Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361668 Şimdi, Özer Aksu said: Aynı sorunu bende yaşadım uzun süre araç kullanmadigimda başıma gelmişti aküyü değiştirdim düzeldi. OK o zaman ama ben 3-4 kere bitirdim aküyü böyle bir şey yaşamadım. Birde çalışan arabada zaten akü voltajı düşük olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361669 3 dakika önce, Özer Aksu said: Aynı sorunu bende yaşadım uzun süre araç kullanmadigimda başıma gelmişti aküyü değiştirdim düzeldi. İnşallah akü bitmiştir abi . Yarın sonuçları yazıcam. Herkeze iyi akşamlar. Teşekkürler tekrardan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361671 Diğer arkadaşların da dediği gibi akü sorunu gibi gözüküyor. Aracın marş basması hiçbir şey ifade etmiyor. Örneğin bazı araçlarda akü zayıfladığında marş çok rahat bassa bile , abs hatası, airbag hatası vs. hatalar verebiliyorlar. Bu da onlara benzer bir durum. Aracınızın orasını burasını kurcalamadan ilk olarak tam dolu (veya yeni) bir aküyle deneyin derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361720 10 saat önce, Süleyman Ünal said: Diğer arkadaşların da dediği gibi akü sorunu gibi gözüküyor. Aracın marş basması hiçbir şey ifade etmiyor. Örneğin bazı araçlarda akü zayıfladığında marş çok rahat bassa bile , abs hatası, airbag hatası vs. hatalar verebiliyorlar. Bu da onlara benzer bir durum. Aracınızın orasını burasını kurcalamadan ilk olarak tam dolu (veya yeni) bir aküyle deneyin derim. Akücüye gittim adam aküyü ölçdü. 14 volta gelemsi gerekiyp falan bişeler dedi. Senin 12 de kalıyo dedi. Şarz dinamon bozuk diyo. Ama aydınlatmada farlarda hiç bişe yok. Bu nasıl iştir ya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361721 8 dakika önce, ubeyd bayar said: Akücüye gittim adam aküyü ölçdü. 14 volta gelemsi gerekiyp falan bişeler dedi. Senin 12 de kalıyo dedi. Şarz dinamon bozuk diyo. Ama aydınlatmada farlarda hiç bişe yok. Bu nasıl iştir ya. Servise uğrayın servislerde akü test cihazı var ona bağlasınlar. Şarj dinamasonun bozuk olduğunu nasıl anladı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361724 3 dakika önce, Özer Aksu said: Servise uğrayın servislerde akü test cihazı var ona bağlasınlar. Şarj dinamasonun bozuk olduğunu nasıl anladı Oda bi cihaz bağladı öyle yorum yaptı. Akü daha bi senelik dedi. Aküyle bi alakası yokmuş. Bende şimdi servise gidicem artık Servisten çıktım. Teyp komple servise gidicek diyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361742 Merak edip nette biraz kurcaladım. Epey yaygın bir sorun. GEM'i bile değiştirmişler düzelmemiş. Ama 69 numaralı sigortayı değiştirip, düzelenler var. Denemekten zarar gelmez, siz de 69 numaralı sigortayı kontrol ettirin. Anladığım kadarıyla aracın çalıştığını teybe bildiren hat oluyor kendisi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361743 6 dakika önce, Murat Kavuk said: Merak edip nette biraz kurcaladım. Epey yaygın bir sorun. GEM'i bile değiştirmişler düzelmemiş. Ama 69 numaralı sigortayı değiştirip, düzelenler var. Denemekten zarar gelmez, siz de 69 numaralı sigortayı kontrol ettirin. Anladığım kadarıyla aracın çalıştığını teybe bildiren hat oluyor kendisi.. Çok mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361748 Gauge menuden araç çalışırken ve çalışmazken akü voltajına bakarmısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361749 Bunlar "beyinsel" durumlar. akım zayıf ya da değişken geldiğinde olabiliyor. Şarj dinamosunu kurcalamadan önce yeni aküyle denemelisiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361753 40 dakika önce, Murat Kavuk said: Merak edip nette biraz kurcaladım. Epey yaygın bir sorun. GEM'i bile değiştirmişler düzelmemiş. Ama 69 numaralı sigortayı değiştirip, düzelenler var. Denemekten zarar gelmez, siz de 69 numaralı sigortayı kontrol ettirin. Anladığım kadarıyla aracın çalıştığını teybe bildiren hat oluyor kendisi.. Walla bi o kaldı denemediğim onuda yapıcam sizin için 21 dakika önce, Süleyman Ünal said: Bunlar "beyinsel" durumlar. akım zayıf ya da değişken geldiğinde olabiliyor. Şarj dinamosunu kurcalamadan önce yeni aküyle denemelisiniz. Akücü ısrarla akün daha bi senelik çok iyi durumda dedi. Mutlu akü markası. Dedim ama gerek yok dedi akü değil kesinlikle dedi. Bende ısrar edemedim. 24 dakika önce, Ozan Kar said: Gauge menuden araç çalışırken ve çalışmazken akü voltajına bakarmısınız. Ona nasıl bakıyoruz. Walla ilk defa duydum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361755 10 dakika önce, ubeyd bayar said: Walla bi o kaldı denemediğim onuda yapıcam sizin için Deneyin mümkünse. Nette bir kaç yerde neden olarak bu gösterilmiş. Sigorta numarası farklı olabilir, numaralar kullanma klavuzunda yazar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361763 Geuge menü testi youtube da videosu var. Basit anlatımlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361844 Bugün sanayide dediklerinizi test ettik fakat sonuç yok. Ben ümidimi kestim. teybi komple servise vericem artık ne çıkıcak merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201610 yıl comment_361850 46 dakika önce, ubeyd bayar said: Bugün sanayide dediklerinizi test ettik fakat sonuç yok. Ben ümidimi kestim. teybi komple servise vericem artık ne çıkıcak merak ediyorum. Akü Çıkacak O akücüye ve servise selam söyleyin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın