Benim c-max ta olmuştu, şerefsizin teki ön kelebek camını kırıp teybini çalmıştı. MP3 bile çalamayan dandik 6000CD çaları üstelik.

Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arabaya ve sistme entegre typ niye çalınır ki?Başka arabya taksan da olmaz bile...Zaten bizim şu andaki F3 lerin teybini sökmekte o kada kolay diil..Bunlar daha çok arabanın içinde bırakılan çanta,telefon,cüzdan gibi şeyleri çalmak için yapıyorlar..Bazen de camda bırakılan navigasyon için..Ha birde sonradan takılan navigasyon-dın sistemlerine dadanmış durumdalar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Alarmın ötmesi ne kadar işe yarar o da tartışılır. Cam kırmak 3 saniye filan sürüyor 15 saniyede işini bitirir. Yeterli paronayaklığa ulaşınca içten güvenlik filmi çektirmeli patlasa da içeri giremez en azından. Teknolojik hırsızlara pek yapacak bir şey yok. Sürekli kapıdan mı kilitleyelim kopyalanmasın diye?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.