Engin U. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Kapaklar nasıl takılıyor acaba silikonla yapıştırma mı? yoksa başka bir yöntemi var mı? Silikonla takanda var. Bazıları garanti olsun diye vida ile tutturuyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2015 Kapaklar nasıl takılıyor acaba silikonla yapıştırma mı? yoksa başka bir yöntemi var mı? Silikon ısınır, kopar, biryerlere sıkışır kapak, başınıza iş açar. Ayrıca bana sorarsanız kapak sağlıklı bir eklenti değil, balataların soğumasını geciktirir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 (düzenlendi) Kaliperleri boyamak / boyatmak istiyorum. Biraz araştırdım gerekli olan alttaki 3 malzeme diye düşündüm. Brembo gibi ürünleri taktırmayı istemiyorum ısı ve parçalanmasında oluşturacak riskten dolayı. Acaba bulduğum bu ürünler işime yarar mı? İlave yada fazla olan var mı? Teşekkürler. http://www.sanalpazar.com/Motip-Balata-Temizleme-Spreyi-500-Ml.-Made-In-Holland-040005__isp21960504 http://www.sanalpazar.com/Motip-Kaliper-Boyasi-Kirmizi-400-Ml.-Made-In-Holland-0404098__isp53834970 http://www.sanalpazar.com/Motip-Akrilik-Vernik-500-Ml.-Made-In-Holland-04313066__isp21962376 Not: Saolun bende yazdıktan sonra aklıma geldi konu olduğu Ekim 31, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Teoman orj jantlarınla bu işi düşünme boşver. Bence böyle kalsın. İleride jant takarsan o zaman bakarsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 (düzenlendi) Benimkinde mondeo çelik jantı almıştım. Onlara olmaz mı? Jantlar bunlar.. Ekim 31, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Benimkinde mondeo çelik jantı almıştım. Onlara olmaz mı? Jantlar bunlar.. Bunlara olur tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Bir kaç viideo izledim ama bilemiyorum. Asıl merak ettiğim bu malzemeler uygunmu? İlava ya da eksilmesi gereken var mı? Birde üste vernik atarsam yanma gibi bir risk oluştururmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Bir kaç viideo izledim ama bilemiyorum. Asıl merak ettiğim bu malzemeler uygunmu? İlava ya da eksilmesi gereken var mı? Birde üste vernik atarsam yanma gibi bir risk oluştururmu? Valla bende kapak var ama takmak istemedim. Boşver böyle dursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Valla bende kapak var ama takmak istemedim. Boşver böyle dursun Çok kafam karışık aslında. Kapak kesinlikle takmam ama videoları izle resimlere bak boyama çok güzel duruyo hele Beyaz da :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Valla bende kapak var ama takmak istemedim. Boşver böyle dursun Çok kafam karışık aslında. Kapak kesinlikle takmam ama videoları izle resimlere bak boyama çok güzel duruyo hele Beyaz da Sen aman boşver önce tampon eklerine el at. Marşbiyelleri boyat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2015 Kirmizi kaliper boyasi geldim Boya kutusunda yaziyorki beyaz astar boya atilmasi gerekiyormus ve ben bunu bilmedigim icin beyaz boya falan almadim. Yarinda boyatacagim. Nasi bir cozum bulabilirim? beyaz boya alana kadar ertelemelimiyim yoksa onun yerine baska bir cozum yolu varmi? Bu islemi serviste halledecegim. Gitmeden sorayim dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 ... kaliper kapağı neden düşünülmüyor? http://www.hepsiburada.com/endless-aliminyum-kaliper-kapak-seti-kirmizi-148802-p-OTM148802 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 sayin Kaan bey kapaklar bana guvenli gelmiyor Diyeceksinizki kullananlar ? Ama iste oyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 1 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... kaliper kapağı neden düşünülmüyor? http://www.hepsiburada.com/endless-aliminyum-kaliper-kapak-seti-kirmizi-148802-p-OTM148802 Abi jant ufak, mesafe kalmıyor 18'' vb olmadıkça 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2015 ah! ... tamam, pardon ... pardon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap