Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_324894 Dolaplar dün itibariyle geldi. Focus yine yarı yolda bırakmadı bizi. Okula kendi aracımla getirdim. Demonte oldukları için montajını yaptıktan sonra fotoğraf paylaşacağım. Ahmet hocam ben de O çocuklar ve okulun için yaptıkları takdir ve tebrik ediyor seni ve tüm yardım eden arkadaşları alkışlıyorum. Bu yüce mesleğini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Kaynak kitap konusunda birşeyler yapıp bende göndereceğim İnşallah. Kolay gelsin sana... Çok teşekkür ederim Gürkan bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324895 Size yemin ediyorum 3-4 dakika önce dolaplar aklıma geldi, acaba ne durumda gitti mi diye.Haberi gelmiş Güle güle kullanın Umarız güzel ürünlerdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_324901 Size yemin ediyorum 3-4 dakika önce dolaplar aklıma geldi, acaba ne durumda gitti mi diye.Haberi gelmiş Güle güle kullanın Umarız güzel ürünlerdir Güzel güzel. Sınıf için de ideal yükselikte. Montajı biraz zaman alıyor. Dün bir tanesinin montajını yaptım. :Montaj mantığını kavradım. Diğer 5 dolap daha kısa sürede montaj edebilirim diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl comment_324908 Güzel güzel. Sınıf için de ideal yükselikte. Montajı biraz zaman alıyor. Dün bir tanesinin montajını yaptım. :Montaj mantığını kavradım. Diğer 5 dolap daha kısa sürede montaj edebilirim diye düşünüyorum. gerekirse uzaktan masa üstü yardım ederiz.montaj sayfalarını gönderseniz yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201510 yıl Yazar comment_324909 gerekirse uzaktan masa üstü yardım ederiz.montaj sayfalarını gönderseniz yeter Dün 1 tane montaj yaptım. O biraz uğraştırdı. Ama mantığını kavradım.. Yinede düşünceli davranışınız için çook teşekkür ederim Osman bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl comment_325315 Yurtiçi kargo'ya sabah mail attım, umarım incelik gösterip kabul ederler okula götürme işini. Y.K. 11 gün sonra dönüş yaptı, biz kurduk bile dedim dolapları. Sonuç olarak götüremiyoruz dendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201510 yıl Yazar comment_325907 Ve sonunda dolapların montesi bitti. Çocuklarla beraber düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201510 yıl comment_325975 Ne güzel olmuş, Allah kardeşlerime zihin açıklıkları ihsan eylesin... ne mutlu onlara ki iyi de bir öğretmenleri / abileri var ... vatanıma - milletime hayırlı evlatlar olmalarını dilerim. (bkn.Eline sağlık be hocam) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın