Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl Yazar comment_6298 würth'ün kullanımı üzerinde yazar zaten.1 depoya 1 kutu 300ml yani atılması gerekiyor.Önerilen birşey var yanlız ilk önce sıvıyı boşaltın sonra depoya yakıt koyun. birde kullanılmış 25TL demişsiniz nasıl yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6300 dostum servisin faturasında öyle yazıyor servis kullanmış yani...bakım esnasında....ben bişi yapmadım...bundan sonra benim yapacagım birşey varmı demek istedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6306 14,000 km deki araba için çok erken değilmi bu temizleyiciler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6310 bugün servisten aldım ve wurth enjektör temizleyicisi kullanılmış fiyatı 25.00 tl. nasıl uygulandı bu şimdi bliyormusunuz aracıma...14.300 km deydi...birde arada 30 *40 tl lik mazot alın falan diyen adamlar dolu etrafımda kanayımmı bunlara biliyorsunuz opet yakıy güvence sistemine göre hareket etmekteyiz...cevap please... Nasıl uygulanır ? -Depoya eklenir 30 - 40 tl lik yakıt almak derken ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6313 yani etrafımdaki bazı kişiler mazotu opetten aldığım için arada 30 -40 tllik shellden mazot al sarfiyatı arttırır aam arabaya güc verir temizler falan diyorlarda???o yüzdne şeyyettiydim...wurth ise depoya koymuşlardır zaten...onu biliyoz...bundan sonra yapılacak ne olaki ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6316 Bişey yapma dedikleri doğru da temizleme kısmını bilemem Bir mama koyuyorsun arabana biri a marka biri b marka sen karar ver güvence sistemine yeterince güvendin zaten1 yıl bişey olmamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6318 Akılı kelden yakıtı shellden alacaksın demişler vardır bi bildikleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201115 yıl comment_6322 yani etrafımdaki bazı kişiler mazotu opetten aldığım için arada 30 -40 tllik shellden mazot al sarfiyatı arttırır aam arabaya güc verir temizler falan diyorlarda???o yüzdne şeyyettiydim...wurth ise depoya koymuşlardır zaten...onu biliyoz...bundan sonra yapılacak ne olaki ... Hiçbirşey yapmana gerek yok abicim İçin rahat olsun rahat rahat bin arabaya ama 100-150 km kadar devirli kullan biraz enjektörlerdeki yakıt basınç yüksek olsun temizleyici işini yapsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6334 15 bin bakımına gelen araca enjektör temizleyici atan servis ne düşünüyor acaba? (Bornova Otokoç mu?) Yakıtı değiştirmeyin opetten güvence sistemi ile devam derim. Depoya ekledilerse temizleyiciyi depoyu fulle ve biraz yüksek devirli kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6336 teşekkürler arkadaşlar aynen öle yapıcam yarım depoydu bugün yarın fulleyeyim 19 mayısta biraz km yaparım yüksek devirde...bilmiyorum aydıncım eve gelince kontrol ettim öyle gördüm wurthu...herhalde bildikleri birşey vardır dedim...çünkü çekişinde son günlerde azalma olmuştu filtrelerden diye düşünüyordum...ama canavar olmuş dün alınca dediğim gibi neredeyse sırf kavramayla gidecek gibi...inşallah sorun cıkmaz diye düşünüyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6339 Belli olmaz belki iyi durumda değildi enjektörler garfiel zaten devirli sürüyordur sen uğraşma Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 201115 yıl comment_6341 kiim uğraşacak zaten garfiye yaptıracağım tabiki ben üşengeçim....gülmeya fırk fırk bıktım.......ne biçim nezle bu ya.......bereket evdeyim nazımı çeken biri var...)))) hasta smileyi istiyom ya..... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın