Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324079 Yirmi yıl kadar evvel R19 ile ağzına kadar dolu araba Afyon civarında önüme köpek atlamıştı. Yol gidiş gelişti. Bir an direksiyonu oynattım anladım ki araba dağılacak, direksiyonu düzleyip sol önden vurdum. Köpek tarlaya uçtu, indik tampon bağlantısı kırılmıştı iple bağlayıp yola devam ettik. Hayvanı öldürdüğümemi üzüleyim, bir anlık kararla ailece tarlaya uçmadığımıza mı sevineyim bilememiştim. Yan koltukta oturan babama da buradan teşekkürler. Ben bugün benzeri olsa oğluma korkudan çekil ben kullanırım derim sanıyorum. Babam olur böyle şeyler bozma moralini bak direksiyonu panikleyip kırsan ailece ölmüştük dedi. Bu tip durumlar için bir noktada vurma anı öncesi son anda freni bırakmak, böylece hayvanın ön cama gelme ihtimali azalıyor, tabii o an düşünebilirsen. Ben arabanın çarpma şiddeti ile dengesi bozulmasın diye gayri ihtiyari freni bırakmıştım. Tekrar geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201510 yıl comment_324109 Çok geçmiş olsun. Su an bunu bizimle paylaşıyor olmanız verdiğiniz kararın doğruluğunu gösteriyor. Tabi bir canlıyı öldürmek kötü bir his. İnsan olsa ne yapardım dedirtiyor insana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201510 yıl comment_324160 Yirmi yıl kadar evvel R19 ile ağzına kadar dolu araba Afyon civarında önüme köpek atlamıştı. Yol gidiş gelişti. Bir an direksiyonu oynattım anladım ki araba dağılacak, direksiyonu düzleyip sol önden vurdum. Köpek tarlaya uçtu, indik tampon bağlantısı kırılmıştı iple bağlayıp yola devam ettik. Hayvanı öldürdüğümemi üzüleyim, bir anlık kararla ailece tarlaya uçmadığımıza mı sevineyim bilememiştim. Yan koltukta oturan babama da buradan teşekkürler. Ben bugün benzeri olsa oğluma korkudan çekil ben kullanırım derim sanıyorum. Babam olur böyle şeyler bozma moralini bak direksiyonu panikleyip kırsan ailece ölmüştük dedi. Bu tip durumlar için bir noktada vurma anı öncesi son anda freni bırakmak, böylece hayvanın ön cama gelme ihtimali azalıyor, tabii o an düşünebilirsen. Ben arabanın çarpma şiddeti ile dengesi bozulmasın diye gayri ihtiyari freni bırakmıştım. Tekrar geçmiş olsun. yinemi afyon... bende orada vurdum köpeğe,arkadaşlara uyarım afyon civarlarında dikkatli olun, afyonla ilgili köpek maceralarını başkalarındanda duydum. otobanda biranda çıkıyorlar. bence sucuk ve lokumunuzu hızlıca tüketip oyalanmadan oradan uzaklaşmak en iyisi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201510 yıl comment_324163 Yirmi yıl kadar evvel R19 ile ağzına kadar dolu araba Afyon civarında önüme köpek atlamıştı. Yol gidiş gelişti. Bir an direksiyonu oynattım anladım ki araba dağılacak, direksiyonu düzleyip sol önden vurdum. Köpek tarlaya uçtu, indik tampon bağlantısı kırılmıştı iple bağlayıp yola devam ettik. Hayvanı öldürdüğümemi üzüleyim, bir anlık kararla ailece tarlaya uçmadığımıza mı sevineyim bilememiştim. Yan koltukta oturan babama da buradan teşekkürler. Ben bugün benzeri olsa oğluma korkudan çekil ben kullanırım derim sanıyorum. Babam olur böyle şeyler bozma moralini bak direksiyonu panikleyip kırsan ailece ölmüştük dedi. Bu tip durumlar için bir noktada vurma anı öncesi son anda freni bırakmak, böylece hayvanın ön cama gelme ihtimali azalıyor, tabii o an düşünebilirsen. Ben arabanın çarpma şiddeti ile dengesi bozulmasın diye gayri ihtiyari freni bırakmıştım. Tekrar geçmiş olsun. bu tamamen şöförlük içgüdüsü abi... çalışarak yada yaşayarak öğrenilmez, senin beynin o anda simüle ediyor olayı hemen öncesinde çok iyi reaksiyon vermişsin bravo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201510 yıl comment_324164 Çok geçmiş olsun... Allah herhangi bir canlıya çarpmayı, zarar vermeyi nasip etmesin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201510 yıl comment_324267 Sanırım bir yerde okumuştum hayvanlarda en sert kafa köpeklerdeymiş. köpeğin kafasına çarparsanız aracın önü darmadağın oluyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın