Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_340988 @Semih G. İlk atım ve her zaman aynı. pompacidan kaynaklı değil, hatta pompacilar bile biliyor bu sorunu "abi bunlar böyle buna daha fazla basilmaz" diyorlar. @İsa G uzun yol sürüşü YB da 1300 km leri bile gördüm ama reel menzilim 1160 var bir keresinde. Ama sürüşten nefret ediyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl Yazar comment_340993 4 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: @Semih G. İlk atım ve her zaman aynı. pompacidan kaynaklı değil, hatta pompacilar bile biliyor bu sorunu "abi bunlar böyle buna daha fazla basilmaz" diyorlar. @İsa G uzun yol sürüşü YB da 1300 km leri bile gördüm ama reel menzilim 1160 var bir keresinde. Ama sürüşten nefret ediyorsun 15 dakika önce, Semih G. said: Bu olayla sadece bir kez mi karşılaştınız 2 ay içinde yoksa 1'den fazla mı? Bende pompacının fazla bastığı yönünde düşünüyorum lakin 1'den fazla ise sorun başkada olabilir gibi. Diğer dolumda pompa attıktan sonra bıraktırıp gözlemleyin bakalım ne çıkacak altından Semih gürkan beyin bahsettiği gibi pompacı ilk atımda bırakıyor doldurmayı fazladan doldurma söz konusu değil ve hala çözüme dayalı birşey de yakalamış değiliz bu focusun titreme gibi klasik sorunlarındansa titremeyi bi şekilde kabul ettik alıştık ama bu kabul edilir birşey değil. Gürkan abi yakıt konusunda da o kadar sakin kullanmayı henüz başarabilmiş değiliz denemek için bile olsada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341006 Klasik sorun değil titreşim, her dizel titrer bu fazla ise çözüme gidilmeli. Sonuçta ilk alındığında titreşim gibi bir şey yok. Megane ile kıyaslıyorsunuz da o araçta kolay yakıt sistemi var mı? Yok. Olaylara sorun gözüyle bakmamak lazım. Olay, sizin hayatınızı engellerse sorun olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341018 Depoda iki kapak yok mu, ben mi yanlış biliyorum. Pompanın ucunu depoya tam yerleştirmezsen bildiğim kadarıyla aşağıdaki depo kapağını açmıyor ve pompa basar basmaz atıyor. Yani mazot depoya gitmiyor. Böyle bir şey yok muydu arkadaşlar. Bu benim hayal ürünü ürettiğim bir şey mi? Hatta bu sayede deponun kenarlarındaki su vs gibi birikintiler depoya ulaşmıyor, oradaki tahliyeden dışarıya atılıyor diye düşünüyordum. Dahası ben kendim arabayı yıkarken direk olmasa depo ağzının kenarlarındaki pislikleri gidermek için yıkama makinasından çıkan basınçlı suyu tutuyorum. Yani hızlıca bir yuvarlak yapıp oradaki tozu pisi temizlediğimi düşünüyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341019 1 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu said: Depoda iki kapak yok mu, ben mi yanlış biliyorum. Pompanın ucunu depoya tam yerleştirmezsen bildiğim kadarıyla aşağıdaki depo kapağını açmıyor ve pompa basar basmaz atıyor. Yani mazot depoya gitmiyor. Böyle bir şey yok muydu arkadaşlar. Bu benim hayal ürünü ürettiğim bir şey mi? Hatta bu sayede deponun kenarlarındaki su vs gibi birikintiler depoya ulaşmıyor, oradaki tahliyeden dışarıya atılıyor diye düşünüyordum. Dahası ben kendim arabayı yıkarken direk olmasa depo ağzının kenarlarındaki pislikleri gidermek için yıkama makinasından çıkan basınçlı suyu tutuyorum. Yani hızlıca bir yuvarlak yapıp oradaki tozu pisi temizlediğimi düşünüyorum... Öyle öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341023 evet kapağı geri açıyoruz, sonraki kısım pompa ucunun girdiği kısım. yıkama yaptığınız yer iç bölüm yani el ile açamadığımız içe gömülen kapak. Ocak 19, 201610 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341024 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Öyle öyle Öyleyse eğer o aşağıdaki kapakta bir sorun olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341026 2 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu said: Öyleyse eğer o aşağıdaki kapakta bir sorun olabilir mi? Tabi ki olabilir Zorlamış olabilirler 2.el sonuçta başına her şey gelmiş olabilir ama bu tür şeylerde uzaktan şudur demek yanlış olur. Ben hep o kısımda sıvı görüyorum. Ne kadar geliyor görmek lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341036 Bir servise gidin uzaktan bizler ne kadar sallasak tutturmak zor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341037 18 dakika önce, Ümit Vaysaloğlu said: Öyleyse eğer o aşağıdaki kapakta bir sorun olabilir mi? Kapakta sorun yok arkadaşlar, tahliye bölümünden geri veriyor yakıtı. Bence sorun pompanın tıklaması gereken yerin çok yukarda olması, yani üretim ile alakalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341041 Öyleyse eğer o aşağıdaki kapakta bir sorun olabilir mi? Kapakta sorun yok arkadaşlar, tahliye bölümünden geri veriyor yakıtı. Bence sorun pompanın tıklaması gereken yerin çok yukarda olması, yani üretim ile alakalı. Öyle olsa bu sorunun hepimizde olması gerekmez mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341043 Şimdi, Semih G. said: Kapakta sorun yok arkadaşlar, tahliye bölümünden geri veriyor yakıtı. Bence sorun pompanın tıklaması gereken yerin çok yukarda olması, yani üretim ile alakalı. Öyle olsa bu sorunun hepimizde olması gerekmez mi? Dizellerin çoğunda var bu sorun... Benzinlide rastlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl Yazar comment_341059 1 saat önce, Yakup Çağatay said: Klasik sorun değil titreşim, her dizel titrer bu fazla ise çözüme gidilmeli. Sonuçta ilk alındığında titreşim gibi bir şey yok. Megane ile kıyaslıyorsunuz da o araçta kolay yakıt sistemi var mı? Yok. Olaylara sorun gözüyle bakmamak lazım. Olay, sizin hayatınızı engellerse sorun olur. Bizim kullandığımız megane da dizel motora sahipti ve dizel araçların benzinli araçlara göre titreşimli çalıştığı bildiğimiz birşey benzinli bir araçdan dizel focusa geçip aa buda çok titriyomuş demiyorum burda bahsettiğim konu focusun diğer dizellere göre titreşimi bir tık daha fazla olması ki servise gidip sıfır focusun direksiyonuna oturup aynı titreşimi gördük ikinci el olupda 1 yıllık aracımız 2014 çıkışlı bu konuyla ilgili başlığı da bastan sona okudum bunu söyleyen tek ben değilim sanırım ayrıca servise gittiğimizde aldığımız cevap gibi oldu sizin cevabınız dizel mi araç normal her dizel titrer diyor onlarda sanki biz direksiyona oturduğumuzda ayağımızın altında titreşimi hissederek bunun diğer dizellerden biraz daha fazla bir titreşim oldugunu anlamıyormuşuz gibi. Ayrıca yakup bey olaylar ve sorunlar açıklamanız tamamen sizin düşünceniz benim aracım titriyosa bu benim için sorundur düzeltmek için gerekli ne varsa yaparım mazot atması da aynı şekilde hayatımı engellemesi gerekmez sorun adını alması için Ve teşekkürler yorumlarınız için servise gidip bu sorunla ilgili bir yaptırıma şahit olan var mı öğrenmekti amacım bakım zamanım geliyo o zaman illa ki baktırırz.Sizinle de paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341069 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Dizellerin çoğunda var bu sorun... Benzinlide rastlamadım. Ben c-max'da hiç karşılaşmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201610 yıl comment_341072 2 dakika önce, Murat Kavuk said: Ben c-max'da hiç karşılaşmadım. Sen hep şanslısın zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın