Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Opet'ten motorin alma mecburiyeti


Volkan Bilezikçi

Soru

Önerilen Mesajlar

  • 0

Motor değilde yakıt pompası veya yakıtdan dolayı olacak hasarlar garantiye girmez demişlerdir..

Çoğu kimse opet kullanmıyor sizin orada en iyi yakıtı kim satıyorsa oradan almanız tavsiyedir...Bişey olmaz temiz bakar aracınızla ilgilenir bakımları aksatmazsanız... :)

Bir Çok kimse buna uyamıyor da zaten! bunu da düşünün benim olduğum yerde mesela en yakın 100 km'de opet var napcaz şimdi :D Anladınız siz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Valla ben sürekli opetten alıyorum, ne olur ne olmaz, Focus 3 daha yeni bir model, dizel motoru ise zaten eskidenden baya farklıymış duyduğuma göre, değişen bir çok yeri varmış, ne olur ne olmaz diye sürekli opetten alıyorum. Sadece bir kere shell den 100 tl lik mazot aldım. Sonra hep opetten alıyorum, aslında bana da uzak ta bişeyler uyduruyoruz işte.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Buarada hep opet'den almak yetmiyor..

Bunu hep kart'a işletmeniz gerekiyor..Hatta fişleri bile saklamanız yararınızı olur..Sadece almak hiçbirşeyi ispatlamaz..Buna da dikkat..

Yalnız dediğim gibi Opet her yerde yok...Haliyle bunu yapmaları tüketici haklarına aykırı..Opet koçun olduğu için böyle diyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Opetten almadım almamda.. Opetten almadığım için garanti dışında falanda bırakamazlar. Yakıt ile ilgili sorununuz olursa deponuzdan numune alınır, eğer sahte yada bozuk yakıt aldığınız ispatlanırsa yakıtı aldığınız istasyon zararınızı karşılamak zorunda (yasal zorunluluk bu). Zaten tüm şirketlerin/istasyonların bu konuda sigortaları var. Son aldığınız 2-3 yakıtın fatura ve sliplerini atmayın yeter. Ve pek tabi mümkün oldukca aynı istasyondan yakıt alın. Bu konuda dayatma yapamazlar.

Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sadece opet dayatması saçma geliyor bana. Hani dese ki, 4 büyük benzin istastonundan almanız gerek. Onu belki anlayabilirim. Shell, PO, BP gibi markalar muhtemelen OPET'den aşağı kalmaz hatta belki daha bile iyidir kaliteleri.

Mertol bey konuyu çok iyi izah etmiş, ama yine de benim gibi bazı pirpirikli adamlar opet aramaya devam edecek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Opetten alma zorunluluğu diye bişey yok.Sadece Opetten almanız durumunda Opet yakıttan kaynaklanan arızayı gidermeyi taahhüt ediyor,o da belli şartlar dahilinde.Hikaye yani..Ama ben hep Opetten alıyorum,çünkü kartta puan topluyorum,arada bedeva yakıt felan alıyorum onun için yani...Yoksa Opet babamın malı diil...

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bizde hep opetten alıyoruz babamla....Yıkama felan bedava, bi de yakıtı temiz oluyor bizim oradakinin diğerlerine nazaran.. :zha: Ha bi de kartta para topluyor ama 100 liraya 1 lira mı ne...Biz de topu topu 13 lira felan var şu an mesela.. :o Zannetmiyorum öyle bir zorumluluk olduğunu....Bulunduğum ilde opet yoksa ben ne yapacağım...Mantıklı olması lazım biraz da otosan'ın... :D

Hasan K. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ben 4500 TL.lik Benzin almamın sonucunda Focus 2,5 u satarken ancak 50 TL.lik birikmiş puanımla benzin almıştım,onu da sattığım adam harcadı maalesef.Ehehehehe...O zaman ben yandım,ayda 175 TL. mazotla artık 4 sene sonra felan alabilirim bedava mazot....Ehehehe..Bu arada benim araba 175 TL.lik mazotla ben 600 km giderim şehiriçi diyor....Artık ne kadar normalse...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.