Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201610 yıl comment_344102 Ford, ürün lansmanlarının 2016 Paris Otomobil Fuar tarihi ile örtüşmediği için bu yıl katılmayacağını açıkladı. Devamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-2016-paris-otomobil-fuarina-katilmayacak/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344130 @Yakup Çağatay bunda bir hata yok mu ? Görsel 2014 , katılınmayacak fuar 2016. ??? Ayrıca text gövdesinde ekim ayında Paris Eylül ayında Frankfurt denmiş. Bildiğim kadarıyla bunlar zaten dönüşümlü yapılıyor.Bir yıl biri diğer yıl öteki. paris çift yıllarda, frankfurt tek yıllarda . yanılıyor muyum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl Yazar comment_344132 24 dakika önce, H. Cenk said: @Yakup Çağatay bunda bir hata yok mu ? Görsel 2014 , katılınmayacak fuar 2016. ??? Ayrıca text gövdesinde ekim ayında Paris Eylül ayında Frankfurt denmiş. Bildiğim kadarıyla bunlar zaten dönüşümlü yapılıyor.Bir yıl biri diğer yıl öteki. paris çift yıllarda, frankfurt tek yıllarda . yanılıyor muyum ? Görselin kaliteli olarak 2016'sı yoktu O çok önemli değil zaten. Paris 2 yılda bir olduğunu biliyordum, frankfurt da öyleymiş iyi dedin valla abi, teşekkürler. Düzenledim. Bu yıl bu varmış alamanya da; 66th IAA Commercial Vehicles 2016 in Hannover Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344133 Şerlok Cenk haklı, ama zaten haberde IAA'ya katılacak diye bir ibare de yok. Bu sene Frankfurt yok, Hannover'de ticari araç fuarı var. Paris konusuna da gelirsek belli ki Fransa'dan önemli bir beklentileri yok, tasarruf programına feda edilmiş. Zaten Ford marka algısını geliştirmek adına CES ve MWC gibi otomobil dışı elektronik oyuncaklar fuarlarına da katılıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201610 yıl comment_344135 Paris fuar yönetimi çok taraflı. Fransız markalarını çok öne çıkarıyor. Alman kökenliler genelde lansmanlarını Frankfurtta yapmaya çalışıyor yok Parisin yılındaysa Paristen önce ayrıca yapıyorlar. Ford da bunu yapmıştı VW de.. Martta zaten tarafsız Cenevre fuarı var o yeter. İnternet çağında fuarların da pek önemi kalmadı. Gösterilen her şey zaten ıcığına cıcığına biliniyor oluyor. Edit: bu da 2016 görseli .Küçük müçük idare eder Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381800 Günaydınlar. Ford, Paris Autoshow'a katılmamış. Nedenini bilen var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381801 Günaydınlar. Ford, Paris Autoshow'a katılmamış. Nedenini bilen var mı [emoji4] Maliyet çok yüksek diye açıklamışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl Yazar comment_381803 Bayat haber bayat http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-2016-paris-otomobil-fuarina-katilmayacak/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381807 İyi de bu açıklamayı anlamadım ben: "Bu senenin haberlerini sunmak için doğru yer ve zamanın Paris olmadığını ‘Paris, etkili noktayı isabet ettiremedi’ diyerek açıkladı." Kuga var, yeni mondeo var. ST Line'lar var. Gizlenen fiesta var, belki focus var. Daha ne olsun. Ayrıca, bu Avrupanın Frankfurtla birlikte dönüşümlü yapılan en büyük fuarı değil mi? Hiç değilse 3-5 metrekare kapat da bi tane kuga koy değil mi Öte yandan fuar sönük geçiyormuş Ford katılmadığı için Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl comment_381810 14 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: İyi de bu açıklamayı anlamadım ben: "Bu senenin haberlerini sunmak için doğru yer ve zamanın Paris olmadığını ‘Paris, etkili noktayı isabet ettiremedi’ diyerek açıkladı." Kuga var, yeni mondeo var. ST Line'lar var. Gizlenen fiesta var, belki focus var. Daha ne olsun. Ayrıca, bu Avrupanın Frankfurtla birlikte dönüşümlü yapılan en büyük fuarı değil mi? Hiç değilse 3-5 metrekare kapat da bi tane kuga koy değil mi Öte yandan fuar sönük geçiyormuş Ford katılmadığı için Gerek görmemiş patronlar, Onun yerine mangal partisinde etleride biz verelim, müşterilerimizi memnun edelim demişler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20169 yıl Yazar comment_381811 23 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: İyi de bu açıklamayı anlamadım ben: "Bu senenin haberlerini sunmak için doğru yer ve zamanın Paris olmadığını ‘Paris, etkili noktayı isabet ettiremedi’ diyerek açıkladı." Kuga var, yeni mondeo var. ST Line'lar var. Gizlenen fiesta var, belki focus var. Daha ne olsun. Ayrıca, bu Avrupanın Frankfurtla birlikte dönüşümlü yapılan en büyük fuarı değil mi? Hiç değilse 3-5 metrekare kapat da bi tane kuga koy değil mi Öte yandan fuar sönük geçiyormuş Ford katılmadığı için Mondeo ve Fiesta var aslen diğerleri zaten tanıtıldı hatta yoldalar. Daha geç gelecekler bunlar da sanırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın