Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494406 3 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: yakıt tasarrufuda sağlarsınız nasıl? ısıtma bujileri bir kaç saniye çalışmıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494411 23 dakika önce, Ozan Kar yazdı: nasıl? ısıtma bujileri bir kaç saniye çalışmıyor mu? Evet ilk marştan önce motor sıcaklığına bağlı olarak 0 ile takriben 6 saniye arası uçları kor haline gelip kızarak bekliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 20197 yıl comment_494461 14 saat önce, Serkan Karakoca yazdı: kendi aracınızınkini revizyon yaptırın bekleyin başında 1700 tl revizyon için çok fazla bilginiz olsun ? hakkı eğer ultrasonik temizlik yapılıp parça değişmeden kalibrasyon yapılıp takılacaksa maksimum 1000 tl ? dahada aşşağı fiyat mümkün ... ankaraya yolunuz düşüyorsa 3-5 saate hallettirim .... tavsiyem enjektörleri söktürünce kızdırma bujilerinide orjinal ngk ile değiştirmeniz yönünde 4 tanesi 200-250 tl gibi ilerde doğacak sorunlara karşı önem almış olup yakıt tasarrufuda sağlarsınız iki işlemi birlikte yaparsanız...enjektör temizlik +kızdırma bujileri değişimi Hocam ilgi alakanız için tekrar teşekkürler. Bu iş için dahi Ankaraya gelebilirim 2 3 ay içerisinde. Çokta uzak değilim. Görev gereği bilecikteyim zaten şu an. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20197 yıl comment_495467 Merhaba arkadaşalar dün 2011 mondeo trent 1.6 dci almak içen araçı expere soktum araçta motor iyi durumda fakat enjektörlerlerle ve klima ilgili şu hata kodları çıkmıştır. Araçta titreme duman atma gibi bi durum sezilmedi bu araç sıcak olduğu için olabilirmi acaba ford P02D3-P02CF-P02CD-P02D1 diğer verilerle ilgili resimler ektedir aracı alıp almamakta çok kararsız kaldım acaba bunu bi kre mi verdi veya tekrarlayacak bi durummu bilemedim burdada benzer sorunlar olmuş sizin yorumlarınızı beklemekteyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın