Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36411 Son zamanlarda sinyal kesicileri hakkında kötü şeyler duyuyorduk meğer Ford'lar güvenlikliymiş. Video da ayrıntılar.. Saygılar Keyifli Forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36415 Bizdeki focus 3 lerde de var mı bu şimdi..Güzelmiş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36416 Güzel, blokaja antiblokaj sistemi geliştirmişler. Yakında hırsızlar antiblokaja blokaj sistemi geliştirirler ve bu iş böyle sürer gider. Yahu bizim memlekette bu kadar teknolojik bilgiye sahip adam zaten kurumsal ya da özel bir işe sahip olarak yapar hırsızlığını, ne işi olur bagaj karıştırmakla...! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36418 Ben çok duydum ama bu sinyal kesici ile arabalardan hırsızlık yapıldığını...Özel bir alet de değil aslında,şu bas-konuş telsizlerin içine eklenen ekstra bir verici ile yapılan bişi galiba...Onuda yapmak biraz elektronik sistem bilgisi olan herkesin yapabileceği bişey..Mertol yapabilir mi ki acebaaa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36453 Ben de diyorum niye Mazda görüp duruyoruz meğer onun sistem uyduruk olduğundanmış. Haberlere çıkacak kadar çok olmakta bu sinyal bozucu sayesinde gerçekleşen hırsızlıklar. Ben hep aynaların kapanmasına bakıyorum onun dışında da yapacak bir şey yok alamımız yok . Direksyonu da kitliyorum Allah kimseye göstermesin olur çabalarlarsa biraz daha uzun uğraşsınlar diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36467 Bu yeni birşey değil. Amcalar reklamını yapmayı yeni akıl etmişler. Focus 1 lerde bile o tip kumanda kullanılmıyordu. RF kumandaya çok eski bir donanım. Kaldı ki RF de birebir taklit edilebiliyor. Bunlar bildiğin denyo.. Hangihırsız bununla uğraşırki? Kırıyorlar kelebeği açıyorlar kapıyı.. Benim c-max ta olmuştu, şerefsizin teki ön kelebek camını kırıp teybini çalmıştı. MP3 bile çalamayan dandik 6000CD çaları üstelik. Aralık 13, 201114 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36469 Arabaya ve sistme entegre typ niye çalınır ki?Başka arabya taksan da olmaz bile...Zaten bizim şu andaki F3 lerin teybini sökmekte o kada kolay diil..Bunlar daha çok arabanın içinde bırakılan çanta,telefon,cüzdan gibi şeyleri çalmak için yapıyorlar..Bazen de camda bırakılan navigasyon için..Ha birde sonradan takılan navigasyon-dın sistemlerine dadanmış durumdalar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36472 Bilmem.. Yakalayabilmiş olsam bizzat sorardım. Otosan dandin dundik teyplere saçma sapan paralar isteyince kıymete biniyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl Yazar comment_36474 Bu yeni sistem hiç uğraşmadan açıyor, camla uğraşmak asıl bu varken gereksin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36513 Alarmın ötmesi ne kadar işe yarar o da tartışılır. Cam kırmak 3 saniye filan sürüyor 15 saniyede işini bitirir. Yeterli paronayaklığa ulaşınca içten güvenlik filmi çektirmeli patlasa da içeri giremez en azından. Teknolojik hırsızlara pek yapacak bir şey yok. Sürekli kapıdan mı kilitleyelim kopyalanmasın diye? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36530 Oldu olacak jammer falan taktıralım arabaya.. Abartmayın yahu. Bırakın hırsız ne halt ederse etsin. Sigortacıların bilançolarının bolzulup bozulmaması benim umurumda bile değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36726 Dibinde kitleyip, kontrol edin Anahtarsız giriş ve çıkışta elle kontrol etme şansında yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl Yazar comment_36732 Anahtarsız giriş ve çıkışta elle kontrol etme şansında yok Focus da giriş yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36734 Almanlarda var. Hatta bende modülü sensörü falanda var.. Hımmm gider ayak bi taksammı.. :=) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın