Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201610 yıl comment_346585 Arkadaşlar aracıma güneşli olmayan günlerde benzinlikte sadece su tutturarak tozunu ve pisliğini indiriyorum. Böylece sürekli yıkatmayarak çizilmesini engellemeye çalışıyorum. Burada sormak istediğim su tutturduktan sonra ben kurulamadan yola çıkıyorum genelde akşam veya yağmurlu günlerde yapıyorum. Kurulamadan bırakmanın bir sakıncası var mıdır? Güneşte olsa iz bırakır diye biliyorum ama ben akşam veya yağmurlu günlerde yapıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201610 yıl comment_346593 Beyaz renk değilse su lekeleri kalır. Sorun olacağını sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201610 yıl comment_346606 Gittiğiniz istasyonun suyuna bağlı olarak kireç izleri oluşabilir, bu özellikle gece sağanak yağmurda sileceklerinizin camda iz bırakması vb gibi sorunlara yol açabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347553 Sadece su tutturduktan sonra kurulama yapmayı tavsiye etmem, kalan kir-toz vs. boyanıza zarar verir. Yolda gidince sarsıntı rüzgar derken bence kalan su gidicektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 201610 yıl comment_347599 Takılmayın bu kadar, kışın tuz kalmasın diye ben her hafta tutturuyorum. Kurulamamda üşenirim soğukta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_410118 Skıntı olmaz diye düşünüyorum bn genelde tazyikli su tutarım ama uzaktan çok yakın olması iyi olmaz diye duydum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın