Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Enjektör Öğrenme Verileri Sorunu

Featured Replies

Solved by Metin Deniz

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 21k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

ben bu enjektör öğrenme işini yetkili serviste yaptırdım aracım gürültülü çalışıyordu enjektörlere yeni bir kod tanımlayıp enjektörleri araca öğrettiler fakat halen sorunum devam etti bende enjektörle

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

kendi aracınızınkini revizyon yaptırın bekleyin başında 1700 tl revizyon için çok fazla bilginiz olsun ? hakkı eğer ultrasonik temizlik yapılıp parça değişmeden kalibrasyon yapılıp takılacaksa maksimu

• Bende tam bu konu hakkinda dün seni arayacaktim bugün müsait bi zamanda bi konusalim serkanim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
23 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

nasıl? ısıtma bujileri bir kaç saniye çalışmıyor mu?

Evet ilk marştan önce motor sıcaklığına bağlı olarak 0 ile takriben 6 saniye arası uçları kor haline gelip kızarak bekliyor. 

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

kendi aracınızınkini revizyon yaptırın bekleyin başında 1700 tl revizyon için çok fazla bilginiz olsun ? hakkı eğer ultrasonik temizlik yapılıp parça değişmeden kalibrasyon yapılıp takılacaksa maksimum 1000 tl ? dahada aşşağı fiyat mümkün ...

ankaraya yolunuz düşüyorsa 3-5 saate hallettirim .... tavsiyem enjektörleri söktürünce kızdırma bujilerinide  orjinal ngk ile değiştirmeniz yönünde 4 tanesi 200-250 tl gibi ilerde doğacak sorunlara karşı önem almış olup yakıt tasarrufuda sağlarsınız iki işlemi birlikte yaparsanız...enjektör temizlik +kızdırma bujileri değişimi

Hocam ilgi alakanız için tekrar teşekkürler. Bu iş için dahi Ankaraya gelebilirim 2 3 ay içerisinde. Çokta uzak değilim. Görev gereği bilecikteyim zaten şu an. 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşalar dün 2011  mondeo trent 1.6 dci almak içen araçı expere soktum araçta motor iyi durumda fakat enjektörlerlerle ve klima  ilgili şu hata kodları  çıkmıştır. Araçta  titreme duman atma gibi bi durum sezilmedi bu araç sıcak olduğu için olabilirmi acaba 

ford P02D3-P02CF-P02CD-P02D1

diğer verilerle ilgili resimler ektedir 

aracı alıp almamakta çok kararsız kaldım acaba bunu bi kre mi verdi veya tekrarlayacak bi durummu bilemedim burdada benzer sorunlar olmuş  sizin yorumlarınızı beklemekteyim  

996A972C-34CC-49E8-B210-5D86310C5BBA.jpeg

0E545811-B3CB-4924-9045-11A3A83CB08A.jpeg

1FACA42F-165D-4833-A928-0687BB0988D7.jpeg

98E6D132-EB08-4DF0-81A9-9038AD3AE5E9.jpeg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.