Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç İçi Kameralar Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Varda valla uğraşmaya değermi o var? Sonra hadi yakaladın diyelim nolcak? Boşver salla derim ben...

• Yanıt 220
  • Görüntüleme 42k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Kızıltan
    Mustafa Kızıltan

Bu şekilde 4 yıldır kullanıyorum.

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

GPS almalısın Kerem. bu da link   http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale 49.90 mış...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Şimdiiiii gelelim uzmanlık sorusuna. Üst fotoda Teoman ın attığı fotodaki gibi montaj yapmak istiyorum. Esas soru şu ben elektriği öyle bir yerden almalıyım ki araba motor çalıştığında kameraya elektr

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kardeşim ebayden 80-90 TLye arcamx diye bir aksiyon kamera almış. El koydum :) Araç aparatı, gidon aparatı ve kask aparatı var. Kask aparatını ayarlamaya benim zekam yetmedi. Bisiklette kullandım hep kaymış video çöp :(

Bugün dur şunu araç kamerası olarak kullanayım dedim. Burada da bir enayilik var. Cama takınca yukarıdan aşağıya duruyor görüntüyü ters çekiyor. Kamerayı ters takarsan bu sefer de başlat bitir düğmeleri çalışmıyor. Mecburen önce başlatıp sonra yerine takıyorum ve bitince de hala kayıttayken çıkarıyorum. Videoları 5 dk lık klipler halinde çekiyor. Bende birleştirme programı yok . Mecburen youtube a birleştirttim. O da 15 dk ile sınırlı imiş. İlk 5 dk yı alamadım o yüzden. Son 13 dk nın klibi bu ...Bir de YT dinlediğim radyo şarkılarına hep telif hakkı verdi ben de mecburen sesi silip bu saçma müziği koydum haberiniz olsun. Bütün bunları niye anlatıyorum. Almayı düşünen varsa olay budur ... Fazla para vermeye gerek yok hiç yoktan iyidir deniyorsa alınabilir bence :)

Not: isim koymayı unutmuşuk videoya idare ediverin gari. 

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Kardeşim ebayden 80-90 TLye arcamx diye bir aksiyon kamera almış. El koydum :) Araç aparatı, gidon aparatı ve kask aparatı var. Kask aparatını ayarlamaya benim zekam yetmedi. Bisiklette kullandım hep kaymış video çöp :(

Bugün dur şunu araç kamerası olarak kullanayım dedim. Burada da bir enayilik var. Cama takınca yukarıdan aşağıya duruyor görüntüyü ters çekiyor. Kamerayı ters takarsan bu sefer de başlat bitir düğmeleri çalışmıyor. Mecburen önce başlatıp sonra yerine takıyorum ve bitince de hala kayıttayken çıkarıyorum. Videoları 5 dk lık klipler halinde çekiyor. Bende birleştirme programı yok . Mecburen youtube a birleştirttim. O da 15 dk ile sınırlı imiş. İlk 5 dk yı alamadım o yüzden. Son 13 dk nın klibi bu ...Bir de YT dinlediğim radyo şarkılarına hep telif hakkı verdi ben de mecburen sesi silip bu saçma müziği koydum haberiniz olsun. Bütün bunları niye anlatıyorum. Almayı düşünen varsa olay budur ... Fazla para vermeye gerek yok hiç yoktan iyidir deniyorsa alınabilir bence :)

Not: isim koymayı unutmuşuk videoya idare ediverin gari. 

Abi 80-90 a bile gerek yok bak buyur 65tl lik kamera

--0 dakika sonra eklendi--

Son videoda bir ayrıntı var bakalım kim bilecek

--2 dakika sonra eklendi--

1. videoda da eşine nasıl giyim mağazasından alışveriş yaptırılmaz dersi var hahahahaha

Kameram da bu işte

http://www.hepsiburada.com/brees-h-2028-dvr-full-hd-1080p-arac-kamerasi-p-OTHKM5001046

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban yazdı:

Abi 80-90 a bile gerek yok bak buyur 65tl lik kamera

Neyse işte ben para vermedim. Böyle bir şey var almayı düşünn varsa olayı budur. Bu bir de çok amaçlı seninki öyle mi bilmiyorum. Yani bisiklette, denizde falan da kullanılabiliyor. Mesela hafta sonu bisiklette de kullanacağım :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Yaw şu kamera iş ilgimi çekmeye başladı iyiden iyiye

Ben kameraya verilen paraya acımam abi. Hele ki suçsuzluğumu ispatlayabileceğim durumlara düşebileceğimizi düşünürsek.

Yanıtlama zamanı:
Ben kameraya verilen paraya acımam abi. Hele ki suçsuzluğumu ispatlayabileceğim durumlara düşebileceğimizi düşünürsek.

Bu söylediğiniz 65 ₺ senin kameradan mı ?
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Bu söylediğiniz 65 ₺ senin kameradan mı ?

Abi yukarıda link attım hepsiburada dan.Bendeki o kamera. Ama elektik çekilecek o yüzden servise mi gitsen.

Yanıtlama zamanı:
Abi yukarıda link attım hepsiburada dan.Bendeki o kamera. Ama elektik çekilecek o yüzden servise mi gitsen.

Hımmmmm , bende çakmaklık yani elektrik yeri epey var, öyle kolay bişey bakayım o vakit,
Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Bekir B. yazdı:

Hımmmmm , bende çakmaklık yani elektrik yeri epey var, öyle kolay bişey bakayım o vakit,

Olabilir abi. Ama servisteki elektrikçiler çok daha güzel iş çıkarabilirler. Koray la bi konuşsanmı

Yanıtlama zamanı:
Olabilir abi. Ama servisteki elektrikçiler çok daha güzel iş çıkarabilirler. Koray la bi konuşsanmı

Evet ondan bir görüş alayım bakalım ne diyecek konu hakkında,

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.