Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Uğur Deniz

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Uğur Deniz tarafından yazılan her şey

  1. Hocam ilgi alakanız için tekrar teşekkürler. Bu iş için dahi Ankaraya gelebilirim 2 3 ay içerisinde. Çokta uzak değilim. Görev gereği bilecikteyim zaten şu an.
  2. Hocam teşekkür ederim cevabınız için kağıthanedeki gittiğim yer arıza kodunu sildiğinden yalçın dizel arızayı net göremedi. Beyaz duman siyah duman durumlarını sesli çalışıp çalışmadığını yakıt miktarında artma olup olmadığını sordular bunların hiçbirinin olmadığını söyleyince. Bir iki hafta sonra muhtemelen tekrar arıza kodu vereceğini o zaman getirmemi söylediler. Bende yakıt, duman atma vs durumların olmamasından dolayı aceleye getirmek istemedim. Revizyona 1700 tl fiyat çektiler.Bu arada revizyon işleminin 4 5 saat sürmesi nedeniyle hazırda bulunan revizyonlu enjektörleri takıp hemen gönderiyorlar. Kendi aracımınkini takmamaları ne kadar mantıklı zararı var mı bilemiyorum. İstanbul dışına çıktım bugün iki ay sonra tekrar gittiğimde sizin dediğiniz yerede gösteririm. Bu arada yakıt şehir dışı 5.1 şehir içi 6.3 yakıyor.
  3. Merhabalar 2012 focus 1.6 tdci (95000 km) aracımın bakımını yaptırdıktan sonra bosch servisinde cihazla enjektörlerini kontrol ettirdim. Silindir 2, 3 ve 4 enjektör arızası verdi. Müteakibinde kağıthanede bulunan nur dizele gittim . Burada enjektörlere yine cihazla baktılar ve değişmesi gerektiğini söyleyip (Bu kanıya enjektörleri sökmeden vardılar) ellerinde çıkma enjektör olduğunu 1800 tl ye bunları takabileceklerini revizyonun tekrar sorun çıkartabileceğini söylediler. Bu iş iyice kafamı karıştırdı, sabah delphin yetkili servisi olan ikitelli organizedeki yalçın dizele gitmeyi düşünüyorum. Bu problemle karşılaşan ve bilgisi olanların görüş ve önerilerine ihtiyacım var. Revizyon gerçekten sağlıklı değil mi? Çıkma enjektör mantık lı mı? Araçla uyum sağlar mı? Tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı? Umarım firma ismi vermek forum kurallarına aykırı değildir. Geçmiş konuları araştırdım çıkma enjektörle ilgili bir yorum bulamadım. Teşekkür ederim.
  4. Yorumunuz için teşekkür ederim . Umarım bizi yanıltır ?
  5. Focus 2012 Aracımda takılı olan yazlık continental lastiklerin ömrü bitmesi ve kışa pek bir zaman kalmaması nedeniyle kışlık lastik alayım dedim. Nokian alacakken, yerli malı olması ve bununla ilgili çevremdekilerin tavsiyeleriyle iki gün önce petlas aldım. Sonuç ıslak zeminde eskimiş yazlık continental lastiklerle sıkıntısız girdiğim viraja petlas snowmasterla girince araba iyi bi kaydı. Forumdada belirtilmiş ıslak zeminde problem olabileceği, bu durum başıma sık sık gelirse ders almış olarak forumda yazılanlardan şaşmayıp yeni aldığım lastikleri atıp nokian veya yakın kalitede bir lastik almayı düşünüyorum. Klasik olacak ama araba 4 lastik üzerinde gidiyor.
  6. Şimdi oldu sanırım? Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bu konularda acemiyim ?
  7. Artık yaptık bir kere . Tescilde verildiği il kocaeli, adres ise dediğim gibi çukurca. Tescildeki adres bana sürekli bu sorunu yaşatacaksa ve ruhsatı güncelleme gibi bir imkanımız varsa güncelleyeceğim. Teşekkürler
  8. acaba yaptırmasa mıydım diye düşünmeye başladım ? araç 2012 focus trend x kasko anadolu 2300 tl sigorta 900 tl ilk aracım yaş 26 ve ikametgahım ruhsatta Hakkari Çukurca olarak geçtiğinden mi bu derece yüksek tuttu anlamadım. Çoğu sigorta şirketi teklif dahi vermedi . Teklif verenler arasında kapsamlı ve en uygun fiyatlı olan anadoluydu. İkametgahımı yeni adresime aldığımda düşer mi ? Ruhsatta yazan ikametgah adresi kasko sigorta bedelini etkiler mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.