Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl comment_341851 Fiat'ın iç ve dış tasarımından, hiç bir modelinden oldum olası hoşlanmadım nedense. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl comment_341861 3 yil once 500L incelemis ve araci test etmeden kacmistim. tasarim guzel olsa da, kalite felaket durumdaydi. 3 yil zarfinda cok degismis olduklarini dusunmuyorum, zira henuz kasa yenilemediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl comment_341862 Arabayı geçtim, harika bir tanıtım-değerlendirme yazısı olmuş çok teşekkürler. Araba ise beğeneni alsın, bu sınıf ilgimi pek çekmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl Yazar comment_341868 Bu sınıf araçlara ben de zerre ilgi duymuyorum. Araştırma sürecinde 2008, Captur, Mokka, C4 Cactus ve Juke'a da baktım. Aklıma gelen bir de Duster var. Onu rakip olarak görmüyorum. İş icabı dağda bayırda paralanacaksa alınabilir, yoksa değmez. Mokka eskidi bile... Captur ona keza... Fiyat olarak daha cazip ama ben ısınamadım. Zevk meselesi ama C4 Cactus ve Juke'u saymıyorum bile. Bunlar arasında benim ilgimi 2008 çekmişti. O da dışarıdan ne kadar iyi görünüyorsa, içeride o kadar tırt. Kapı kolları bile elinizde kalacak gibi geliyor. (3008 de aksi gibi herşey şahane görünüyor )Tam bir hayal kırıklığı oldu. Donanım olarak da yetersiz. Bir de Ssanyong Tivoli var. Epey de görmeye başladım etrafta. Fiyatlar da rakiplerden aşağı kalmıyor, cesaret işi... Sonuç olarak mini suv alacak olsam ben de gidip 500x alırdım herhalde. Neyse ki böyle bir derdim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201610 yıl comment_341869 Mini suv için lider belli canım, mokka Gerisi çar-çöp araba 500x'i de Avis olmasa pek göremeyeceğiz ama neyseki var. Elinize sağlık Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın